خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تاثیر جنس ظرف غذا بر سلامت مادر وجنین

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
268
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 362


محل سکونت : اراک
ارسال: #1
تاثیر جنس ظرف غذا بر سلامت مادر وجنین
[تصویر:  20130819120330_zarfesalem3.JPG]

ظروف غذا امروزه اکثرا از جنس ملامین، پیرکس، آرکوپال، سفال، یک بار مصرف می باشد. باید توجه نمود تمامی این ظروف می توانند در سلامتی خانم باردار و جنین موثر باشند که در زیر به شرح مختصری از آن خواهم پرداخت.

ظروف سفالی
از مزایای استفاده از ظروف سفالی سبک بودن آنها، قیمت مناسب، قابلیت قرارگیری در ماکروفر است ولی باید به این نکته توجه نمود که رنگ آبی این ظروف حاوی سرب بوده که می تواند عاملی برای مسمومیت مادر و جنین با سرب باشد.

ظروف مسی
از مزایای این ظروف پخت بهتر مواد غذایی بوده ولی باید توجه نمود بدن خانم باردار به میزان کمی از مس نیازمند است و مقدار بیش از حد آن منجر به مسمومیت می گردد و بر اساس تحقیقات سازمان FDA امریکا مس وارد شده از طریق ظروف به غذا باعث اسهال و استفراغ شده و هم چنین نمی توان در این ظروف غذاهای اسیدی پخت زیرا ای نوع غذاها منجر به ورود مس به غذا و درنتیجه مسمومیت می گردد.

ظروف برنجی
این ظروف که از ترکیب مس و روی ساخته می شوند و شایان ذکر است که این نوع ظروف از تجمع و رشد باکتریها جلوگیری می نماید.

ظروف آلومینیومی
با وجود اینکه این ظروف بسیار سبک بوده و پخت در آن سریع تر می باشد ولی نباید این نکته را فراموش کرد که با هر پخت در این ظروف مقداری از آلومینیوم وارد غذای مصرفی شده که می تواند منجر به مسمومیت به صورت اختلال در سیستم عصبی، مسمومیت های کلیوی و کبدی، التهاب مفاصل گردد . بخصوص باید در مورد پخت سبزیجات برگی شکل مانند کاهو و غذاهای اسیدی مانند گوجه فرنگی، ریواس، این نکته را در نظر داشت. البته بر اساس تحقیقات سازمان بهداشت جهانی مصرف روزانه ١۵۰میلی گرم مضر نبوده با توجه به اینکه بیشتر داروها از آلومینیوم ساخته می شوند.

ظروف تفلونی
امروزه این ظروف پر طرفدارترین و در عین حال مضرترین ظروف بوده که به دلیل دارا بودن پلیمر که در اثر حرارت زیاد ایجاد گاز های سمی نموده که منجر به کوتاهی قد جنین، سرطان می شود. باید توجه نمود که با هر بار پخت لایه نازکی از تفلون به ظرف غذا چسبیده که به مرور زمان از بین رفته و آستری زیر آن وارد غذا گردیده و لایه آلومینیومی آن ظاهر می گردد که به راحتی با قاشق کنده شده و وارد غذا می شود.

ظروف یکبار مصرف
مضرات استفاده از این ظروف شامل از بین رفتن ویتامین ها و پروتئین های موجود در غذا، تجمع مواد سمی در بافت های چربی، خستگی، عصبی شدن، بی خوابی، کاهش پلاکت های خون، انتقال مواد خطرناک از طریق ژن از نسلی به نسل دیگر است.

منبع:وب سایت دکتر فریبا رضایی
امضای خاله سیما
وقتي من پست ميزارم و شما لايک نميکنين...
ديگه حالي به آدم ميمونه؟
نه والا!!
احوالي به آدم ميمونه؟
نه بالله!
laf
۲۸-۵-۱۳۹۲, ۱۱:۰۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از خاله سیما به دلیل این ارسال سپاس کرده.
marzi7, eve



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد