خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیسکویت زنجبیلی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
بیسکویت زنجبیلی
[عکس: 20130511125050_DSCF6200.JPG]

مواد لازم:
- 300 گرم شکر (200 گرم قهوه ای و 100 گرم سفید)
- 250 گرم کره در دمای اتاق
- 1 عدد تخم مرغ
- 75 میلی لیتر عسل
- 1 قاشق چای خوری وانیل
- 500 گرم آرد (تقریبا)
- 2 قاشق چای خوری پودرزنجبیل
- 1/2 قاشق چای خوری جوز رنده شده
- 1 قاشق چای خوری پودر دارچین
- 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- 1/2 قاشق چای خوری نمک


طرز تهیه:
کره رو همراه شکر ها با همزن بزنین
تخم مرغ رو یکی یکی همراه عسل و وانیل اضافه کنین و به همزدن ادامه بدین
[عکس: 20130511124810_DSCF6051.JPG]

توی یک کاسه ی دیگه مواد خشک رو با هم مخلوط و الک کنین و به مخلوط کره اضافه کنین
[عکس: 20130511124827_DSCF6054.JPG]

برای این دستور 500 گرم آرد درنظر گرفته شده ، اما میزان گیرایی ارد ها متفاوته اگه دیدین خمیر تون منسجم نمیشه و حالت شُل داره بهش کم کم آرد اضافه کنین و مخلوط کنین تا به انسجام مورد نظر برسه
[عکس: 20130511124853_DSCF6057.JPG]

خمیر رو توی کیسه ی پلاستیکی بزارین و حداقل 4 ساعت توی یخچال بزارین
[عکس: 20130511124927_DSCF6067.JPG]

خمیر رو روی سطح آرد پاشی به کمک وردنه پهن کنین و با قالب مورد نظر قالب بزنین و توی سینی فر بچینین
[عکس: 20130511125009_DSCF6133.JPG]

فر رو با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنین و بیسکویتها رو مدت 15 دقیقه توی فر بزارین و بعد از پخت روی پایه ی فلزی بزارین تا خنک بشه.

[عکس: 20130511125107_DSCF6148.JPG]

[عکس: 20130511125130_DSCF6176.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
11-05-2013, 02:22 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد