خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بورک پاچانگا

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
بورک پاچانگا
[تصویر:  97828.JPG]

مواد لازم :
یوفکا یا خمیر هزار لا 2 عدد
بیکین یا ژامبون گوشت 8 ورق
پنیز پیتزا ورقه ای 8 ورق
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخاری 8 ق غ
روغن مایع ( برای سرخ کردن )
طرز تهیه :

یوفکا رو به 4 قسمت تقسیم میکین و یک چهارمش رو باز میکنیم .

[تصویر:  97827.JPG]

قسمت بیرونی یوفکا رو به سمت داخل تا میزینم .

[تصویر:  97826.JPG]

روی قسمتی که تا زدیم ژامبون گوشت یا بیکین و پنیر پیتزا میزاریم .

[تصویر:  97825.JPG]

بعد به ترتیب شکل های زیر بورک مون رو تا میزنیم .

[تصویر:  97824.JPG]

[تصویر:  97823.JPG]


[تصویر:  97822.JPG]

تخم مرغ ها رو با چنگال میزنیم و در ظرف بزرگی میریزیم و بعد بورک ها رو توش میغلطونیم .

[تصویر:  97821.JPG]


ارد سوخاری را در بشقابی ریخته و اینبار بورک ها رو تو ارد سوخاری میغلطونیم .


[تصویر:  97820.JPG]

در روغن داغ و فراوون سرخشون میکنیم و گرم سرو میکنیم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۴-۸-۱۳۹۱, ۰۳:۳۰ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, نياز, aida1352



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد