خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیسکویت مغز دار

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
بیسکویت مغز دار
[عکس: 20121120133635_201211183639.jpg]

من این شیرینی ها رو به روش خمیر تارت آماده کردم فقط شکرش رو 70 گرم ریختم که مشکلی نداشت
خمیر رو طبق آموزش درست کردم 45 دقیقه گذاشتم یخچال
خمیر رو کف قالبم فشار دادم و روی هر کدوم از دایره های قالب خرمای پوست کنده گذاشتم و دوباره روشو با خمیر پوشوندم گذاشتم 45 -60 دقیقه با دمای190 بپزه .

خیلی راحت و خوشمزه ست Flowerysmile


واسه اینکه خوشمزه تر بشه از کره زعفرانی استفاده کردم
[عکس: 20121120133429_201211183634.jpg]

قبل از اضافه کردن تخم مرغ
[عکس: 20121120133449_201211183635.jpg]


پایان کار خمیر
[عکس: 20121120133502_201211183636.jpg]


گذاشتم یخچال
[عکس: 20121120133551_201211183638.jpg]

اینم شکل قالبم
[عکس: 20121116094936_201211163543.jpg]

[عکس: 20121120133712_201211183640.jpg]
20-11-2012, 04:17 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: بیسکویت مغز دار
(23-11-2012, 04:32 PM)فرناز23 نوشته: نگین جان به جای خرما چیزای دیگه میشه فلینگش کرد؟مثلاگردو ودارچین +خرما.یا شکلات صبحانه خالی؟

آره عزیزم هرچیزی که غلیظ و منسجم باشه مشکلی پیش نمیاره
واسه این میگم که باید خمیر بیسکویت رو روش فشار بدی و پهن کنی، اگه شُل باشه وسط نمی مونه و پخش میشه Flowerysmile


(آخرین تغییر در ارسال: 24-11-2012, 01:27 PM توسط negin.s.)
23-11-2012, 04:36 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
154
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 286


محل سکونت : تبریز
ارسال: #3
RE: بیسکویت مغز دار
[عکس: 20121124080319_170220074420.jpg]
24-11-2012, 10:34 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
RE: بیسکویت مغز دار
(23-11-2012, 08:13 PM)فرناز23 نوشته: درست کردم گذاشتم توی فر ورزدادنم میخواد خمیرش؟میترسم خوب نشه الان توی فره استرسسسسسسسcrying

آره گلم ولی زیاد نه
فقط یه کم که خمیر منسجم و یکدست بشه






(24-11-2012, 10:29 AM)فرناز23 نوشته: نمیدونم اشتباهم کجا بوده تهشون کمی سوخت ولی داخلش مخصوصا نزدیک مغزش خام بود یکم شدیاهم طعم کره میداد

ارتفاع قالبی که انتخاب کردی زیاد بود، اگه قالب منو دیده باشی تقریبا تخت بود
واسه بیسکویت ها نباید از قالبهای با ارتفاع زیاد استفاده کنیم چون دور قالب سریع تر گرما رو میگیره و تا بیاد وسطش بپزه ، دورش می سوزه، قالب هر چی کوچیک تر و تخت تر باشه بهتره



(24-11-2012, 01:56 PM)فرناز23 نوشته: وای چه اشتباهی کردم.... طعم کره چی نگین جان؟توی بیسکوییت شمام زیادبود؟

چون من از کره زعفرانی استفاده کردم
خیلی طعم خوشمزه ای داشت

Flowerysmile
(آخرین تغییر در ارسال: 24-11-2012, 11:40 AM توسط negin.s.)
24-11-2012, 11:38 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد