خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 22 رای - 2.82 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیسکوییت کره ای

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
بیسکوییت کره ای
این بیسکوییتا رو دیشب پختم با این دستور:
[عکس: 20120220110315_190220121376.jpg]

پودر شکر نصف پیمانه
کره یا روغن صاف یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
وانیل نصف ق چ
بیکینگ پودر نصف ق چ
آرد دو و نیم پیمانه
مارمالاد

پودر شکر و کره نرم رو بزنین تا یکدست بشه
تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنین و بزنین
بیکینگ چودر و آرد رو بریزین و هم بزنین تا خمیر لطیفی بدست بیاد
خمیر رو به قطر نیم سانت باز کنین و قالب بزنین
بچینین رو سینی که کاغذ روغنی کشیدین
روش مارمالاد بریزین و بذارین تو فر با ذرجه 175 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه

من مارمالادم تموم شده بود مربای کامکوات و مربای آلبالو ریختم روش
[عکس: 20120220110353_190220121369.jpg]
[عکس: 20120220110514_190220121370.jpg]
[عکس: 20120220110723_190220121372.jpg]
[عکس: 20120220110748_190220121374.jpg]
کلی خوش گذشت تا بپزم
هی با عشق جون قالب بازی کردم
پیشنهاد میدم با همسراتون شیرینی بپزینhih
20-02-2012, 01:38 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
383
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 937


محل سکونت : قطعه ای از بهشت
ارسال: #2
RE: بیسکوییت کره ای
راستش دستورشو یادم نمیاد angelic

[عکس: 20120221004940_313265_aqt9UQqt.JPG]
ببخشید باعث اسپم میشم ! دستورشو که دارم تو وبلاگم ولی نمیدونم تخم مرغش چقدر بود ! تازه با کمال شرمندگی از کاربرای وبسایت آشپزی که اسمشو نمیبرم با نام خودش اونجا کپی کرده ! cryingDash2
اینم دستورش :
فقط سیما جون شاید بدونن چند تا تخم مرغ ! فکر کنم دوتا !
تاکید میکنم که تعداد تخم مرغشو یادم نیست !

مواد لازم :

کره : 1 پیمانه (225 گرم)

شکر : یک دوم پیمانه (110 گرم)

وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری

آرد : 2 و یک دوم پیمانه (310گرم)

تخم مرغ : 2 عدد

برای تزئین : هر چی دوس دارین!



طرز تهیه :


کره و شکر رو با همزن برقی بزنین تا کرم رنگ بشه بعد وانیل رو اضافه کنید و تخم مرغ ها رو هم یکی یکی اضافه کنید نه مثل من با هم و در انتها هم آرد رو اضافه کنید و خوب هم بزنین تا خمیر یک دست بشه بعد داخل کیسه فریزر به مدت 20 دقیقه تو یخچال میگذارین . . . خمیر رو بر میدارید بعد از 20 دقیقه و خوب ورز میدین و به قطر نیم سانت پهن میکنین و هر جور میخواین قالیب میزنید .من روشو با بادام تزئین کردم
دستور دقیقشو باید از عمه جونم بگیرم میذارم Flowerysmile
21-02-2012, 03:20 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: بیسکوییت کره ای

[عکس: 99105.jpg]

مواد لازم :
کره 200 گرم
ماست 1 فنجان
روغن مایع 1 فنجان
پودر شکر 2 فنجان
پکینگ پودر 1 ق م
تخم مرغ 1 عدد ( سفیده ش رو برای روی بیسکویت ها استفاده میکنیم .)
ارد 3 لیوان
مواد مورد استفاده برای تزیین :
پوست لیمو رنده شده
دارچین 1 ق چ
گردو خرد شده نصف فنجان
فیله بادام یا فندق نصف فنجان
طرز تهیه :
ابتدا ارد – پکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و الک میکنیم .
تو ظرفی که میخوایم خمیر رو توش اماده کنیم . کره و پودر شکر رو با دستمون خوب ورز میدیم .
بعد روغن مایع و زرده تخم مرغ و ماست رو اضافه کرده و به ورز دادن ادامه میدیم .
ارد رو در دو مرحله به مواد مون اضافه میکینم و خمیری نرم بدست میاریم که مثل لاله گوش نرم باشه . ولی به دست نچسبه .
بعد خمیر رو به سه قسمت تقسیم میکنیم .به قسمت اولی پوست لیمو و وانیل اضافه میکنیم و کمی ورز میدیم .
ب قسمت دوم دارچین و گردو اضافه میکنیم و ورز میدیم

قسمت سوم هم همونجوری ساده میمونه .
بعد خمیر رو به ضخامت نیم سانت باز میکنیم با قالب های دلخواه قالب زده بعد سفیده تخم مرغ روشون زده و روشو با با توجه به مزه بیسکویت ها با مواد مناسب تزیین میکنیم .
بعد تو سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندیم کنار هم میچینیم .
تو فر از قب گرم شده با 180 درجه تقریبا به مدت 20 دقیقه میپزیم .
البته مدت زمان پخت تو فر ها فرق میکنه همین که روی بیسکویتها قهوه ای کم رنگ شد کافیه .


[عکس: 99104.jpg]


22-06-2012, 01:22 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
154
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 286


محل سکونت : تبریز
ارسال: #4
RE: بیسکوییت کره ای
[عکس: 20130217171744_160120074545.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 17-02-2013, 07:48 PM توسط فرناز23.)
17-02-2013, 07:48 PM,
یافتن نقل قول
مرداد بانو

وضعیت :
 
ارسال: #5
RE: بیسکوییت کره ای
منم مثل گیسو جون موقع قالب زدن این بیسکوییتها کلی با همسری بازی کردیم و در نهایت این نمونه ای بود همسری پیشنهاد داد و منم خوشم اومد. روز خوبی بود. برای مهمونامون که آوردیم همسری تاکید میکرد که با هم درست کردیمhih
واقعا خمیر لطیفی داره
[عکس: 20130716131125_18042012172.jpg]
16-07-2013, 12:17 PM,
نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
May 2013
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #6
Khelpcenter  RE: بیسکوییت کره ای
سلام خانم گلا خسته نباشید.
من یه تحقیق دارم میشه لطف کنید بهم جواب بدید.
این دستورتون چندتا بیسکویت میشه .مثلا 10تا بیسکوییت حدودن 40گرمی؟
اگه جواب بدیدممنون میشم خیلی وقت ندارم باید محاسبه کنم هربیسکوییت حدودا چقدرهزینش میشه :1061[/size][/size]
31-01-2015, 01:46 PM,
یافتن نقل قول
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
617
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 4,981


محل سکونت : تهران
ارسال: #7
RE: بیسکوییت کره ای
با اضافات خمیر مسابقه سه بعدی hih

[عکس: 20150215075743_IMG_20150210_195050_365.jpg]
15-02-2015, 08:10 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بیسکوییت با دستگاه بیسکوییت ساز Galaxy 5 5,213 27-05-2014, 07:18 PM
آخرین ارسال: نگارم


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد