تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بورک گوشت ترکیه
#1


بورک گوشتی

[عکس: 20111001113332_99436.JPG]



مواد لازم :

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ - ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط ۳ عدد

جعفری ۱۰۰ گرم

روغن زیتون ۲-۳ ق غ

فلفل سیاه و قرمز - نمک به دلخواه



طرز تهیه مواد میانی :

گوشت و روغن رو با هم میریز یم توی ماهی تابه و تفتش میدیم

پیاز ریز خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم تا کاملا به اصطلاح پیاز ها بمیرن

بعد از اینکه پیاز ها سرخ شد بقیه مواد رو بهش اضافه میکنیم .



مواد لازم برای بورک :

یوفکا ۴-۵ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

شیر یک و نیم تا دو لیوان

روغن مایع نصف فنجان



طرز تهیه :

۱ : یک تخم مرغ و شیر و روغن رو با هم مخلوط میکنیم .

۲ : ظرف پخت رو چرب میکنیم و یکی از یوفکاها رو توی ظرف باز میکنیم . به ط.ری که ی.فکا از کناره های ظرف بیرون بزنه .

۳ : دومین یوفکا رو نصف میکنیم و توی ظرف میزاریم به صورت چروک . و نصف دیگه شو هم همین طور با دست چروک میکنیم و توی ظرف میزاریم .و کمی از مخلوط شیری روش میریزیم .

۴ : مایه گوشتی رو نصف میکنیم و روی یوفکا توی ظرف میریزیم .

۵ : سومین یوفکا رو هم باز مثل دومی عمل کرده و از مخلوط شیری و دوباره از مواد گوشتی روش میریزیم .

۶ : چهارمین یوفکا رو هم روی مواد گوشتیمون میزاریم ( باز به صورت چروک )

۷ : کناره های یوفکای اولی رو که از ظرف بیرون موندن رو روی بقیه مواد برمیگردونیم و از مخلوط شیری روش میریزیم .

۸ : با ۲ - ق شیر تخم مرغ باقی مونده رو میزنیم و روی موادمون میریزیم و روش کنجد یا تخم خرفه میریزیم .

۹ : توی فر با ۲۰۰ تا زمانیکه کاملا طلایی بشه میپزیم .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
مواد لازم:

1 بسته خمیر یوفکا مثلثی

250 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیاز بزرگ

1 عدد سیب زمینی بزرگ

نمک و روغن

مقداری کره یا روغن زیتون

طرز تهیه:سیب زمینی هارو به صورت مکعبی کوچک یا خلالی خرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم سپس پیاز و گوشت چرخکرده رو باهم کامل سرخ میکینم و در آخر سیب زمینی هارو بهش اضافه کرده و میگذاریم کنار.

خمیر یوفکا ها رو به ارامی از هم جدا میکنیم یه خمیر رو باز میکنیم با فرچه روغن زیتون یا کره آب شده میمالیم روش بعد یه مثلثی دیگه رو میذاریم روش( چون این خمیرها خیلی نازکن با یه لایه نمیشه کار کرد)

اینجوری خمیر مثلثیمون دولایه میشه حالا مثل عکس مقدار از موادمون رو روی خمیر میریزیم و طبق عکس می پیچیمش:


[عکس: 20120603180203_jpg1.jpg]

[عکس: 20120603180238_jpg2.jpg]

[عکس: 20120603180309_jpg3.jpg]

[عکس: 20120603180341_jpg4.jpg]

خوب وقتی هم بورکهارو پیچیدیم در مقدار کمی روغن مایع سرخشون میکنیم فقط بالاسرش باشین چون سریع سرخ میشه

[عکس: 20120603180451_jpg.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }
#3


[عکس: 99263.jpg]

مواد لازم :
خمیر هزارلا ( یوفکا ) 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع نصف لیوان
اب معدنی 1 لیوان

مواد میانی بورک :
گوش چرخ کرده 200 گرم
پیاز متوسط 2عدد
جعفری
گردو 1 فنجان قهوه خوری
کشمش 1 فنجان قهوه خوری
نمک – فلفل
روغن مایع 2 ق غ
طرز تهیه :
ابتدا پیاز رو نگینی خرد میکنیم . و بعد گوشت و پیاز رو با هم تفت میدیم . جعفری رو هم بهش اضافه کرده بعد کشمش شسته شده مون رو به مایه گوشتی اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و گردو رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم .و میزاریم کنار تا سرد بشه .



یکی از یوفکا ها رو روی میز باز میکنیم .
تخم مرغ – روغن مایع و اب معدنی رو با هم مخلوط کرده و روی یوفکا رو با این مواد خوب میپوشونیم .

بعد خمیر رو از وسط تا میزنیم تا یک نیم دایره داشته باشیم .
از مایه گوشتی روی قسمت صاف نیم دایره ریخته و یوفکا رو کمی شل رول میکنیم .
سینی فر رو چرب میکنیم و بعد به اندازه سینی مون خمیر رو با چاقو بریده و کنار هم میچینیم .
بعد روشون رو زرده تخم مرغ زده تو فر از قبل گرم شده با 180 درجه تا زمانی که طلایی بشه میپزیم .

هنگام برش زدن بورک بعد از پخته شدن دقت کنین که بورک زیاد سرد نباشه .

[عکس: 99262.jpg]

ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#4
[عکس: 20121120213437_9.jpg]
خمیر یوفکا دایره ای از شهروند خریدم..5500 تومن...مواد ماکارونی هم پزوندم..روی خمیر ها کمی کره زدم و بعدش موادو ریختمو پنیر پیتزا و لوله کردم...روش هم زرده تخم مرغه و کنجد... 20 دقیقه رفت توی فر با حرارت 170...

[عکس: 20121120213714_bb.jpg]
این یکی هم موادش مثل بالاییه...فقط زرده روش ندارهhih و بعضی هاشو 4 لا کردمو گذاشتم توی ظرف مافین...اینم توی فر رفته..
فروش دستبند ،نیم ست،انگشتر در سایت زرتاج با تخفیف برای خانوم گلا1 (49)
در اینستاگرام با نام zartaaj فالو کنید:
وایبر،واتس اپ به 09372377986
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5

بورک گوشتی با خمیر فیلو یا هزار لا

[عکس: 97599.JPG]

مواد لازم :
خمیر هزار لا ( مخصوص باقلوا باشه بهتره ) 1 پاکت
اب 1 فنجان
روغن مایع 1 فنجان سرخالی
مواد میانی :
گوشت چرخ کرده 700 گرم
پیاز 2 عدد درشت
نمک – فلفل – ادویه
مواد رویی :
تخم مرغ
کنجد
طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده رو تو ماهی تابه ریخته و تفتش میدیم . لازم نیست اب یا روغن اضافه کنیم . چون گوشت خودش بعد از مدتی اب خودش رو پس داده و خودش با روغن خودش کاملا میپزه . با پشت قاشق مرتب گوشت رو له میکنیم تا مثل عدس دونه دونه بشه .


[عکس: 97598.JPG]


پیاز نگینی خرد شده رو به گوشت اضافه کرده و تفت میدیم . پیاز و نمک رو هم اضافه کرده و خوب هم میزنیم .
[عکس: 97597.JPG]


[عکس: 97596.JPG]

اب و روغن مایع رو با هم مخلوط میکنیم .


[عکس: 97595.JPG]

پاکت خمیر رو باز کرده و نصف میکنیم . چون امکان خرد شدن خمیر ها زیاد هست بهتره زیاد با خمیر ها بازی نکینم .
[عکس: 97594.JPG]

3 عددخمیر برداشته ودو سه قاشق از مخلوط اب و روغن روش میریزیم . چون خمیر ها خیلی نازک هستن لازم نیست زیاد خیسشون کنیم .

[عکس: 97593.JPG]

بعد دو عدد خمیر برمیداریم روی خمی های قبلی میزاریم . و باز با مخلوط روغن و اب خیسشون میکنیم . این کار را تا تمام شدن خمیرهای نصف اول ادامه میدیم . روی خمیرهای اخری روغن و اب نمیریزیم .

[عکس: 97592.JPG]

[عکس: 97591.JPG]

روی خمیر ها از مایه گوشتی میریزیم به ظوری که از کناره های خمیر کمی خالی بمونه . ( موقع رول کردن مایه گوشتی دیگه از کناره ها بیرون نمیریزه ) از یک طرف خمیر گرفته و رول میکنیم . بعد با چاقو رول را نصف میکنیم .

[عکس: 97590.JPG]

[عکس: 97589.JPG]

[عکس: 97588.JPG]

[عکس: 97587.JPG]


ظرف فر رو چرب کرده و رول ها رو توش میزاریم .روش زرده تخم مرغ و کنجد میپاشیم . با 175 درجه تقریبا نیم ساعت میپزیم .


[عکس: 97586.JPG]


[عکس: 97585.JPG]

[عکس: 97584.JPG]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#6
[عکس: 20130505095945_stbasillakror.jpg]


مواد لازم:
1 و ½ قاشق غذاخوری کره
1 عدد پیاز متوسط ریز خرد شده
1 قاشق چای خوری سیر خرد شده
400 گرم گوشت چرخ شده
½ قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک
فلفل
¼ پیمانه جعفری تازه، خرد کرده
¼ پیمانه برنج پخته شده
3 عدد تخم مرغ
1 بسته خمیر فیلو یا یوفکا
½ فنجان کره ذوب شده

روش تهیه:
پیاز رو با کره تت بدین تا شفاف و سبک بشه
گوشت و نمک و فلفل و پونه کوهی رو اضافه کنین و تفت بدین
سیر رو اضافه و هم بزنین

[عکس: 20130505095320_stbasillakrorsteps1.jpg]


جعفری خرد شده، برنج و تخم مرغ رو اضافه و هم بزنین تا خوب مخلوط بشن و تخم مرغ ببنده

[عکس: 20130505095444_stbasillakrorsteps2.jpg]


کف قالب رو با کره چرب کنین ونصف بسته خمیر فیلو رو یکی یکی بذارین و با کره آب شده و برس هر لایه رو خوب چربشون کنین
بعد مایه گوشتی رو بریزین و باز لایه لایه خمیر بذارین و هر لایه رو خوب کره ای کنین و برش بزنین
قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه به مدت تقریبی نیم ساعت تا 40 دقیقه قرار بدین تا سطح خمیر کاملا طلایی و برشته بشه

ذاغ سرم کنین
[عکس: 20130505095654_stbasillakrorsteps4.jpg]




دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#7
Yum2Yum2
[عکس: 20130720203338_IMG_1967.JPG]
[عکس: 20130720203341_IMG_1966.JPG]
Yum2
پاسخ }
#8
(۳۰-۰۴-۱۳۹۲, ۱۰:۱۲ ق.ظ)بئاتریس نوشته:  یوفکا چی یه

خمیر فیلو رو ازکجا میشه تهیه کرد.


عزیزم. یوفکا یا فیلو یک خمیر نازک هست مثل نون لواش که بیشتر در آشپزی غذاهای ترکی خصوصا بورک استفاده میشه..و تمامی سوپرمارکتها هم دارند...من مارک 9595 خریدم
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
SIGARA BOREGI

اینم سیگارتهای خوشمزه من با خمیر فیلو: Yum2 Yum2 Yum2 [/align]

[align=center][عکس: 20130809234915_IMG_3710_resize.JPG]
پاسخ }
#10
و باز هم سیگارت های من با خمیر فیلو و پخته شده در فر:

[عکس: 20131014000249_IMG_3993a_resize.jpg]

من روشو گریل هم نمیکنم که مثل ته دیگ باشه Flowerysmile
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بورک سیگاری گوشت و ماست (Sigara Börek) معصومه خانومی 0 653 ۲۰-۰۷-۱۳۹۴, ۰۴:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: معصومه خانومی
  بورک رولتی سیب زمینی (ترکیه) sima 3 2,618 ۱۴-۰۶-۱۳۹۱, ۱۱:۴۵ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy