تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیسکویت مغز دار
#1
[عکس: 20121120133635_201211183639.jpg]

من این شیرینی ها رو به روش خمیر تارت آماده کردم فقط شکرش رو 70 گرم ریختم که مشکلی نداشت
خمیر رو طبق آموزش درست کردم 45 دقیقه گذاشتم یخچال
خمیر رو کف قالبم فشار دادم و روی هر کدوم از دایره های قالب خرمای پوست کنده گذاشتم و دوباره روشو با خمیر پوشوندم گذاشتم 45 -60 دقیقه با دمای190 بپزه .

خیلی راحت و خوشمزه ست Flowerysmile


واسه اینکه خوشمزه تر بشه از کره زعفرانی استفاده کردم
[عکس: 20121120133429_201211183634.jpg]

قبل از اضافه کردن تخم مرغ
[عکس: 20121120133449_201211183635.jpg]


پایان کار خمیر
[عکس: 20121120133502_201211183636.jpg]


گذاشتم یخچال
[عکس: 20121120133551_201211183638.jpg]

اینم شکل قالبم
[عکس: 20121116094936_201211163543.jpg]

[عکس: 20121120133712_201211183640.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#2
(۰۳-۰۹-۱۳۹۱, ۰۴:۳۲ ب.ظ)فرناز23 نوشته:  نگین جان به جای خرما چیزای دیگه میشه فلینگش کرد؟مثلاگردو ودارچین +خرما.یا شکلات صبحانه خالی؟

آره عزیزم هرچیزی که غلیظ و منسجم باشه مشکلی پیش نمیاره
واسه این میگم که باید خمیر بیسکویت رو روش فشار بدی و پهن کنی، اگه شُل باشه وسط نمی مونه و پخش میشه Flowerysmile


[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#3
[عکس: 20121124080319_170220074420.jpg]
گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی
صبر کن گوهر شناس قابلی پیدا شود
تخم در هر شوره زاری کاشتن بی حاصلی است
صبر کن تا یک زمین قابلی پیدا شود
پاسخ }
#4
(۰۳-۰۹-۱۳۹۱, ۰۸:۱۳ ب.ظ)فرناز23 نوشته:  درست کردم گذاشتم توی فر ورزدادنم میخواد خمیرش؟میترسم خوب نشه الان توی فره استرسسسسسسسcrying

آره گلم ولی زیاد نه
فقط یه کم که خمیر منسجم و یکدست بشه






(۰۴-۰۹-۱۳۹۱, ۱۰:۲۹ ق.ظ)فرناز23 نوشته:  نمیدونم اشتباهم کجا بوده تهشون کمی سوخت ولی داخلش مخصوصا نزدیک مغزش خام بود یکم شدیاهم طعم کره میداد

ارتفاع قالبی که انتخاب کردی زیاد بود، اگه قالب منو دیده باشی تقریبا تخت بود
واسه بیسکویت ها نباید از قالبهای با ارتفاع زیاد استفاده کنیم چون دور قالب سریع تر گرما رو میگیره و تا بیاد وسطش بپزه ، دورش می سوزه، قالب هر چی کوچیک تر و تخت تر باشه بهتره



(۰۴-۰۹-۱۳۹۱, ۰۱:۵۶ ب.ظ)فرناز23 نوشته:  وای چه اشتباهی کردم.... طعم کره چی نگین جان؟توی بیسکوییت شمام زیادبود؟

چون من از کره زعفرانی استفاده کردم
خیلی طعم خوشمزه ای داشت

Flowerysmile
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی