خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بورک پاچانگا

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
بورک پاچانگا
[عکس: 97828.JPG]

مواد لازم :
یوفکا یا خمیر هزار لا 2 عدد
بیکین یا ژامبون گوشت 8 ورق
پنیز پیتزا ورقه ای 8 ورق
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخاری 8 ق غ
روغن مایع ( برای سرخ کردن )
طرز تهیه :

یوفکا رو به 4 قسمت تقسیم میکین و یک چهارمش رو باز میکنیم .

[عکس: 97827.JPG]

قسمت بیرونی یوفکا رو به سمت داخل تا میزینم .

[عکس: 97826.JPG]

روی قسمتی که تا زدیم ژامبون گوشت یا بیکین و پنیر پیتزا میزاریم .

[عکس: 97825.JPG]

بعد به ترتیب شکل های زیر بورک مون رو تا میزنیم .

[عکس: 97824.JPG]

[عکس: 97823.JPG]


[عکس: 97822.JPG]

تخم مرغ ها رو با چنگال میزنیم و در ظرف بزرگی میریزیم و بعد بورک ها رو توش میغلطونیم .

[عکس: 97821.JPG]


ارد سوخاری را در بشقابی ریخته و اینبار بورک ها رو تو ارد سوخاری میغلطونیم .


[عکس: 97820.JPG]

در روغن داغ و فراوون سرخشون میکنیم و گرم سرو میکنیم .

14-11-2012, 03:30 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد