تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیسکویت با رویه شکلات و کارامل
#1
[عکس: 20130919113209_8523918811_09f4de2a6d_z.jpg]

مواد لازم:
برای لایه ی بیسکویتی:
2 پیمانه آرد
2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
نمک 1/4 قاشق چای خوری
1 پیمانه کره ، در دمای اتاق
1/2 پیمانه شکر دانه ریز یا پودر قند


برای لایه کارامل:
1 پیمانه کره ، خرد شده
1 پیمانه شکر دانه ریز
1/4 پیمانه شربت ذرت (در صورت در دسترس نبودن میتونین از عسل هم استفاده کنین)
400 گرم شیر غلیظ (میتونین از ترکیب شیر و خامه استفاده کنین)


برای لایه شکلات:
230 گرم شکلات تلخ
1 قاشق چای خوری شربت ذرت
1/2 پیمانه کره ، خرد شده
شکر دانه درست برای تزیین


طرز تهیه:
فر رو با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنین و قالب 22×32 سانتی رو با کاغذ روغنی بپوشونین و کنار بزارین
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنین
کره و پودر شکر رو حدود 1-2 دقیقه باهمزن بزنین سپس مواد خشک مخلوط شده رو اضافه کنین و با سرعت کم مخلوط کنین و خمیر رو در قالب بریزین و روی اون رو صاف کنین و مدت 18-20 دقیقه توی فر بزارین تا بپزه(کافیه کمی روی خمیر طلایی بشه)
پس از پخت خمیر رو اگه پف کرده کمی فشار بدین و بزارین تا کاملا سرد بشه

[عکس: 20130919113231_8523920177_ee369081e4_z.jpg]

برای درست کردن لایه ی کاراملی شکر رو روی حرارت ذوب کنین و کره ، شربت ذرت ، شیر غلیظ رو اضافه کنین و بعد از اینکه خوب مخلوط شدن از حرارت بردارین و بزارین تا کاملا سرد بشه

[عکس: 20130919113259_8523919439_d443ce302b_z.jpg]

در پایان شکلات و شربت ذرت و کره رو به روش بن ماری(ذوب روی بخار آب) آماده کنین

[عکس: 20130919113322_8525034242_da4105f797_z.jpg]

مواد کاراملی رو روی لایه ی بیسکویت بریزین و چند دقیقه اجازه بدین تا خودش رو بگیره و سپس لایه ی شکلاتی رو روی کارامل بریزین و سطح اون رو صاف کنین و چند ساعت توی یخچال بزارین
سپس برش بدین و با شکر تزیین کنین.



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوی فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }