خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیسکوییت اسپکولاس

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23857


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
بیسکوییت اسپکولاس
اسپکولاس(Speculaas) نوعی شیرینی یا بیسکوییت سنتی بلژیکی مخصوص مراسم روز سنت نیکولا (St.Nichols)(پنج دسامبر ، 15 آذر) است . معمولا این شیرینی را با طرح هایی مربوط به داستان های سنت نیکولا درست می کنند ، مثل کشتی ، خانه ی روستایی ، فیل و اسب . در تهیه ی این شیرینی از دارچین و سایر ادویه ها استفاده می شود .


این هم دستور اصلی

[تصویر:  20141201011648_Speculoos-R.jpg]

مواد لازم:
1/2 پیمانه (110 گرم) کره سرد
1/4 پیمانه + 2 قاشق غذا خوری (75 گرم) شکر سفید
3/4 پیمانه (165 گرم) شکر قهوه ای تیره
1/4 قاشق چای خوری جوش شیرین
1/2 قاشق چای خوری نمک
2 1/2 قاشق چای خوری دارچین
3/4 قاشق چای خوری جوز هندی
3/4 قاشق چای خوری میخک
1/2 قاشق چای خوری زنجبیل
زمین 1/4 قاشق چای خوری فلفل سفید
زمین 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1/4 قاشق چای خوری هل
1 و 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
1 تخم مرغ بزرگ
1 و 3/4 پیمانه (235 گرم) آرد


روش تهیه:

کره رو به مکعبهای کوچیک برش بزنین و در غذاساز بریزین و همراه با شکر سفید و شکر قهوه ای،جوش شیرین، نمک، ادویه جات با سرعت بالا 30 ثانیه بزنین
مواد اطراف ظرف رو کاردک به وسط ظرف منتقل کنین و عصاره وانیل و تخم مرغ رو اضافه و باز 30 ثانیه با سرعت متوسط بزنین تا یکدست بشه
اطراف ظرف رو دوباره تمیز کنین و آرد رو اضافه و 30 ثانیه دیگه با سرعت متوسط بزنین
وقتی خمیر بدست اومد دستگاه رو حاموش کنین
خمیر رو روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه معمولی به ضخامت یک سانت باز کنین
سپس با وردنه طرح دار مخصوص اسپکولاس خمیر رو به ضخامت نیم سانت برسونین

[تصویر:  20141201011540_Speculoos-Bi.jpg]

خمیر رو از محلهای مشخص شده با وردنه طرح دار برش بزنین و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده و چرب شده قرار بدین

[تصویر:  20141201011606_Speculoos.jpg]

سینی رو در فر که از 10 دقیقه قبل با دمای 170 درجه گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار بدین
دقت کنین که زیر بیسکوییت ها نباید بسوزه
بعد از اینکه کاملا خنک شد در ظرف در بسته نگهداری کنین

[تصویر:  20141201011727_Speculoos-R.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۰-۹-۱۳۹۳, ۰۱:۰۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, vidia, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23857


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: بیسکوییت اسپکولاس
یه دستور خونگی بدون نیاز به وردنه مخصوص

[تصویر:  20141201010201_ac_speculaas1.jpg]

مواد لازم:
برای مخلوط ادویه:

2 قاشق چای خوری دارچین
1/2 قاشق چای خوری میخک
1/2 قاشق چای خوری جوز
1/4 قاشق چای خوری زنجبیل
1/8 قاشق چای خوری فلفل سفید
1/2 قاشق چای خوری رازیانه
1/2 قاشق چای خوری تخم گشنیز

برای بیسکوییت:
(بر اساس دستور العمل های آلن دوکاس)
140 گرم کره، دمای اتاق
250 گرم آرد
250 گرم شکر قهوه ای
2 گرم بیکینگ پودر
1 و 1/2 قاشق چای خوری مخلوط ادویه
1-2 قاشق غذاخوری آب

روش تهیه:
برای تهیه ادویه تمتم مواد رو در آسیب برقی بریزین تا کاملا پودر و مخلوط بشن

برای شیرینی کره و شکر قهوه ای رو بزنین تا پوک بشه
سپس بقیه مواد تشکیل دهنده رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا خمیر بدست بیاد
خمیر رو بمدت یک ساعت استراحت بدین
فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین
خمیر رو به ضخامت 2میلی متر باز کنین و قالب بزنین و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندین بچینین و به مدت 10 دقیقه در فر قرار بدین
بیسکوییت هارو روی پایه فلزی بچینین تا کاملا سرد بشن و بعد سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۰-۹-۱۳۹۳, ۰۱:۱۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, mamane kiana, الیسا جون, vidia, Atefe joon, مهرناز مامانی, niloofar00


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بیسکوییت با دستگاه بیسکوییت ساز Galaxy 5 4,239 ۶-۳-۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ عصر
آخرین ارسال: نگارم


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد