خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیسکوییت هندوانه ای

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
بیسکوییت هندوانه ای
[img][عکس: 20121111131209_WatermelonCookies029-editLarge.jpg][/img]

مواد لازم:
3/4 پیمانه کره
3/4 پیمانه شکر
1 عدد تخم مرغ
1/2 قاشق چای خوری عصاره بادام(میتونین بجاش وانیل بزنین)
2-1/4 فنجان آرد قنادی
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
رنگ سبز و قرمز خوراکی
تکه های شکلات یا سیاه دانه یا کنجد سیاه

روش تهیه:
در یک کاسه بزرگ، کره و شکر رو با همزن بزنین تا کرمی بشه
تخم مرغ رو اضافه و باز هم بزنین و بعد عصاره بادوم یا وانیل رو اضافه کنین
آرد، نمک و بکینگ پودر رو الک کنین و به تدریج اضافه کنین تا خمیر نرمی بدست بیاد

بعد از خمیر یه پیمانه کنار بذارین و بقیه رو با چند قطره رنگ قرمز خوب ترکیب کنین و ورز بدین تا یکنواخت بشه
خمیر رو به شکل یه استوانه به ارتفاع 10 سانت در بیارین و لای سلفون بپیچین و دو ساعت بذارین توی فریزر

[عکس: 20121111130349_WatermelonCookies005-editMedium.jpg]


باقی مانده خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین و یک قسمت رو با رنگ سبز رنگ کنین

خمیر سفید رنگ رو روی سطح صافی روی کاغذ روغنی باز کنین
خمیر قرمز رو از فریزر خارج کنین و از سلفون جدا کنین و وسط خمیر سفید قرار بدین و رول کنین

[عکس: 20121111130638_WatermelonCookies015-editMedium.jpg]

دوباره خمیر رو توی سلفون بپیچین و توی فریزر بذارین تا سفت بشه
و بعد مرحله قبل رو برای خمیر سبز تکرار کنین
دقت کنین که تو هر مرحله اضافه خمیر رو جدا کنین و دورش نپیچین تا شکل هندونه تون بهم نخوره
خمیر رو توی سلفون پیچیده به مدت حد اقل 8 ساعت یا یک شب توی فریزر قرار بدین

[عکس: 20121111130722_WatermelonCookies017-editMedium.jpg]
[عکس: 20121111130822_WatermelonCookies018Medium.jpg]

وقتی خمیر به اندازه کافی سفت شد که بشه بدون تغییر شکل برش دادش از فریزر خارجش کنین
از ارتفاع به دو قسمت تقسیم کنین و و توی سینی فر که کاغذ روغنی کشیدین بذارینشون

[عکس: 20121111130931_WatermelonCookies022Medium.jpg]

روی شیرینی رو سیاه دانه، کنجد یا شکلات بجای تخم هندوانه تزیین کنین

[عکس: 20121111131103_WatermelonCookies024Medium.jpg]

سینی رو در طبقه وسط فر از پیش گرم شده با حرارت 190 درجه به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار بدین
دقت کنین شیرینیهاتون نسوزه
بعد از خنک شدن از سینی جدا کرده در ظرف دردار نگه داری کنین

[عکس: 20121111131635_WatermelonCookies036-editLarge.jpg]




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
15-12-2012, 12:18 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,105
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 5,644


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: بیسکوییت هندوانه ای
اين هم بيسكويتهاي يلدايي ما
سمت چپ ها با همين دستورن
سمت راستي ها هم با رويال ايسينگ تزيين شدن
وسطي ها هم انار هستن.تلفيق هر دو تكنيك
وقت گير اما بسيار زيبا و چشم گير
[عکس: 20121223114510_IMAG1271.jpg]
23-12-2012, 02:16 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
256
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 649


محل سکونت : تبریز
ارسال: #3
RE: بیسکوییت هندوانه ای
اینم تزیین ناشیانه من مال شب یلدا91 بود بیسکوییتش خیلی ترد و خوشمزه بود


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
19-02-2013, 04:11 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
133
تاریخ عضویت:
Feb 2013
مدال ها

اعتبار: 284


محل سکونت : تبریز
ارسال: #4
RE: بیسکوییت هندوانه ای
اینم بیسکویت هندونه ای
با همسری باهمکی درست کردیم
خیلی خوش گذشت
تازه بی حیال به مهمونامون میگفت خودم درست کردم
مادرشوهرم چارشاخ مونده بود از تعجب Dash2 fak

[عکس: 20130312113023_IMG_2657.jpg]

آهان اینم یادم رفت بگم
هرچی گشتم تو تبریز شکلات چیپسی پیدا نکردم
درنتیجه اسمارتیز خریدیم
رنگیاشو باهمکی خوردیم
قهوه ایاشو برداشتیم خورد کردیم و استفاده کردیم hih
(آخرین تغییر در ارسال: 12-03-2013, 02:03 PM توسط nsomayeh.)
12-03-2013, 02:01 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,105
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 5,644


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: بیسکوییت هندوانه ای
(18-06-2013, 02:12 AM)reyhane_hd نوشته: سلام این ارد قنادی که نوشتین چیه؟ همون ارد گندم که واسه پختن کیک هست؟
سلام خانميFlowerysmile
ارد قنادي همان ارد سفيد و يا ارد سه صفر كه كلا توي شيريني پزي(از بيسكويت تا كيك ها)استفاده ميشه
اگه سوالتون را توي بخش پرسش و پاسخ شيريني پزي ميپرسيدين خيلي بهتر بود
18-06-2013, 06:15 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
118
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 502


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: بیسکوییت هندوانه ای
مهمونا خیلی خوششون اومدhih
[عکس: 20131222183137_2013-12-2017.15.40.jpg]
همسری هم خیلی ذوق کردfak
[عکس: 20131222183229_2013-12-2017.46.49.jpg]
22-12-2013, 06:32 PM,
یافتن نقل قول
مدیر ارشد

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
5,003
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 11,577


محل سکونت : تهران
ارسال: #7
RE: بیسکوییت هندوانه ای
(22-12-2013, 07:25 PM).بهاره. نوشته: منم درست کردم خیلی خوشکل شدن و البته خوشمزه ولی افسوس بلدنیستم عکساشونو بذارمcryingcryingcryingcrying

راهنمای کاربران
22-12-2013, 10:50 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
25
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 68


محل سکونت :
ارسال: #8
RE: بیسکوییت هندوانه ای
مال من به قشنگی شما نشد ولی نمیدونم چرا؟
[عکس: 20131227114035_.jpg]
27-12-2013, 11:43 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
126
تاریخ عضویت:
Jan 2014
مدال ها

اعتبار: 328


محل سکونت : دزفول
ارسال: #9
RE: بیسکوییت هندوانه ای
اینا مال یلدای ماست.که خواهرو خواهر زاده عجول و شکموم مجال ندادن تخمه بذارم.Swear
[عکس: 20140115124919_.jpg]
15-01-2014, 01:06 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
511
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 960


محل سکونت : اينجا
ارسال: #10
RE: بیسکوییت هندوانه ای
اينم بیسکوییت هندوانه ای من سالهاي پيش پخته بودم الان ديدم توي اين تايپيك نذاشتم!
خوشمزه بود.و راحت درست شد.
[عکس: 20141209103516_2.JPG][عکس: 20141209103650_1.JPG]
09-12-2014, 10:37 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بیسکوییت با دستگاه بیسکوییت ساز Galaxy 5 5,213 27-05-2014, 07:18 PM
آخرین ارسال: نگارم


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد