خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تأثیرموادغذایی درزنان

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
284
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 143


محل سکونت : مادر
ارسال: #1
تأثیرموادغذایی درزنان
بدن خانم ها به دلیل عملکرد متفاوتی که از مردها دارد، به همین دلیل به یک سری از مواد خوراکی خاص نیاز دارند. بدن زنان به دلیل فعالیت های هورومونی متفاوتی که از مردها دارد و همین طور ضعیف تر بودن بدنشان نسبت به جنس مخالف، باید یک سری از مواد غذایی را در تغذیه خود قرار دهند.

سیر : سیر دارای فوایدی مانند ضد باکتری، ضد انعقاد خون، کاهش فشار خون و مشکلات عروقی، همین طور پیشگیری از سرطان های دستگاه گوارش و بیماری های قلبی و عروقی است.

پیاز : پیاز حاوی مواد معدنی و همین طور از بین برنده باکتری و ویروس های بدن زنان است.

مرکبات : مرکبات حاوی انتی اکسیدان هستند. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که باعث محافظت در برابر آسیب سلولی ناشی از مولکول هایی به نام رادیکال های آزاد می شوند که در مرکباتی مانند : فلفل قرمز و سبز، پرتقال، لیمو ترش، گریپ فوروت و ... یافت می شوند.

زردآلو : زردآلو حاوی آنتی اکسیدان، ویتامین آ، سی است و همین طور دارای مقدار قابل توجهی از پتاسیم نیز هستند.

سیب : سیب سرشار از ویتامین ها، تانن، مواد معدنی و فیبر است، فشار خون را تنظیم می کند، برای دندان های بسیار موثر است زیرا خانم ها در برحه ای از زمان به دلیل بارداری و همین طور دوران شیردهی دچار سستی در دندان هایشان می شوند.
شاتوت : شاتوت حاوی آهن و کلیسم است. معمولا تمام خانم ها با مشکلات آهن خونی روبرو هستند و اکثرا کمبود آهن در کم خونی ها دیده می شود.

قارچ : قارچ ها حاوی ویتامین ب، مینرال هستند. مینرال برای بدن زنان بسیار لازم و ضروری است.

پیازچه موجود در سبزی خوردن : قسمت سفید و سبز سر پیازچه، حاوی فیبر و ویتامین هستند.

غلات و سبزی های تازه با رنگ های سبز تیره و سبز روش

[/code]
۱۵-۷-۱۳۹۰, ۰۲:۳۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد