ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک


خوش آمدید ورود یا ثبت نام


بیسکویت شکلاتی
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
265
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 308


محل سکونت : Qeshm island
ارسال: #1
بیسکویت خشک شکلاتی و بادام

بیسکویت خشک شکلاتی و بادام (خوشمزه و راحت)


biscotti یک مدل بیسکویت ایتالیایی هست که با قهوه خورده میشه. اسم این بیسکویت یعنی "دو بار پخته شده" و این بیسکویت در دو مرحله پخت میشه (به طرز تهیه رجوع کنید).
:
مواد لازم:
۲ پیمانه یا ۲۸۰ گرم ارد
۳/۴ پیمانه یا ۷۵ گرم پودر کاکائو خیلی خوب
۱ قاشق چای خوری بیکینگ soda
۱/۴ قاشق چای خوری نمک
۳ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه یا ۲۰۰ گرم شکر
۱ قاشق چای خوری وانیل
۱/۲ قاشق چای خوری اسانس بادام
۱ پیمانه بادام بوداده و درشت خرد شده
۳/۴ پیمانه یا ۱۲۰ گرم chocolate chips


طرز تهیه:

فر رو روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک کاغذ بیکینگ در سینی فر آماده کنید، احتیاج به چرب کردن نداره. ارد، پودر کاکائو، بیکینگ سودا و نمک رو در یک کاسه الک کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه تخم مرغ ها، شکر، وانیل و اسانس بادام رو با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ رو بریزید روی ارد و کمی هم بزنید. سپس بادام بوداده و شکلاتها رو هم اضافه کنید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید. میتونید از یک قاشق چوبی استفاده کنید و اگر بعد از اضافه کردن بادام هم زدن با قاشق سخت بود میتونید با دست همه مواد رو مخلوط کنید. احتیاج به هم زدن زیاد نداره. خمیر چسبنده هست و فرم دادنش کمی سخته ولی به خمیر ارد اضافه نکنید. برای راحتی کار میتونید یا کمی ارد روی سطحی که میخواهید خمیر رو فرم بدید بریزید یا دستتون رو کمی مرطوب کنید تا خمیر کمتر به دستتون بچسبه.
مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت رو با دست به شکل یک لوله به طول حدود ۱۲ اینچ و قطر یک و نیم تا دو اینچ روی کاغذ بیکینگ که در سینی گذاشتید فرم بدید. با کف دست کمی این log رو پهن کنید طوری که عرض ان حدود ۳ اینچ بشه. هر دو قسمت خمیر را در یک سینی با فاصله به همین صورتی که گفتم فرم بدید. سینی رو در طبقه وسط فرقرار بدید و برای ۲۵ دقیقه بگذارید در فر بمونه. سپس سینی رو از فر خارج کنید بعد از چند دقیقه بیسکوییت رو به طوری که نشکنه به سطح خنکی منتقل کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه خنک بشه. در این فاصله فر باید روشن بمونه، چون دوباره باید بیسکویت ها رو در فر بگذاریم. بعد از اینکه بیسکویتها کمی خنک شدند با یک چاقوی دندانه دار تیز بیسکییتها را از عرض به صورت مورب و به ضخامت حدود نیم اینچ ببرید. سپس همه بیسکو یتهای بریده شده رو در سینی فر بچینید و دومرتبه برای حدود ۲۰ دقیقه یا کمی بیشتر در فر قرار بدید تا کاملا خشک بشوند. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه سینی رو از فر در بیارید و بیسکویت ها رو پشت و رو کنید و دوباره سینی رو بگذارید در فر که ۱۰ دقیقه دیگه بمونه. به این ترتیب هر دو طرف بیسکویت ها به یک اندازه خشک میشه. زمانش بستگی به این داره که چه مقدار بخواهید بیسکوییت ها خشک بشوند، اصل اینها باید کاملا خشک باشه.


امیدوارم اگر تهیه کردید خوشتون بیاد و همراه عزیزانتون نوش جان بفرمایید.


[تصویر:  20121127165840_561758_518512571492384_1635431604_n.jpg]
امضای avatef_kh
[تصویر:  20120811160902_frame_100004015761459120808082906.jpg]
۷-۹-۱۳۹۱, ۰۷:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آنلاین
ارسال‌ها:
1,372
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 2005


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
بیسکوئیت نوتلا
[تصویر:  20121228091012_1336h.jpg]
مواد لازم برای آشپزی:


نصف فنجان شکلات خرد شده
نصف فنجان nutella (نوتلا، مغزهای خوراکی شامل بادام، بادام زمینی، بادام هندی، تخمه های خوراکی)
نصف فنجان فندق خرد شده
دو و نیم فنجان آرد
سه عدد تخم مرغ
دو قاشق سوپ خوری کاکائو
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
نصف قاشق چای خوری بکین پودر
نصف قاشق چای خوری نمک
یک فنجان شکر

طرز تهیه:

فر را از قبل با 350 درجه فارنهایت داغ کنید. در یک کاسه متوسط، کاکائو، آرد، جوش شیرین، بکین پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را هم بزنید. شکر را به آن اضافه کرده و دو دقیقه دیگر به هم زدن آن ادامه دهید و Nutella را به آن بیفزایید. مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و خوب با هم ترکیب کنید. شکلات و فندق را نیز به آن بیفزایید. دست خود را آغشته به آرد کرده و خمیر را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده و روی کاغذ مومی بچینید به نحوی که ضخامت آن حدود 4 سانتیمتر باشد. به مدت 20 دقیقه آن را در فر بپزید. آن را از فر بیرون آورده و اسلایس کنید. بعد از اینکه دمای فر را به 300 درجه کاهش دادید دوباره بیسکوییت ها را در فر قرار دهید. به مدت 10 تا 12 دقیقه بیسکوییت ها را بپزید، سپس آنها را برگردانید تا 10 دقیقه دیگر نیز طرف دیگر آنها پخته شود.

تعداد کالری: 90
۸-۱۰-۱۳۹۱, ۱۱:۴۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از NAHID.V به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sila, بانوی مهر, parza, negin.s, Galaxy, ای سوره, avatef_kh



تبلیغات
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد