تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بيسكويت كلراكي
#1
Package_favorite 
من امدم با يه بيسكويت خشك با ماندگاري بالا از دفتر مامان عزيزم
[عکس: 20121014095013_IMAG1087.jpg]

مواد لازم
تخم مرغ ..........1عدد
كره..................60 گرم
ارد.................1/5ليوان و شايد كمي بيشتر
پودرقند............3/4 ليوان
شير................1/3ليوان
پكينگ پودر.......1/2 ق م
وانيل...............كمي
نمك.................1پنس
مواد لازم براي تزيين
شير...............4ق غ
پودرقند............1ليوان
ارد..................1ق غ
كره..................2 ق غ
وانيل كمي
پودر كاكائو..........2 تا 3 ق غ
جوش شيرين...1/2 ق چ

و پودر نارگيل به ميزان لازم(حدودا 1ليوان استفاده ميشه)

طرزتهيه بيسكويت:
1_"ارد و نمك و bp را سه بار الك ميكنيم
2_كره را كه به دماي محيط رسيده با پودر قند(البته ميتوان از شكر هم استفاده كرد)ميزنيم تا كرم و يكدست شود.
3_زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا ميكنيم
4_سفيده تخم مرغ را ميزنيم تا سبك و سفيد شود(از ظرف برنگردد)
5_زرده و وانيل را به مخلوط كره و شكر اضافه ميكنيم.و ميزنيم
6_شير را هم اضافه ميكنيم و ميزنيم.
7_حالا سفيده تخم مرغ را به ارامي اضافه كرده و با حركت دوراني مخلوط ميكنيم
8_ارد را كم كم اضافه كرده.بستگي به نوع ارد شايد 1/5 ليوان ارد و گاهي تا 2ليوان ارد مصرف ميشود تا خمير لطيف و يكدست و در عين حال نبايد بدست بچسبد.
9_حالا فر را روشن كنيد با درجه180 و مدت پخت هم معولا بين15 دقيقه تا 20 دقيقه است.بستگي به فرتون داره.چك كنيد نسوزه
خوب حالا خمير بيسكويت اماده است و ميتوانيم با گذاشتن ان در قيف با ماسوره شكوفه طرح بديم.
متاسفانه قيف من گمشده بود.با دست شكل دادم

[عکس: 20121014101418_IMAG1082.jpg]

**نكته:من معمولا كمي خميرم چسبندگي داره كه بعد بيسكويت لطيف تري داشته باشم.نهايتا تا 13/4 ليوان ارد بيشتر استفاده نميكنم.
***فكر نميكنم لزومي باشه كه زرده و سفيده از هم جدا بشن.اما طبق دستوري كه دارم.من هم نوشتم.اهل فن بايد نظر بدن
****اين دستور تعداد قابل توجهي بيسكويت ميشه.پس اگه مثل ما كم جمعيت هستين دستور را نصف كنيد.اما با همان 1تخم مرغ

تا بيسكويتهاي توي فر هستن سس اين بيسكويت را اماده ميكنيم
طرزتهيه گلاس شكلات:
1_پودر قند(از شكر استفاده نكنيد.اما ميشه از پودر شكر هم استفاده كرد)+وانيل+پودر كاكائو +ارد را با هم مخلوط و يكبار الك كنيد
2_كره كه به دماي محيط رسيده را با شير مخلوط ميكنيم و بر روي حرارت ملايم قرار مي دهيم
3_وقتي كره اب شد.مواظب باشيد كره نسوزد.مواد خشك مان را اضافه ميكنيم و بهم ميزنيم تا به غلظت مناسب برسد
4_غلظت مناسب مثل غلظت كره اب شده و بعد از روي حرارت برميداريم
** من جوش شيرين استفاده نميكنم
***بعد از خنك شدن اين شكلات خيلي غليظ تر ميشود.پس بايد زودتر از روي حرارت برداريم

حالا موقع تزيينه البته اين بيسكويت چون خيلي كم شيرينه بايد با سس شيريني استفاده بشه
بيسكويتها را كه كمي خنك شدن درون گلاس شكلات ميزنيم
[عکس: 20121014102514_IMAG1083.jpg]

و بعد در ظرفي كه پودر نارگيل ريختيم قسمت شكلاتي را مغلطانيم
[عکس: 20121014102534_IMAG1084.jpg]

[عکس: 20121014102630_IMAG1085.jpg]

و بعد در ظرف ميچينيم.به راحتي در ظرف دردار تا يك هفته تازه ميمانند
[عکس: 20121014102722_IMAG1086.jpg]

اينم ظرفي كه براي همسري گرفتم كه ببره سر كار
[عکس: 20121014102811_IMAG1089.jpg]
براي تزيين ميتوان از پودر نارگيل رنگي و يا حتي ترافلهاي ريز رنگي هم استفاده كرد.اما من اينجا با حداقل امكاناتمDreamyeyesf
اميدوارم درست كنيد و خوشتون بيادFlowerysmile


پاسخ }
#2
اینم مال من1 (49)

[عکس: 20121016072714_14102012290.jpg]
(1782)
پاسخ }
#3
بالاخره همسري يه شيريني هوس كردdancy
با كمبود ارد درستيدم.براي همين پهن شدن.چون خمير شل بود شكل حلقه را از دست دادن.ولي در عوض حسابي نرم و خوشمزه شده بودنYum2
[عکس: 20130311075107_55.jpg]

بچه ها درست كنيد.خداييش راحت و خوشمزه و ماندگاري بالايي داره
پاسخ }
#4
اینم از شیرینی های بسیار خوشمزه کلراکی با تشکر ویژه از رهای عزیزم(1782)

[عکس: 20130330104128_.JPG]
واقعا خوشمزه بودن Yum2
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
خوشمزه بود مرسی رها جون(1782)
[عکس: 20130911132900_Namber3203.jpg]
به خاطر شکلش Hangheadشرمنده برام مهمون نا خونده اومد هول هولی شد Dash2
خمیرمم شل بود اون دایره پرا با قیف بود که وا رفته
اونیکی ها رو کمی بهش آرد اضافه کردمangelic
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
#6
[عکس: 20131023133750_DSC02515.JPG]
ممنون رهاجونم
پاسخ }
#7
بیسکویت کلراکی خوشمزهYum2
با تشکر از دوست عزیزم رهاجوووون(1782)
انتخاب مناسبی برای شیرینی های نوروزیهFlowerysmile

[عکس: 20140119225927_kl1.JPG]

[عکس: 20140119230812_kl2.JPG]
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
#8
[عکس: 20140204214753_CAM00216.jpg]

ارغوانی عزیز میشه از مراحل کارت برامون توضیح بدی شیرینیای من اصلا خوب نمیشهhih
ناشنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهات حرف میزنند..
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
[عکس: 20140307161511_DSC00472.jpg]

[عکس: 20140307161800_DSC00469.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#10
منم درست کردم خیییییلی خوشمزه و خشکل بود. ممنون دوستان

[عکس: 20141007234321_20141007_204531Copy.jpg]

[عکس: 20141007234408_20141007_204516Copy.jpg]
پاسخ }