تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بورک پاچانگا
#1
[عکس: 97828.JPG]

مواد لازم :
یوفکا یا خمیر هزار لا 2 عدد
بیکین یا ژامبون گوشت 8 ورق
پنیز پیتزا ورقه ای 8 ورق
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخاری 8 ق غ
روغن مایع ( برای سرخ کردن )
طرز تهیه :

یوفکا رو به 4 قسمت تقسیم میکین و یک چهارمش رو باز میکنیم .

[عکس: 97827.JPG]

قسمت بیرونی یوفکا رو به سمت داخل تا میزینم .

[عکس: 97826.JPG]

روی قسمتی که تا زدیم ژامبون گوشت یا بیکین و پنیر پیتزا میزاریم .

[عکس: 97825.JPG]

بعد به ترتیب شکل های زیر بورک مون رو تا میزنیم .

[عکس: 97824.JPG]

[عکس: 97823.JPG]


[عکس: 97822.JPG]

تخم مرغ ها رو با چنگال میزنیم و در ظرف بزرگی میریزیم و بعد بورک ها رو توش میغلطونیم .

[عکس: 97821.JPG]


ارد سوخاری را در بشقابی ریخته و اینبار بورک ها رو تو ارد سوخاری میغلطونیم .


[عکس: 97820.JPG]

در روغن داغ و فراوون سرخشون میکنیم و گرم سرو میکنیم .

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }