تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیسکوییت ساده عصرانه
#1
[عکس: 20150503182313_bis.jpg]

مواد لازم:
آرد 400 گرم
شکر 200 گرم
کره یا مارگارین نرم 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر 80ml
بکینگ پودر 10 گرم
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری

روش تهیه:
مارگارین نرم و شکر رو در غذاساز ریخته و بزنین تا پوک بشه سپس تخم مرغ، شیر، بیکینگ پودر و وانیل رو بترتیب با فاصله اضافه و بزنید
آرد رو کم کم اضافه کنین تا خمیر نرمی بدست بیاد
خمیر رو به ضخامت 6-7 میلیمتر به کمک وردنه باز کنین و قالب بزنین و در سینی فر روی کاغذ روغنی بچینین
سینی رو در طبقه وسط فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار بدید
بعد از خنک شدن با پودر قند تزیین و سرو کنین

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
ممنون گیسوی عزیز 27خوشمزه بود فقط پودر قند روش الک نکردم چون شیرینیش واسه من زیاد بود و من هل هم ریختم Coffeebath

[عکس: 20150525182133_IMG-20150525-WA0066.jpg]
[عکس: 20150713015122_sayna.jpg]
پاسخ }
#3
1
ممنون گیسو جان منم درست کردم مزه اش عالی بود همه دوست داشتن اما یه مشکل داشتم خمیرش خیلی چسبناک بود1010 نتونستم قالب بزنم2020
روی یه تعدادی کنجد پاشیدم
[عکس: 20150613132404_20150608_205726.jpg]
پاسخ }
#4
دستورش شیرینی نواری زعفرانی بود که به علت نداشتن تیغه چرخ گوشت به شکل ساده پخته شد16
[عکس: 20150728092815_IMG_3506.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
بيسكوئيت_ساده (دستور خانم طوروسيان)
دستور عينا نقل قول خانم طورسيان ميباشد."دستور خوش قلق من برای بیسکوئیت ساده که بتوان آنرا با هر قالبی آماده کرد" )
مواد لازم:
آرد قنادی 350 گرم
کره یا مارگارین منجمد 150 گرم پودرقند 100 گرم تخم مرغ معمولی 60 گرمی یک عدد مقدار کمی نمک و وانیل .
طرز تهیه : .فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید..آرد ، پودرقند ، نمک و مارگارین( يا كره نرم) را درون ظرف غذاساز ریخته ، دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان در آیند . سپس تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده ، دوباره هم بزنید . مواد را درون کاسه ریخته و با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی که به دست نمی چسبد به دست آورید . اگر وقت داشتید ، خمیر را یک ربع ساعت در یخچال بگذارید ، اگر نه همان لحظه خمیر را مابین دو قطعه نایلون به ضخامت سه میلیمتر پهن کرده ، قالب بزنید .
برش های خمیر را به کمک خود قالب برداشته و روی سینی فر چرب نشده چیده و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا خیلی کم تغییر رنگ دهند . وقتی خنک شدند اگر لازم بود آنها را تزیین کنید ، از کرم رویال رنگ شده استفاده نمائید . اگر خواستید می توانید این بیسکوئیت را با طعم زنجبیل ، زنیان ، بادام یا هر اسانس دیگر و یا کاکائویی تهیه نمائید."

[عکس: 20160219181034_IMG__.jpg]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
#6
Wavesmile

[عکس: 20160604233719_IMG_20160410_131727_870.jpg][عکس: 20160604233803_IMG_20160410_131812_590.jpg]

83
[عکس: 20150112172607_IMG_20150112_172126.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بیسکوییت با دستگاه بیسکوییت ساز Galaxy 5 5,567 ۰۶-۰۳-۱۳۹۳, ۰۷:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: نگارم