خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 37 رای - 3.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بوقلمون شکم پر

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
بوقلمون شکم پر


مواد لازم :

بوقلمون یک عدد درشت

سیب 5/1 کیلو

کره 250 گرم

ماکارونی 250 گرم

آرد 2 قاشق سوپخوری

شکر 1 استكان

گوجه برقانی 5/0 كیلو

هویج 2 عدد

سبزی معطر یك دسته

سیر 2-1 حبه

آب لیمو به مقدار کافی

نمك و فلفل به مقدار کافی





طرز تهیه :

بوقلمون را به دقت تمیز می كنیم و می شوئیم .
داخل شكم آن كمی نمك و فلفل می پاشیم.

بعد ماكارونی را در آب و نمك می جوشانیم تا كاملا نرم شود.
آنگاه 8 عدد از سیب های یک اندازه و سالم را كنار می گذاریم و بقیه را پوست می كنیم.
سپس یك سوم از كره را درظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم.
بعد از اینکه کره آب شد ، سیب های خرد شده را در كره كمی سرخ می كنیم و ماكارونی را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.
بعد از مدت کمی از روی آتش برمی داریم .

شكر را درظرف كوچكی می ریزیم و روی آتش ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا طلائی شود. آنگاه نصف استكان آب جوش داخل شكر كارامل شده می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند تا ذرات شكر كارامل شده و كاملا حل شود. بعد نصف این شربت را با مخلوط فوق هم می زنیم و داخل شكم بوقلمون را با این مواد پر می كنیم و آن را می دوزیم .

بقیه روغن را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم .
داغ كه شد، اطراف بوقلمون را در این روغن سرخ می كنیم و دو لیوان آب می ریزیم .
سبزی معطر ، چند حبه سیر ، دو عدد هویج خرد شده و بقیه سیب ها را داخل ظرف بوقلمون می ریزیم . حرارت را ملایم می كنیم و می گذاریم بوقلمون بپزد .

در صورتی كه با این مقدار آب نپخت، یك لیوان آب دیگر اضافه می كنیم تا كاملاً بپزد.
در اواخر طبخ سیب های درسته و گوجه برقانی را كنار بوقلمون می ریزیم تا آنها نیز بپزند، ولی له شوند . دسته سبزی معطر را از ظرف خارج می كنیم.
بعد كمی نمك ، فلفل ، بقیه شربت كارامل و آب لیمو را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند.
برای اینكه سس بوقلمون كمی غلیظ تر شود، یك قاشق سوپخوری سر خالی آرد را در 50 گرم كره كمی سرخ كرده و نصف لیوان آب به تدریج داخل آرد سرخ شده می ریزیم ومرتب بهم می زنیم.

وقتی آرد كاملا صاف شد، این سس را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند .
بعد سس را از صافی رد می كنیم و بوقلمون را در دیس می گذاریم و نخ زیر شكم آن را خارج می كنیم .
سیب های درسته پخته و گوجه برقانی را دور بوقلمون می چینیم و فاصله های سیب ها را با برگ جعفری تزیین می كنیم وكمی از سس بوقلمون را كه صاف كرده ایم روی بوقلمون می دهیم.




فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
25-09-2011, 10:37 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد