خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 37 رأی - میانگین امتیازات: 1.68
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیف استروگانف

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
بیف استروگانف
مواد لازم:
▪ گوشت مغزران گوساله یا راسته پاک کرده : یک کیلو،
▪ روغن یا کره : صد گرم،
▪ پیاز متوسط : ۳ تا ۴ عدد،
▪ آرد : یک قاشق سوپخوری،
▪ خامه : ۱۵۰ گرم ،
▪ نمک و فلفل : به مقدار کافی،
▪ سس سفید : نیم پیمانه


● طرز تهیه:

پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال میکنیم و می شوئیم و داخل پیاز می ریزیم حرارت را ملایم می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا آب گوشت کاملا کشیده شود.
سپس دو لیوان آب در ظرف ریخته و میگذاریم گوشت بپزد و آب گوشت تمام شود بعد آرد را داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می زنیم و بهم میزنیم
بعد نصف لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم دو سه جوش بزند تا سس آن غلیظ شود.

سیب زمینی ها را به نازکی یک چوب کبریت خلال کرده و در روغن فراوان سرخ میکنیم گوشت را در دیس می ریزیم د خامه و سس سفید را روی گوشت میدهیم سیب زمینی آماده شده را اطراف گوشت می ریزیم.




مواد لازم برای سس:
• 2 قاشق سوپخوری کره
• 3 قاشق سوپخوری خامه پرچرب
• 2 قاشق سوپخوری آرد سفید
• سه چهارم پیمانه شیر
• نمک
• فلفل سیاه یا سفید

برای آماده کردن سس، در یک تابه، کره را آب کرده و آرد را اضافه کنید و سپس مخلوط کنید تا روان شود.
سپس شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را بالا برده تا بجوش بیاید. بعد از یک دقیقه تابه را از روی گاز بردارید و خامه را اضافه کنید تا کامل مخلوط شود.

[تصویر:  20120305205701_Beefstroganoffonrice.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۴-۶-۱۳۹۰, ۰۴:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, ladybird68, پارانزیم, Atefe joon, elipari
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: بیف استروگانف
البته من سس خردل , قارچ هم میریزم

یه کم جعفری یا گشنیز تازه هم روش واسه تزیین
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۴-۶-۱۳۹۰, ۰۴:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, پارانزیم, Atefe joon, elipari
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: بیف استروگانف
اینم یه دستور دیگه
خامه بجای سس سفید


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۴-۶-۱۳۹۰, ۰۵:۴۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, پارانزیم, Atefe joon, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
495
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 575


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: بیف استروگانف
Clap
اول پیاز رو که خلالی خرد کرده بودم در روغن تفت دادم (نداشتم کاملا طلایی بشه) بعد گوشت رو که خلالی خرد کرده بودم بهش اضافه کردم و تفت دادم. ادویه و زردچوبه و کمی فلفل زدم و بعد هم آب رو اضافه کرده و گذاشتم حسابی بپزه.
قارچ ها رو ورقه ورقه کردم و در کره تفت دادم و به گوشت پخته شده اضافه کردم.
برای سس هم یک قاشق پر آرد رو با یک لیوان شیر خوب مخلوط کردم و کمی نمک و فلفل بهش زدم و گذاشتم رو گاز و مرتب هم زدم تا غلیظ بشه و سپس اون رو به مواد گوشت و قارچ اضافه کردم . البته باید بگم آب گوشت به خوردش رفته بود و شاید به اندازه نصف فنجان آب داشت که سس رو بهش اضافه کردم Clap
[تصویر:  20141013145426_.JPG]

علت ویرایش:آپلود عکس پیوست شده
امضای papary
جايي در پشت ذهنت به خاطر بسپار، که اثر انگشت خداوند بر همه چيز هست Flowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۷-۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ عصر، توسط مهرناز مامانی.)
۲۳-۸-۱۳۹۰, ۱۰:۵۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از papary به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, پارانزیم, Atefe joon, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
229
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 511


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: بیف استروگانف
این هم بیف استراگانف من...Yum2
[تصویر:  20120305193339_Image0142.jpg]
پیاز رو که خلالی کرده بودم..تو روغن تفت دادم بعد که کمی طلایی شد ..گوشت راسته خلالی رو هم اضافه کردم..درب ظرف رو گذاشتم تا گوشت با آب خودش کمی بپزه ..بعد که آبش رو کشید یه لیوان آب جوش اضافه کردم..گذاشتم خوب بپزه...
تو یه ظرف دیگه سس بشامل رو درست کردم..برای اینکه گوشت سفت نشه نمک و فلفل رو هم به سس اضافه کردم..بعد که سس غلیظ شد ...از روی حرارت برش داشتم کمی بعد،خامه رو هم اضافه کردم...
قارچ ها رو ورقه ای کردیم بعد با کره تفت دادم تا جایی که اصلاحا به روغن افتاد...
در آخر هم سس بشامل و قارچ رو به گوشت و پیاز اضافه کردم چند دقیقه گذاشتم که مزه مواد به خورد هم بره و در نهایت با چیپس خلالی سرو کردم....
[تصویر:  20120305194255_Image015.jpg]

ClapClapClap
امضای @hasti
دوست من همبازي بهشتي ام نميداني چقدر دلم برايت تنگ شده. هنوز آخرين جمله خدا توي گوشم زنگ ميزند:

از قلب كوچك تو تا من يك راه مستقيم است اگر گم شدي از اين راه بيا بلند شو از دلت شروع كن شايد دوباره همديگر را پيدا كنيم.
۱۵-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از @hasti به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, kapsul, پارانزیم, Atefe joon, elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 431


محل سکونت : iran
ارسال: #6
RE: بیف استروگانف
بیف استروگانف من که برای مهمونی درستیدم

[تصویر:  20120415083344_.JPG]
امضای samanta3000
آموخته ام که با پول مي شود خانه خريد ولي آشيانه نه، رختخواب خريد ولي خواب نه، ساعت خريد ولي زمان نه، مي توان مقام خريد ولي احترام نه، مي توان کتاب خريد ولي دانش نه، دارو خريد ولي سلامتي نه، خانه خريد ولي زندگي نه و بالاخره
مي توان قلب خريد،ولي عشق را نه
۲۷-۱-۱۳۹۱, ۱۰:۰۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از samanta3000 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, kapsul, پارانزیم, Atefe joon, elipari, مهرناز مامانی, mobina62, azam1360


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  میت بال استروگانف Galaxy 0 904 ۱۵-۷-۱۳۹۴ ۱۱:۲۸ صبح
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد