خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیسکویت لینزر با تزیین رویال ( کلاس مهارت )

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
بیسکویت لینزر با تزیین رویال ( کلاس مهارت )
[تصویر:  97903.jpg]


بیسکویت لینزر:
مواد لازم :
تخم مرغ 2 عدد
پودر شکر 2 فنجان
کره ذوب شده 250 گرم
شیر 2 ق غ
پودر فندق 1.5 لیوان
دارچین 1 ق م
پکینگ پودر 1 ق م
وانیل
ارد برنج 1 لیوان
ارد 2.5 لیوان

طرز تهیه :
کره رو ذوب میکنیم و میزاریم تا ولرم بشه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن میزنیم تا با هم میکس بشن .
کره و شیر رو اضافه کرده و هم میزنیم .
تمام مواد خشک رو با هم مخلوط کرده و الک میکنیم .
کم کم مواد خشک رو به مخلوط تخم مرغی اضافه کرده و ورز میدیم .
خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و با سفلون می÷وشونیم و به مدت نیم ساعت میزاریم تو یخچال تا استراحت کنه .
نحوه شکل دادن :
اگر روی بیسکویتها رو تزیین نمیکنین لازم نیست که خمیر بیسکویتها رو تو یخچال بزارین . روی میز کار رو ارد میپاشیم و خمیر رو به کمک وردنه به ضخامت 3 میلی متر باز کرده و با قالب دلخواه قالب زده و تو سینی فری که با کاغذ روغنی پوشوندیم کنار هم میچینیم . و در فر از قبل گرم شده با 160 درجه تقریبا به مدت 15- 20 دقیقه میپزیم .
بعد از این مدت بیسکویتها که از فر بیرون میان نرم هستن ولی بعدا خشک میشن .

[تصویر:  97902.jpg]


ولی اگر میخواهین تزیین کنین مراحل کار به این صورت هست :
کاغذ روغنی رو به اندازه سینی فر میبریم .

[تصویر:  97901.jpg]

خمیر رو که از یخچال در اوردیم بدون اینکه بزاریم تا خمیر وا بره روی کاغذ روغنی میزاریم .

[تصویر:  97900.jpg]

روی خمیر کمی ارد میپاشیم و با وردنه به ضخامت 3 میلی متر باز میکنیم . قالب ها رو تو ارد فرو برده و خمیر رو با فواصل کم قالب میزنیم .

[تصویر:  97899.jpg]

با کمک چاقو خمیرهای اضافی بیسکویتها رو برمیداریم . و از کناره های کاغذ روغنی گرفته و تو سینی فر میزاریم دقت میکنیم تا شکل بیسکویتها خراب نشه .

[تصویر:  97898.jpg]

[تصویر:  97897.jpg]

در فر از قبل گرم شده با 160 درجه تقریبا به مدت 15- 20 دقیقه میپزیم . بعد از این مدت بیسکویتها که از فر بیرون میان نرم هستن ولی بعدا خشک میشن

[تصویر:  97896.jpg]



تزیین بیسکویتها :

[تصویر:  97895.jpg]

برای تزیین بیسکویتها به شکل صورت به کرم رویال – رنگ غذا ژله ای و کرم نارنجی و سفید و سیاه نیاز داریم .و قیفی که از کاغذ روغنی درست شده

[تصویر:  97894.jpg]

. و ماسوره های ریز لازم داریم برای موهای ادمک ها . البته بدون ماسوره هم میشه مو براشون درست کرد . فقط دقت کنین که همه جاشون تقریبا یک اندازه باشه .

[تصویر:  97893.jpg]


کرم رویال :
مواد لازم :
سفیده تخم مرغ 1 عدد
ابلیمو تازه گرفته شده ( با یک صافی کاملا ریز صافش میکنیم )
پودر شکر 1.5 لیوان
طرز تهیه :
ابلیمو و سفیده تخم مرغ را با درجه تند همزن در یک ظرف شیشه ای میزنیم .

[تصویر:  97892.jpg]

پودر شکر را الک میکنیم . و با درجه کند همزن کم کم با سفیده تخم مرغ مخلوط میکنیم ( پودر شکر رو باید خیلی ریز باشه در غیر اینصورت موقع تزیین کردن مشکل ساز میشه )

[تصویر:  97891.jpg]

وقتی به این غلظت رسید روش رو با سفلون میپوشونیم . سفلون رو باید به کرم رویال بچسبونین در غیر اینصورت کرم د رمجاورت هوا سفت میشه .

[تصویر:  97890.jpg]


از کرم سفید رنگ اماده شده به اندازه 2 ق م برداشته و با نوک خلال دندان کمی رنگ زرد و کمی رنگ نارنجی روی کرم ریخته و هم میزنیم . میتونین فقط از رنگ زرد هم استفاده کنین .

[تصویر:  97889.jpg]

ماسوره ریز شماره 2 رو داخل قیف کاغذی گذاشته و کرم رنگی مون رو بلافاصله داخل قیف ریخته و و سرش رو میبندیم .

[تصویر:  97888.jpg]

وموهای عروسک ها رو به دلخواه روی بیسکویتها میکشیم . میتونیم برای دهانشون هم از این کرم استفاده کنیم و یا از رنگ قرمزش استفاده کنیم .

[تصویر:  97887.jpg]
[تصویر:  97886.jpg]

[تصویر:  97885.jpg]


قیف کاغذی :
از کاغذ روغنی یک مربع میبریم .

[تصویر:  97884.jpg]

از قطر مربع تا کرده و خط ایجاد شده رو میبریم . به این ترتیب دو تا مثلث خواهیم داشت . برای قیف کوچک مثلث رو هم از وسط تا میزنیم

[تصویر:  97883.jpg]


از یکطرف ملث گرفته و به قسمت وسط مثلث میاریم و با دست نگهش میداریم .

[تصویر:  97882.jpg]

قسمت دیگه مثلث رو هم روی قسمت قبلی اورده و حالا یک قیف دو لایه داریم .

[تصویر:  97881.jpg]
قسمت وسط قیف رو تا میزنیم تا دو لایه از هم جدا نشن .


[تصویر:  97880.jpg]

از قسمت داخلی و بیرون با نوار چسب قیف رو فیکس میکنیم .

[تصویر:  97879.jpg]


میتونیم سر قیف رو خیلی کم ببریم و بدون ماسوره ازش استفاده کینم و هم اینکه میتونیم کمی بیشتر برش زده و از ماسوره استفاده کینم .

[تصویر:  97878.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۶-۸-۱۳۹۱, ۰۵:۵۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
25 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
malihe_6577, 0780274598, naimehz, گلن, derazhe, سمیه گلبانو, aysuda, Galaxy, بید مجنون, negin.s, shaditaha, ameneh., minoo_rm, مامان تمنا, memol.rm, parisa.sfz, yaldae, ساندویچ1500, ملیحه 54, arezoo jooni, niloofar00, مامان معین و امین, mozhgan57, d-neqabdar, نسیم32


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کلاس مهارت توصیفی (سبد نان با خمیر ) sima 7 11,467 ۱۰-۶-۱۳۹۴ ۰۴:۲۰ عصر
آخرین ارسال: معصومه خانومی
  خمیر ساده و راحت ( کلاس مهارت ) sima 145 81,198 ۲۰-۳-۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ عصر
آخرین ارسال: d-neqabdar
  کلاس مهارت ( حلقه های پیاز onion rings ) sima 0 2,816 ۱۵-۱۰-۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ صبح
آخرین ارسال: sima
  دومین کلاس مهارت توصیفی sima 24 10,788 ۳۱-۳-۱۳۹۲ ۰۹:۰۳ صبح
آخرین ارسال: sima
  تزیین کیک ساده و راحت برای روز مرد ( کلاس مهارت ) sima 6 13,821 ۲۲-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ عصر
آخرین ارسال: مامان متین


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد