خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بورک گوشت ترکیه

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
بورک گوشت ترکیه
بورک گوشتی

[تصویر:  20111001113332_99436.JPG]



مواد لازم :

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ - ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط ۳ عدد

جعفری ۱۰۰ گرم

روغن زیتون ۲-۳ ق غ

فلفل سیاه و قرمز - نمک به دلخواه



طرز تهیه مواد میانی :

گوشت و روغن رو با هم میریز یم توی ماهی تابه و تفتش میدیم

پیاز ریز خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم تا کاملا به اصطلاح پیاز ها بمیرن

بعد از اینکه پیاز ها سرخ شد بقیه مواد رو بهش اضافه میکنیم .



مواد لازم برای بورک :

یوفکا ۴-۵ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

شیر یک و نیم تا دو لیوان

روغن مایع نصف فنجان



طرز تهیه :

۱ : یک تخم مرغ و شیر و روغن رو با هم مخلوط میکنیم .

۲ : ظرف پخت رو چرب میکنیم و یکی از یوفکاها رو توی ظرف باز میکنیم . به ط.ری که ی.فکا از کناره های ظرف بیرون بزنه .

۳ : دومین یوفکا رو نصف میکنیم و توی ظرف میزاریم به صورت چروک . و نصف دیگه شو هم همین طور با دست چروک میکنیم و توی ظرف میزاریم .و کمی از مخلوط شیری روش میریزیم .

۴ : مایه گوشتی رو نصف میکنیم و روی یوفکا توی ظرف میریزیم .

۵ : سومین یوفکا رو هم باز مثل دومی عمل کرده و از مخلوط شیری و دوباره از مواد گوشتی روش میریزیم .

۶ : چهارمین یوفکا رو هم روی مواد گوشتیمون میزاریم ( باز به صورت چروک )

۷ : کناره های یوفکای اولی رو که از ظرف بیرون موندن رو روی بقیه مواد برمیگردونیم و از مخلوط شیری روش میریزیم .

۸ : با ۲ - ق شیر تخم مرغ باقی مونده رو میزنیم و روی موادمون میریزیم و روش کنجد یا تخم خرفه میریزیم .

۹ : توی فر با ۲۰۰ تا زمانیکه کاملا طلایی بشه میپزیم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۷-۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ صبح، توسط sima.)
۹-۷-۱۳۹۰, ۱۱:۰۵ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim, elipari, negin.s
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #2
بورک سیگاری (ترکیه)
مواد لازم:

1 بسته خمیر یوفکا مثلثی

250 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیاز بزرگ

1 عدد سیب زمینی بزرگ

نمک و روغن

مقداری کره یا روغن زیتون

طرز تهیه:سیب زمینی هارو به صورت مکعبی کوچک یا خلالی خرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم سپس پیاز و گوشت چرخکرده رو باهم کامل سرخ میکینم و در آخر سیب زمینی هارو بهش اضافه کرده و میگذاریم کنار.

خمیر یوفکا ها رو به ارامی از هم جدا میکنیم یه خمیر رو باز میکنیم با فرچه روغن زیتون یا کره آب شده میمالیم روش بعد یه مثلثی دیگه رو میذاریم روش( چون این خمیرها خیلی نازکن با یه لایه نمیشه کار کرد)

اینجوری خمیر مثلثیمون دولایه میشه حالا مثل عکس مقدار از موادمون رو روی خمیر میریزیم و طبق عکس می پیچیمش:


[تصویر:  20120603180203_jpg1.jpg]

[تصویر:  20120603180238_jpg2.jpg]

[تصویر:  20120603180309_jpg3.jpg]

[تصویر:  20120603180341_jpg4.jpg]

خوب وقتی هم بورکهارو پیچیدیم در مقدار کمی روغن مایع سرخشون میکنیم فقط بالاسرش باشین چون سریع سرخ میشه

[تصویر:  20120603180451_jpg.jpg]
امضای sara jon joni
[تصویر:  20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
۱۴-۳-۱۳۹۱, ۰۷:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از sara jon joni به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, پارانزیم, niloofar00, Atefe joon, mozhgan57, ایران دخت, goldis, گلسا90, زهرا77, 1368Sheri
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
بورک ساری یر ترکیه ( گوشتی و گردویی )
[تصویر:  99263.jpg]

مواد لازم :
خمیر هزارلا ( یوفکا ) 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع نصف لیوان
اب معدنی 1 لیوان

مواد میانی بورک :
گوش چرخ کرده 200 گرم
پیاز متوسط 2عدد
جعفری
گردو 1 فنجان قهوه خوری
کشمش 1 فنجان قهوه خوری
نمک – فلفل
روغن مایع 2 ق غ
طرز تهیه :
ابتدا پیاز رو نگینی خرد میکنیم . و بعد گوشت و پیاز رو با هم تفت میدیم . جعفری رو هم بهش اضافه کرده بعد کشمش شسته شده مون رو به مایه گوشتی اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و گردو رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم .و میزاریم کنار تا سرد بشه .



یکی از یوفکا ها رو روی میز باز میکنیم .
تخم مرغ – روغن مایع و اب معدنی رو با هم مخلوط کرده و روی یوفکا رو با این مواد خوب میپوشونیم .

بعد خمیر رو از وسط تا میزنیم تا یک نیم دایره داشته باشیم .
از مایه گوشتی روی قسمت صاف نیم دایره ریخته و یوفکا رو کمی شل رول میکنیم .
سینی فر رو چرب میکنیم و بعد به اندازه سینی مون خمیر رو با چاقو بریده و کنار هم میچینیم .
بعد روشون رو زرده تخم مرغ زده تو فر از قبل گرم شده با 180 درجه تا زمانی که طلایی بشه میپزیم .

هنگام برش زدن بورک بعد از پخته شدن دقت کنین که بورک زیاد سرد نباشه .

[تصویر:  99262.jpg]

ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۵-۳-۱۳۹۱, ۱۲:۵۸ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
فانتین, elipari, negin.s
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
247
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 352


محل سکونت : ایران
ارسال: #4
RE: بورک سیگاری (ترکیه)
[تصویر:  20121120213437_9.jpg]
خمیر یوفکا دایره ای از شهروند خریدم..5500 تومن...مواد ماکارونی هم پزوندم..روی خمیر ها کمی کره زدم و بعدش موادو ریختمو پنیر پیتزا و لوله کردم...روش هم زرده تخم مرغه و کنجد... 20 دقیقه رفت توی فر با حرارت 170...

[تصویر:  20121120213714_bb.jpg]
این یکی هم موادش مثل بالاییه...فقط زرده روش ندارهhih و بعضی هاشو 4 لا کردمو گذاشتم توی ظرف مافین...اینم توی فر رفته..
امضای پرستش
فروش دستبند ،نیم ست،انگشتر در سایت زرتاج با تخفیف برای خانوم گلا1 (49)
در اینستاگرام با نام zartaaj فالو کنید:
وایبر،واتس اپ به 09372377986
۱-۹-۱۳۹۱, ۱۲:۰۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از پرستش به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, نياز, پارانزیم, niloofar00, Atefe joon, بی هنر, N-M, گلسا90, Mahdie Zb
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: بورک گوشتی تركيه
بورک گوشتی با خمیر فیلو یا هزار لا

[تصویر:  97599.JPG]

مواد لازم :
خمیر هزار لا ( مخصوص باقلوا باشه بهتره ) 1 پاکت
اب 1 فنجان
روغن مایع 1 فنجان سرخالی
مواد میانی :
گوشت چرخ کرده 700 گرم
پیاز 2 عدد درشت
نمک – فلفل – ادویه
مواد رویی :
تخم مرغ
کنجد
طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده رو تو ماهی تابه ریخته و تفتش میدیم . لازم نیست اب یا روغن اضافه کنیم . چون گوشت خودش بعد از مدتی اب خودش رو پس داده و خودش با روغن خودش کاملا میپزه . با پشت قاشق مرتب گوشت رو له میکنیم تا مثل عدس دونه دونه بشه .


[تصویر:  97598.JPG]


پیاز نگینی خرد شده رو به گوشت اضافه کرده و تفت میدیم . پیاز و نمک رو هم اضافه کرده و خوب هم میزنیم .
[تصویر:  97597.JPG]


[تصویر:  97596.JPG]

اب و روغن مایع رو با هم مخلوط میکنیم .


[تصویر:  97595.JPG]

پاکت خمیر رو باز کرده و نصف میکنیم . چون امکان خرد شدن خمیر ها زیاد هست بهتره زیاد با خمیر ها بازی نکینم .
[تصویر:  97594.JPG]

3 عددخمیر برداشته ودو سه قاشق از مخلوط اب و روغن روش میریزیم . چون خمیر ها خیلی نازک هستن لازم نیست زیاد خیسشون کنیم .

[تصویر:  97593.JPG]

بعد دو عدد خمیر برمیداریم روی خمی های قبلی میزاریم . و باز با مخلوط روغن و اب خیسشون میکنیم . این کار را تا تمام شدن خمیرهای نصف اول ادامه میدیم . روی خمیرهای اخری روغن و اب نمیریزیم .

[تصویر:  97592.JPG]

[تصویر:  97591.JPG]

روی خمیر ها از مایه گوشتی میریزیم به ظوری که از کناره های خمیر کمی خالی بمونه . ( موقع رول کردن مایه گوشتی دیگه از کناره ها بیرون نمیریزه ) از یک طرف خمیر گرفته و رول میکنیم . بعد با چاقو رول را نصف میکنیم .

[تصویر:  97590.JPG]

[تصویر:  97589.JPG]

[تصویر:  97588.JPG]

[تصویر:  97587.JPG]


ظرف فر رو چرب کرده و رول ها رو توش میزاریم .روش زرده تخم مرغ و کنجد میپاشیم . با 175 درجه تقریبا نیم ساعت میپزیم .


[تصویر:  97586.JPG]


[تصویر:  97585.JPG]

[تصویر:  97584.JPG]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۰-۹-۱۳۹۱, ۰۳:۴۹ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
NAHID.V, elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: بورک گوشتی تركيه
[تصویر:  20130505095945_stbasillakror.jpg]


مواد لازم:
1 و ½ قاشق غذاخوری کره
1 عدد پیاز متوسط ریز خرد شده
1 قاشق چای خوری سیر خرد شده
400 گرم گوشت چرخ شده
½ قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک
فلفل
¼ پیمانه جعفری تازه، خرد کرده
¼ پیمانه برنج پخته شده
3 عدد تخم مرغ
1 بسته خمیر فیلو یا یوفکا
½ فنجان کره ذوب شده

روش تهیه:
پیاز رو با کره تت بدین تا شفاف و سبک بشه
گوشت و نمک و فلفل و پونه کوهی رو اضافه کنین و تفت بدین
سیر رو اضافه و هم بزنین

[تصویر:  20130505095320_stbasillakrorsteps1.jpg]


جعفری خرد شده، برنج و تخم مرغ رو اضافه و هم بزنین تا خوب مخلوط بشن و تخم مرغ ببنده

[تصویر:  20130505095444_stbasillakrorsteps2.jpg]


کف قالب رو با کره چرب کنین ونصف بسته خمیر فیلو رو یکی یکی بذارین و با کره آب شده و برس هر لایه رو خوب چربشون کنین
بعد مایه گوشتی رو بریزین و باز لایه لایه خمیر بذارین و هر لایه رو خوب کره ای کنین و برش بزنین
قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه به مدت تقریبی نیم ساعت تا 40 دقیقه قرار بدین تا سطح خمیر کاملا طلایی و برشته بشه

ذاغ سرم کنین
[تصویر:  20130505095654_stbasillakrorsteps4.jpg]




دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۸-۲-۱۳۹۲, ۱۱:۲۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, زهراخانوم, negin.s, sibesabz, f.nik, simabin, shamiiim, elipari, azam1360


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بورک سیگاری گوشت و ماست (Sigara Börek) معصومه خانومی 0 545 ۲۰-۷-۱۳۹۴ ۰۴:۰۹ عصر
آخرین ارسال: معصومه خانومی
  بورک رولتی سیب زمینی (ترکیه) sima 3 2,427 ۱۴-۶-۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ صبح
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد