خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیسکویت مغز دار

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
بیسکویت مغز دار
[تصویر:  20121120133635_201211183639.jpg]

من این شیرینی ها رو به روش خمیر تارت آماده کردم فقط شکرش رو 70 گرم ریختم که مشکلی نداشت
خمیر رو طبق آموزش درست کردم 45 دقیقه گذاشتم یخچال
خمیر رو کف قالبم فشار دادم و روی هر کدوم از دایره های قالب خرمای پوست کنده گذاشتم و دوباره روشو با خمیر پوشوندم گذاشتم 45 -60 دقیقه با دمای190 بپزه .

خیلی راحت و خوشمزه ست Flowerysmile


واسه اینکه خوشمزه تر بشه از کره زعفرانی استفاده کردم
[تصویر:  20121120133429_201211183634.jpg]

قبل از اضافه کردن تخم مرغ
[تصویر:  20121120133449_201211183635.jpg]


پایان کار خمیر
[تصویر:  20121120133502_201211183636.jpg]


گذاشتم یخچال
[تصویر:  20121120133551_201211183638.jpg]

اینم شکل قالبم
[تصویر:  20121116094936_201211163543.jpg]

[تصویر:  20121120133712_201211183640.jpg]
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۳۰-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nasim88, niloofar00, elisa76
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: بیسکویت مغز دار
(۳-۹-۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ عصر)فرناز23 نوشته شده توسط:  نگین جان به جای خرما چیزای دیگه میشه فلینگش کرد؟مثلاگردو ودارچین +خرما.یا شکلات صبحانه خالی؟

آره عزیزم هرچیزی که غلیظ و منسجم باشه مشکلی پیش نمیاره
واسه این میگم که باید خمیر بیسکویت رو روش فشار بدی و پهن کنی، اگه شُل باشه وسط نمی مونه و پخش میشه Flowerysmile
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۹-۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ عصر، توسط negin.s.)
۳-۹-۱۳۹۱, ۰۴:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
saba111
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
154
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 286


محل سکونت : تبریز
ارسال: #3
RE: بیسکویت مغز دار
[تصویر:  20121124080319_170220074420.jpg]
امضای فرناز23
گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی
صبر کن گوهر شناس قابلی پیدا شود
تخم در هر شوره زاری کاشتن بی حاصلی است
صبر کن تا یک زمین قابلی پیدا شود
۴-۹-۱۳۹۱, ۱۰:۳۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از فرناز23 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, naznaz
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
RE: بیسکویت مغز دار
(۳-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ عصر)فرناز23 نوشته شده توسط:  درست کردم گذاشتم توی فر ورزدادنم میخواد خمیرش؟میترسم خوب نشه الان توی فره استرسسسسسسسcrying

آره گلم ولی زیاد نه
فقط یه کم که خمیر منسجم و یکدست بشه






(۴-۹-۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ صبح)فرناز23 نوشته شده توسط:  نمیدونم اشتباهم کجا بوده تهشون کمی سوخت ولی داخلش مخصوصا نزدیک مغزش خام بود یکم شدیاهم طعم کره میداد

ارتفاع قالبی که انتخاب کردی زیاد بود، اگه قالب منو دیده باشی تقریبا تخت بود
واسه بیسکویت ها نباید از قالبهای با ارتفاع زیاد استفاده کنیم چون دور قالب سریع تر گرما رو میگیره و تا بیاد وسطش بپزه ، دورش می سوزه، قالب هر چی کوچیک تر و تخت تر باشه بهتره



(۴-۹-۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ عصر)فرناز23 نوشته شده توسط:  وای چه اشتباهی کردم.... طعم کره چی نگین جان؟توی بیسکوییت شمام زیادبود؟

چون من از کره زعفرانی استفاده کردم
خیلی طعم خوشمزه ای داشت

Flowerysmile
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۹-۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ صبح، توسط negin.s.)
۴-۹-۱۳۹۱, ۱۱:۳۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد