خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیسکوییت هندوانه ای

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
بیسکوییت هندوانه ای
[img][تصویر:  20121111131209_WatermelonCookies029-editLarge.jpg][/img]

مواد لازم:
3/4 پیمانه کره
3/4 پیمانه شکر
1 عدد تخم مرغ
1/2 قاشق چای خوری عصاره بادام(میتونین بجاش وانیل بزنین)
2-1/4 فنجان آرد قنادی
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
رنگ سبز و قرمز خوراکی
تکه های شکلات یا سیاه دانه یا کنجد سیاه

روش تهیه:
در یک کاسه بزرگ، کره و شکر رو با همزن بزنین تا کرمی بشه
تخم مرغ رو اضافه و باز هم بزنین و بعد عصاره بادوم یا وانیل رو اضافه کنین
آرد، نمک و بکینگ پودر رو الک کنین و به تدریج اضافه کنین تا خمیر نرمی بدست بیاد

بعد از خمیر یه پیمانه کنار بذارین و بقیه رو با چند قطره رنگ قرمز خوب ترکیب کنین و ورز بدین تا یکنواخت بشه
خمیر رو به شکل یه استوانه به ارتفاع 10 سانت در بیارین و لای سلفون بپیچین و دو ساعت بذارین توی فریزر

[تصویر:  20121111130349_WatermelonCookies005-editMedium.jpg]


باقی مانده خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین و یک قسمت رو با رنگ سبز رنگ کنین

خمیر سفید رنگ رو روی سطح صافی روی کاغذ روغنی باز کنین
خمیر قرمز رو از فریزر خارج کنین و از سلفون جدا کنین و وسط خمیر سفید قرار بدین و رول کنین

[تصویر:  20121111130638_WatermelonCookies015-editMedium.jpg]

دوباره خمیر رو توی سلفون بپیچین و توی فریزر بذارین تا سفت بشه
و بعد مرحله قبل رو برای خمیر سبز تکرار کنین
دقت کنین که تو هر مرحله اضافه خمیر رو جدا کنین و دورش نپیچین تا شکل هندونه تون بهم نخوره
خمیر رو توی سلفون پیچیده به مدت حد اقل 8 ساعت یا یک شب توی فریزر قرار بدین

[تصویر:  20121111130722_WatermelonCookies017-editMedium.jpg]
[تصویر:  20121111130822_WatermelonCookies018Medium.jpg]

وقتی خمیر به اندازه کافی سفت شد که بشه بدون تغییر شکل برش دادش از فریزر خارجش کنین
از ارتفاع به دو قسمت تقسیم کنین و و توی سینی فر که کاغذ روغنی کشیدین بذارینشون

[تصویر:  20121111130931_WatermelonCookies022Medium.jpg]

روی شیرینی رو سیاه دانه، کنجد یا شکلات بجای تخم هندوانه تزیین کنین

[تصویر:  20121111131103_WatermelonCookies024Medium.jpg]

سینی رو در طبقه وسط فر از پیش گرم شده با حرارت 190 درجه به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار بدین
دقت کنین شیرینیهاتون نسوزه
بعد از خنک شدن از سینی جدا کرده در ظرف دردار نگه داری کنین

[تصویر:  20121111131635_WatermelonCookies036-editLarge.jpg]




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۵-۹-۱۳۹۱, ۱۲:۱۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
26 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
غزل بانو, sarvenaz32, anita3283, باران جوینده, نياز, نرگس بانو, maryam poyan, mis gold, 0780274598, رويا صادقي, negin.s, پری سان61, luna, گیتی جون, tannaz.m, reyhane_hd, دختر شیرازی, 162, 6522356597simin, مامي اروين, خاله سیما, معصومه سخنوری, hekmati009, sargooOool, 1368Sheri, خانم بهار
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,111
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5613


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: بیسکوییت هندوانه ای
اين هم بيسكويتهاي يلدايي ما
سمت چپ ها با همين دستورن
سمت راستي ها هم با رويال ايسينگ تزيين شدن
وسطي ها هم انار هستن.تلفيق هر دو تكنيك
وقت گير اما بسيار زيبا و چشم گير
[تصویر:  20121223114510_IMAG1271.jpg]
۳-۱۰-۱۳۹۱, ۰۲:۱۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از رها نبوی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, غزل بانو, مریم ح, NAHID.V, *sadaf*, luna, گل سرخ, z.arghavani, Galaxy, مهرنوش طلا, tannaz.m, دختر شیرازی, faezeh.mi
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
256
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 649


محل سکونت : تبریز
ارسال: #3
RE: بیسکوییت هندوانه ای
اینم تزیین ناشیانه من مال شب یلدا91 بود بیسکوییتش خیلی ترد و خوشمزه بود


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای SIMA.H
۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۱۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از SIMA.H به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, NAHID.V, tannaz.m, hekmati009
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
133
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 284


محل سکونت : تبریز
ارسال: #4
RE: بیسکوییت هندوانه ای
اینم بیسکویت هندونه ای
با همسری باهمکی درست کردیم
خیلی خوش گذشت
تازه بی حیال به مهمونامون میگفت خودم درست کردم
مادرشوهرم چارشاخ مونده بود از تعجب Dash2 fak

[تصویر:  20130312113023_IMG_2657.jpg]

آهان اینم یادم رفت بگم
هرچی گشتم تو تبریز شکلات چیپسی پیدا نکردم
درنتیجه اسمارتیز خریدیم
رنگیاشو باهمکی خوردیم
قهوه ایاشو برداشتیم خورد کردیم و استفاده کردیم hih
امضای nsomayeh
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۱۲-۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ عصر، توسط nsomayeh.)
۲۲-۱۲-۱۳۹۱, ۰۲:۰۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از nsomayeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
tannaz.m, niloofar00, 1368Sheri, رها نبوی, Galaxy
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,111
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5613


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: بیسکوییت هندوانه ای
(۲۸-۳-۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ صبح)reyhane_hd نوشته شده توسط:  سلام این ارد قنادی که نوشتین چیه؟ همون ارد گندم که واسه پختن کیک هست؟
سلام خانميFlowerysmile
ارد قنادي همان ارد سفيد و يا ارد سه صفر كه كلا توي شيريني پزي(از بيسكويت تا كيك ها)استفاده ميشه
اگه سوالتون را توي بخش پرسش و پاسخ شيريني پزي ميپرسيدين خيلي بهتر بود
۲۸-۳-۱۳۹۲, ۰۶:۱۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
118
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 501


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: بیسکوییت هندوانه ای
مهمونا خیلی خوششون اومدhih
[تصویر:  20131222183137_2013-12-2017.15.40.jpg]
همسری هم خیلی ذوق کردfak
[تصویر:  20131222183229_2013-12-2017.46.49.jpg]
امضای azinazi
[تصویر:  yeZwp3.png]
۱-۱۰-۱۳۹۲, ۰۶:۳۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از azinazi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
monamona, marsa22, elhaam, 162, Galaxy, laleh joon, montazer313, hekmati009, 1368Sheri


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بیسکوییت با دستگاه بیسکوییت ساز Galaxy 5 4,233 ۶-۳-۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ عصر
آخرین ارسال: نگارم


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد