خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 24 رأی - میانگین امتیازات: 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بيسكويت كلراكي

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,111
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5613


محل سکونت :
ارسال: #1
Package_favorite بيسكويت كلراكي
من امدم با يه بيسكويت خشك با ماندگاري بالا از دفتر مامان عزيزم
[تصویر:  20121014095013_IMAG1087.jpg]

مواد لازم
تخم مرغ ..........1عدد
كره..................60 گرم
ارد.................1/5ليوان و شايد كمي بيشتر
پودرقند............3/4 ليوان
شير................1/3ليوان
پكينگ پودر.......1/2 ق م
وانيل...............كمي
نمك.................1پنس
مواد لازم براي تزيين
شير...............4ق غ
پودرقند............1ليوان
ارد..................1ق غ
كره..................2 ق غ
وانيل كمي
پودر كاكائو..........2 تا 3 ق غ
جوش شيرين...1/2 ق چ

و پودر نارگيل به ميزان لازم(حدودا 1ليوان استفاده ميشه)

طرزتهيه بيسكويت:
1_"ارد و نمك و bp را سه بار الك ميكنيم
2_كره را كه به دماي محيط رسيده با پودر قند(البته ميتوان از شكر هم استفاده كرد)ميزنيم تا كرم و يكدست شود.
3_زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا ميكنيم
4_سفيده تخم مرغ را ميزنيم تا سبك و سفيد شود(از ظرف برنگردد)
5_زرده و وانيل را به مخلوط كره و شكر اضافه ميكنيم.و ميزنيم
6_شير را هم اضافه ميكنيم و ميزنيم.
7_حالا سفيده تخم مرغ را به ارامي اضافه كرده و با حركت دوراني مخلوط ميكنيم
8_ارد را كم كم اضافه كرده.بستگي به نوع ارد شايد 1/5 ليوان ارد و گاهي تا 2ليوان ارد مصرف ميشود تا خمير لطيف و يكدست و در عين حال نبايد بدست بچسبد.
9_حالا فر را روشن كنيد با درجه180 و مدت پخت هم معولا بين15 دقيقه تا 20 دقيقه است.بستگي به فرتون داره.چك كنيد نسوزه
خوب حالا خمير بيسكويت اماده است و ميتوانيم با گذاشتن ان در قيف با ماسوره شكوفه طرح بديم.
متاسفانه قيف من گمشده بود.با دست شكل دادم

[تصویر:  20121014101418_IMAG1082.jpg]

**نكته:من معمولا كمي خميرم چسبندگي داره كه بعد بيسكويت لطيف تري داشته باشم.نهايتا تا 13/4 ليوان ارد بيشتر استفاده نميكنم.
***فكر نميكنم لزومي باشه كه زرده و سفيده از هم جدا بشن.اما طبق دستوري كه دارم.من هم نوشتم.اهل فن بايد نظر بدن
****اين دستور تعداد قابل توجهي بيسكويت ميشه.پس اگه مثل ما كم جمعيت هستين دستور را نصف كنيد.اما با همان 1تخم مرغ

تا بيسكويتهاي توي فر هستن سس اين بيسكويت را اماده ميكنيم
طرزتهيه گلاس شكلات:
1_پودر قند(از شكر استفاده نكنيد.اما ميشه از پودر شكر هم استفاده كرد)+وانيل+پودر كاكائو +ارد را با هم مخلوط و يكبار الك كنيد
2_كره كه به دماي محيط رسيده را با شير مخلوط ميكنيم و بر روي حرارت ملايم قرار مي دهيم
3_وقتي كره اب شد.مواظب باشيد كره نسوزد.مواد خشك مان را اضافه ميكنيم و بهم ميزنيم تا به غلظت مناسب برسد
4_غلظت مناسب مثل غلظت كره اب شده و بعد از روي حرارت برميداريم
** من جوش شيرين استفاده نميكنم
***بعد از خنك شدن اين شكلات خيلي غليظ تر ميشود.پس بايد زودتر از روي حرارت برداريم

حالا موقع تزيينه البته اين بيسكويت چون خيلي كم شيرينه بايد با سس شيريني استفاده بشه
بيسكويتها را كه كمي خنك شدن درون گلاس شكلات ميزنيم
[تصویر:  20121014102514_IMAG1083.jpg]

و بعد در ظرفي كه پودر نارگيل ريختيم قسمت شكلاتي را مغلطانيم
[تصویر:  20121014102534_IMAG1084.jpg]

[تصویر:  20121014102630_IMAG1085.jpg]

و بعد در ظرف ميچينيم.به راحتي در ظرف دردار تا يك هفته تازه ميمانند
[تصویر:  20121014102722_IMAG1086.jpg]

اينم ظرفي كه براي همسري گرفتم كه ببره سر كار
[تصویر:  20121014102811_IMAG1089.jpg]
براي تزيين ميتوان از پودر نارگيل رنگي و يا حتي ترافلهاي ريز رنگي هم استفاده كرد.اما من اينجا با حداقل امكاناتمDreamyeyesf
اميدوارم درست كنيد و خوشتون بيادFlowerysmile
۲۳-۷-۱۳۹۱, ۱۱:۵۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از رها نبوی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani, sima, Galaxy, negin.s, سعیدم, amitris, SiSi Delbar, elipari, مهرناز مامانی, 1368Sheri, mansore66, Rahele.g, Atefe joon, پارانزیم, قلب, mozhgan57, ladybird68, asmata, رز ابی12, ZOHRE.COM
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
90
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 167


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: بيسكويت كلراكي
اینم مال من1 (49)

[تصویر:  20121016072714_14102012290.jpg]
امضای یاسمین81
(1782)
۲۵-۷-۱۳۹۱, ۰۸:۵۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از یاسمین81 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
رها نبوی, Galaxy, z.arghavani, negin.s, elipari, 1368Sheri, mansore66, Atefe joon, asmata
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,111
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5613


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: بيسكويت كلراكي
بالاخره همسري يه شيريني هوس كردdancy
با كمبود ارد درستيدم.براي همين پهن شدن.چون خمير شل بود شكل حلقه را از دست دادن.ولي در عوض حسابي نرم و خوشمزه شده بودنYum2
[تصویر:  20130311075107_55.jpg]

بچه ها درست كنيد.خداييش راحت و خوشمزه و ماندگاري بالايي داره
۲۱-۱۲-۱۳۹۱, ۱۰:۲۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از رها نبوی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, sahram, z.arghavani, negin.s, nothing, elipari, 1368Sheri, Atefe joon, mozhgan57
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 7145


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #4
RE: بيسكويت كلراكي
اینم از شیرینی های بسیار خوشمزه کلراکی با تشکر ویژه از رهای عزیزم(1782)

[تصویر:  20130330104128_.JPG]
واقعا خوشمزه بودن Yum2
امضای z.arghavani
[تصویر:  20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
۱۰-۱-۱۳۹۲, ۰۱:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از z.arghavani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, گل شقایق, رها نبوی, nothing, N-M, elipari, 1368Sheri, mansore66, Atefe joon, Galaxy, asmata, mozhgan57, zahra.mj
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: بيسكويت كلراكي
خوشمزه بود مرسی رها جون(1782)
[تصویر:  20130911132900_Namber3203.jpg]
به خاطر شکلش Hangheadشرمنده برام مهمون نا خونده اومد هول هولی شد Dash2
خمیرمم شل بود اون دایره پرا با قیف بود که وا رفته
اونیکی ها رو کمی بهش آرد اضافه کردمangelic
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
۲۰-۶-۱۳۹۲, ۱۲:۳۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, Galaxy, f.nik, amitris, N-M, elipari, SiSi Delbar, niloofar00, مهرناز مامانی, 1368Sheri, mansore66, McQueen, rahill1363, رها نبوی, Atefe joon, z.arghavani, asmata, قلب

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
76
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 287


محل سکونت : مشهد
ارسال: #6
RE: بيسكويت كلراكي
[تصویر:  20131023133750_DSC02515.JPG]
ممنون رهاجونم
امضای لبخندمن
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۸-۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ عصر، توسط لبخندمن.)
۱-۸-۱۳۹۲, ۰۱:۴۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از لبخندمن به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, laleh joon, Atefe joon, 1368Sheri, رها نبوی, z.arghavani, elipari, معصومه سخنوری, asmata, رز ابی12



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد