خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیسکویت با سیب کاراملی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
بیسکویت با سیب کاراملی
[عکس: 20121016115554_.jpg]

مواد لازم:
خمیر تارت
سیب 4 عدد متوسط
3/4 فنجان شکر
1/3 فنجان کرم شیری( dulce de leche)
نمک کمی



طرز تهیه:
پوست و هسته سیب را جدا کنید و آنرا به قطعات کوچک تقسیم کنید.
در یک قابلمه متوسط شکر و یک فنجان آب را به جوش آورید و سیب ها رابه آن اضافه نمائید.
شعله را کم کنید و اجازه دهید مخلوط به غلظت برسد.(در حدود25-35 دقیقه)
کارامل شیری و کمی نمک نیز به مخلوط بالا اضافه کنیدو هم بزنید و اجازه دهید کاملا سرد شود.

[عکس: 20121016115335_1.jpg]

خمیر را قالب (دایره) زده و یک قاشق سیب کاراملی داخل آن ریخته و طبق تصویر تا زده و بمدت 10-15 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید

[عکس: 20121016072916_2.jpg]


به جای سیب میتوانید از میوه هایی نظیر توت فرنگی و تمشک نیز استفاده کنید.

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
(آخرین تغییر در ارسال: 09-11-2012, 03:53 PM توسط negin.s.)
16-10-2012, 01:33 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: بیسکویت با سیب کاراملی
کسی درست نکرد؟ Hanghead
خیلی خیلی خوشمزه هست
من با همین مواد میانی و خرما له شده درست کردم
Yum2

[عکس: 20121110130237_201211103514.jpg]
10-11-2012, 03:33 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
RE: بیسکویت با سیب کاراملی
(10-11-2012, 04:04 PM)یاسمین81 نوشته: این کرم شیری یه خورده کار رو خراب کردهDash2Swear
آخه موادش در دسترسم نیستHanghead
وگرنه درستش میکردمuhum

اتفاقا درست کردنش خیلی راحته Flowerysmile
از این پاکتای کوچیک شیر عسل بخر (اگه شکر قهوه ای نداشتی 2-3 برابر شکر سفید بریز)
شکر قهوه ای طعم کاراملی بهتری میده ولی خودتون رو محدود نکنین ... امتحان کنین
میتونید از میوه های مربا شده هم استفاده کنین با کرم کاراملی مخلوط کنین و وقتی سرد شده بریزین تو بیسکویت ها
بیسکویتهاش که دیگه خیلی راحته Flowerysmile

10-11-2012, 04:54 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
تارت با سیب کاراملی
[عکس: 20121222172356_.jpg]

مواد لازم تارت:
3 فنجان آرد
1, 1/2 فنجان کره سرد
1/4 فنجان شکر
3/4 فنجان آب سرد (دقت کنین که مقدار اب بستگی به آردتون داره اگه خیلی خشک شد خمیرتون باید کمی اب بهش اضافه کنید)
1 قاشق چایخوری نمک

مواد میانی:
6 عدد سیب پوست کنده و خرد شده
آب لیمو تازه
2 قاشق غذاخوری کره
1 فنجان سس شیری

برای تزئین:
2 فنجان شکر
1/4 فنجان آب لیمو تازه
دارچین کمی
شیر 3/4 فنجان

طرز تهیه:
آرد ، شکر ، نمک رو داخل غذاساز بریزید و چند دور با هم مخلوط کنید سپس تکه های خرد شده کره که باید حتما سرد باشه رو به آرد اضافه کنید تا شبیه خرده نان بشه
آب سرد رو کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر منسجمی بدست بیاد که به دستتون نچسبه و بتونین ورزش بدید
خمیر رو مدت 1-2 ساعت توی یخچال بزارید
در این مدت مواد میانی رو آماده کنید ، به این صورت که اول کره رو داخل تابه ذوب کنید سپس سیب ، آبلیمو و سس کاراملی رو به تابه اضافه کنید و 15 دقیقه بزارید تا غلیظ بشه، سپس از حرارت بردارید تا کاملا خنک بشه

[عکس: 20121222172726_1.jpg]

[عکس: 20121222172643_2.jpg]

فر رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید
خمیر رو روی سطح کار پهن کرده و به شکل مربع برش بزنید

[عکس: 20121222172709_3.jpg]

دوباره مدت نیم ساعت تو یخچال بزارید
سپس یک قاشق از مواد میانی داخل خمیر بریزید یک لایه خمیر روی اون بزارید

[عکس: 20121222172523_4.jpg]

مدت 30-35 دقیقه برای پخت کافیه.
برای درست کردن سس همه مواد رو با هم مخلوط کرده وروی حرارت هم بزنید تا کمی غلیظ بشه و موقع سرو روی تارت ها بریزید



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
22-12-2012, 08:07 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد