تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 3.26 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیفتیک گوشت
#1
خانم گلها این غذا رو خوونواده ما به عنوان خورشت می شناسند ولی می شه به عنوان خوراک هم استفاده کرد.
من این غذا رو از زندایی ام یاد گرفتم که اهل کشور فیلیپین بود.نمی دونم اصالتش برای کجاست.به خاطر همین با عرض پوزش تو تاپیک خورشت ها گذاشتم.اگه کارم اشتباهه ممنون می شم بگید جابجاش کنم.Clap
حالا دستور غذا:
گوشت( ترجیحا بدون چربی ورقه ای).......10 برش (اندازه اش نصف سایز استیک)
پیاز............... دو عدد بزرگ
نمک و فلفل ............به میزان داخواه
آبلیمو...............4قاشق سوپ خوری
روغن.............به میزان دلخواه
خانم گلا پیاز هارو ورقه ورقه می بریم بعد تو یک ظرف دردار به ترتیب یک لایه گوشت و روی اون نمک و فلفل می پاشیم و بعد یک لایه پیاز می چینیم این کار رو تا آخر انجام می دیم و در آخر آبلیمو رو میریزیم روی مواد.حالا درش رو بگذارید و بگذاریدش 12 ساعت تو یخچال بمونه(تقریبا)
برای پختش تابه بزرگی رو برداری(ترجیحا تخت)روغن رو بریزید داخلش و بگذارید حسابی داغ شه.بعد ازاینکه رو غن داغ شد گوشت هارو(فقط گوشت ها)رو بچینید توش .در ماهیتابه رو بگذارید که کثیف کاری نشه.وقتی یک طرف گوشت ها حسابی برشته شد طرف دیگه اونها رو هم برشته کنید.حالا باقی موادتون که پیازو نمک و فلفل وآبلیمو بود رو بریزیدروش و خیلی کم هم آب بهش اضافه کنید طوری که فقط روی گوشت ها رو بگیره .زیرش رو کم کنید تا کم کم بجوشه و گوشت ها بپزه و جا بیفته.به خاطر برشته کردن گوشت ها تو روغن داغ زیاد پختش زمان نمیبره.
نوش جون با پلو زعفرونی.excited
عکس رو بعدا میارم.آخه در وعده سحری خورده شد مجالی برای عکس نبودgaghih

بدان که بهترين ارتباط، آن است که عشق شما به هم، از نياز شما به هم سبقت گيرد
پاسخ }