خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 37 رای - 1.68 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیف استروگانف

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
بیف استروگانف
مواد لازم:
▪ گوشت مغزران گوساله یا راسته پاک کرده : یک کیلو،
▪ روغن یا کره : صد گرم،
▪ پیاز متوسط : ۳ تا ۴ عدد،
▪ آرد : یک قاشق سوپخوری،
▪ خامه : ۱۵۰ گرم ،
▪ نمک و فلفل : به مقدار کافی،
▪ سس سفید : نیم پیمانه


● طرز تهیه:

پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال میکنیم و می شوئیم و داخل پیاز می ریزیم حرارت را ملایم می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا آب گوشت کاملا کشیده شود.
سپس دو لیوان آب در ظرف ریخته و میگذاریم گوشت بپزد و آب گوشت تمام شود بعد آرد را داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می زنیم و بهم میزنیم
بعد نصف لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم دو سه جوش بزند تا سس آن غلیظ شود.

سیب زمینی ها را به نازکی یک چوب کبریت خلال کرده و در روغن فراوان سرخ میکنیم گوشت را در دیس می ریزیم د خامه و سس سفید را روی گوشت میدهیم سیب زمینی آماده شده را اطراف گوشت می ریزیم.




مواد لازم برای سس:
• 2 قاشق سوپخوری کره
• 3 قاشق سوپخوری خامه پرچرب
• 2 قاشق سوپخوری آرد سفید
• سه چهارم پیمانه شیر
• نمک
• فلفل سیاه یا سفید

برای آماده کردن سس، در یک تابه، کره را آب کرده و آرد را اضافه کنید و سپس مخلوط کنید تا روان شود.
سپس شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را بالا برده تا بجوش بیاید. بعد از یک دقیقه تابه را از روی گاز بردارید و خامه را اضافه کنید تا کامل مخلوط شود.

[عکس: 20120305205701_Beefstroganoffonrice.jpg]
05-09-2011, 04:49 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: بیف استروگانف
البته من سس خردل , قارچ هم میریزم

یه کم جعفری یا گشنیز تازه هم روش واسه تزیین
05-09-2011, 04:49 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: بیف استروگانف
اینم یه دستور دیگه
خامه بجای سس سفید


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
05-09-2011, 05:40 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
494
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 575


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: بیف استروگانف
Clap
اول پیاز رو که خلالی خرد کرده بودم در روغن تفت دادم (نداشتم کاملا طلایی بشه) بعد گوشت رو که خلالی خرد کرده بودم بهش اضافه کردم و تفت دادم. ادویه و زردچوبه و کمی فلفل زدم و بعد هم آب رو اضافه کرده و گذاشتم حسابی بپزه.
قارچ ها رو ورقه ورقه کردم و در کره تفت دادم و به گوشت پخته شده اضافه کردم.
برای سس هم یک قاشق پر آرد رو با یک لیوان شیر خوب مخلوط کردم و کمی نمک و فلفل بهش زدم و گذاشتم رو گاز و مرتب هم زدم تا غلیظ بشه و سپس اون رو به مواد گوشت و قارچ اضافه کردم . البته باید بگم آب گوشت به خوردش رفته بود و شاید به اندازه نصف فنجان آب داشت که سس رو بهش اضافه کردم Clap
[عکس: 20141013145426_.JPG]

علت ویرایش:آپلود عکس پیوست شده
(آخرین تغییر در ارسال: 13-10-2014, 02:55 PM توسط مهرناز مامانی.)
14-11-2011, 10:51 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
229
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 511


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: بیف استروگانف
این هم بیف استراگانف من...Yum2
[عکس: 20120305193339_Image0142.jpg]
پیاز رو که خلالی کرده بودم..تو روغن تفت دادم بعد که کمی طلایی شد ..گوشت راسته خلالی رو هم اضافه کردم..درب ظرف رو گذاشتم تا گوشت با آب خودش کمی بپزه ..بعد که آبش رو کشید یه لیوان آب جوش اضافه کردم..گذاشتم خوب بپزه...
تو یه ظرف دیگه سس بشامل رو درست کردم..برای اینکه گوشت سفت نشه نمک و فلفل رو هم به سس اضافه کردم..بعد که سس غلیظ شد ...از روی حرارت برش داشتم کمی بعد،خامه رو هم اضافه کردم...
قارچ ها رو ورقه ای کردیم بعد با کره تفت دادم تا جایی که اصلاحا به روغن افتاد...
در آخر هم سس بشامل و قارچ رو به گوشت و پیاز اضافه کردم چند دقیقه گذاشتم که مزه مواد به خورد هم بره و در نهایت با چیپس خلالی سرو کردم....
[عکس: 20120305194255_Image015.jpg]

ClapClapClap
05-03-2012, 10:13 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 431


محل سکونت : iran
ارسال: #6
RE: بیف استروگانف
بیف استروگانف من که برای مهمونی درستیدم

[عکس: 20120415083344_.JPG]
15-04-2012, 10:06 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
322
تاریخ عضویت:
May 2012
مدال ها

اعتبار: 633


محل سکونت : ایران زمین
ارسال: #7
RE: بیف استروگانف
اینم بیف استروگانف من. منم یه تغییرات کوچیک داشتم و علاوه بر گوشت و قارچ، فلفل دلمه ای ، نخود سبز و ذرت هم اضافه کردم که مورد تایید شوشو قرار گرفت. خوب شد شما هم امتحان کنیدdancydancydancy
[عکس: 20141013144554_.jpg]

علت ویرایش:آپلود عکس پیوستی
(آخرین تغییر در ارسال: 13-10-2014, 02:46 PM توسط مهرناز مامانی.)
05-08-2012, 12:53 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
132
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 165


محل سکونت : تهران
ارسال: #8
RE: بیف استروگانف
اينم بيف استروگانف من Yum2
[عکس: 20120822210239_bifff.JPG]
22-08-2012, 10:33 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,476
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 13,811


محل سکونت : درپناه حق
ارسال: #9
RE: بیف استروگانف
بیف استروگانف روی ماکارونی فتوچینی
ایده ازنت


[عکس: 20130402161515_564463_455070437901827_339430832_n.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 30-05-2015, 09:56 PM توسط ایران دخت.)
02-04-2013, 05:45 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,476
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 13,811


محل سکونت : درپناه حق
ارسال: #10
RE: بیف استروگانف
[عکس: 20130409102739_DSC02169.JPG]
09-04-2013, 11:57 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  میت بال استروگانف Galaxy 0 1,027 07-10-2015, 11:28 AM
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد