خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 44 رای - 3.05 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بورک پنیری

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
بورك پنيري تركيه
بورك پنيري :


مواد لازم :

یوفکا ۱ عدد

تخم مرغ ۱ عد

روغن مایع نصف فنجان

گوجه فرنگی ۱ عدد

فلفل ۱ عدد

پنیر سفید ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

یوفکا رو روی میز کارمون باز میکنیم و مثل پیتزا ۸ برش میزنیم . و با کمک برس روغن مایع

میمالیم و از قسمت بیرونی قسمت شروع به رول کردن میکنیم .تا برسیم به وسطش.



بعد از کناره های یوفکای رول شده گرفته و میاریم روی یوفکا .



اون قسمت مثلثیش که بیرون مونده میاریم رو قسمت رول شده.



بعد تو این کاسه های خوشگلواز پنیر پر میکنیم و گوجه و فلفل کنارش میزاریم و تو قالب

یا سینی چرب شده کنار هم ميچينيم .

تخم مرغ رو با باقيمانده روغن مايع مخلوط كرده و با برس روي يوفكاها و پنير و گوجه ها

ميزنيم .

تو فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه ميزاريم تا طلايي بشه .






فایل‌های پیوست عکس(ها)
               
(آخرین تغییر در ارسال: 03-06-2012, 07:16 PM توسط Galaxy.)
18-01-2011, 03:55 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: غذاهاي تركيه
مواد لازم :

شیر ۱ لیوان

یوفکا ۲ عدد

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۱ فنجان

پنیر سفید ۱۰۰ گرم

جعفری مقداری

طرز تهیه :

۱ : یک ماهی تابه نسبتا بزرگی برمیداریم و کمی روغن مایع توش میریزیم و چربش میکنیم .

۲ : یکی از یوفکا ها رو نصف میکنیم و تو ماهی تابه بازش میکنیم .

۳ : شیر - تخم مرغ - روغن مایع را با هم مخلوط کرده و هم میزینم و باقی مانده یوفکا ها رو تکه تکه کرده ویوفکاهای تکه تکه شده را برداشته و درسس حاضر شده میریزیم و هم میزنیم وقتی با سس اغشته شد نصفشو برمیداریم و توی ماهی تابه میریزیم .

۴ : پنیر و جعفری رو روی یوفکاها میپاشیم طوری که همه جارو بپوشونه بعد باقیمانده یوفکاها را روی پنیر میچینیم .

۵ : بعد در حرارت ملایم یک طرفش رو سرخ میکنیم بعد برگردونده و طرف دیگرشو سرخ میکنیم ولرم سروش میکنیم .




فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
22-01-2011, 05:54 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 3,010


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #3
RE: بورك پنيري تركيه
بورک گوشت و قارچ
خمیر یوفکا حاضری گرفتم .
گوشت و پیاز و فلفل ترکیه(پول بیبری) ونمک چرخ کردم و تفتش دادم
قارچ هم آماده کردم .
در آخر گوشت تفت داده شده رو با قارچ ها و کمی جعفری و ادویه دلخواه وکمی هم پنیر پیتزا مخلوط کردم کنار گذاشتم.
خمیر یوفکارو باز کردم و از مخلوط سفیده تخم مرغ و 1ق غذا خوری کره و 4قاشق غ خ شیر رو با برس روش مالیدم و از مواد آماده شده روش گذاشتم و پیچیدم و روشو زرده تخم مرغ و کنجد زدم بعد داخل ماکروویو گذاشتم با 180 درجه سانتی گراد بمدت 20 دقیقه تا حدی که روش طلایی بشه.
(هر موادی خواستی میتونی آماده کنی مثل مایه ماکارونی یا مواد پیتزا یا خود ترکیه اسفناج با پنیر میذارن یا گوشت مرغ با ریحون و هر چیز دیگه ای که خواستی)

[عکس: 20121017093445_6.JPG]

[عکس: 20121017093533_4.JPG]
[عکس: 20121017093819_booyrak1modified.jpg]
[عکس: 20121017093847_booyrakmodified.jpg]

(آخرین تغییر در ارسال: 17-10-2012, 11:10 AM توسط پارانزیم.)
17-10-2012, 11:09 AM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
بورک پنیری
[عکس: 97296.JPG]

مواد لازم :
پنیر سفید 100 گرم
پنیر لاکتیکی 100 گرم ( مارک زیارت )
اسفناج 100 گرم
خمیر یوفکا 1 عدد
فلفل
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه:
خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم میکنیم . و قسمت بیرونی رو تا میزنیم .


[عکس: 97295.JPG]


تمام مواد میانی را با هم مخلوط کرده و از مواد میانی 1 ق غ روی خمیر گذاشته و میپیچیم .


[عکس: 97294.JPG]


[عکس: 97293.JPG]


[عکس: 97292.JPG]


با برس کمی اب به قسمت نوک تیز خمیر میزنیم و میبندیم تا خمیر به هم بچسبه .
با روغن داغ فراوون سرخشون میکنیم .


[عکس: 97291.JPG]


[عکس: 97290.JPG]


[عکس: 97289.JPG]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
23-12-2012, 04:20 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد