خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 53 رأی - میانگین امتیازات: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت آلبالو

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
تارت آلبالو
مواد لازم:
کره 3/4 پیمانه


تخم مرغ 2 عدد


وانیل 1/4 ق چ


آب آلبالو 1 ق س



آرد 2و 1/4 پیمانه


نمک 1/8 ق چ


بیکینگ پودر 1 ق چ


مارمالادآلبالو 1و 1/2 پیمانه


زرده تخم مرغ 1 عدد



طرز تهیه:
پودر قند و کره رابا همزن خوب بزنید تا لطیف گردد. وانیل و تخم مرغ ها را با فاصله و دانه دانه اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ یک دقیقه بزنید. آب آلبالو را هم اضافه کنید. سپس آرد و نمک و بیکینگ پودر را اضافه نموده و مایه را به آرامی مخلوط کنید به طوری که خمیر به دست نچسبد.درصورت
احتیاج کمی آرد اضافه کنید.دو سوم خمیر را درظرف گرد 25 سانتی متری مخصوص پای که از
قبل چرب شده باز کنید.سپس مارمالاد را روی خمیر بمالید. خمیر باقی مانده را به صورت
نوار در آورده و روی مارمالاد به صورت حصیری قرار داده و روی آن زرده تخم مرغ بمالید.
در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180درجه سانتی گراد به مدت حدود 25 تا 30 دقیقه بپزید.بگذارید تا کمی خنک شود سپس ازظرف در آورید.


منبع : کتاب انواع
دسر ساناز مینایی


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۳-۵-۱۳۹۰, ۰۸:۴۱ عصر
نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: تارت آلبالو
[تصویر:  20130203082813_20111112193119_12.jpg]

مواد لازم برای خمیر تارت :

ارد یک و نیم لیوان

پودر شکر نصف لیوان

نمک یک چهارم ق چ

کره سرد ۱۲۵ گرم


زرده تخم مرغ ۱ عدد


طرز تهیه خمیر تارت :

۱ : ارد - شکرو نمک رو میریزم توی غذاساز و کره های سردی رو به تکه های کوچک تقسیم کردیم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به صورت گلوله های کوچیکی در بیان .

۲ : زرده تخم مرغ رو هم بهش اضافه میکنیم و کمی دیگه هم میزنیم .



۳ : خمیر روی میز کار میزاریم و گردش میکنیم و کمی روش فشار میدیم تا سطحش کمی صاف بشه . میزاریمش توی کیسه فریزر و محکم میپیچیم تا اصلا هوا بهش نرسه . میزاریم توی یخچال تا یک ساعت بمونه .



نکاتی در مورد نگهداری خمیر تارت :

این خمیر رو توی فریزر میتونین بع مدت یک هفته تازه نگهداری کنین . یه شب قبل از روزی که میخواین تارت رو درست کنین از توی فریزر دربیارین و تو یخچال بزارین و خمیر فردا برای استفاده اماده هستش .





۴ : فر رو با ۱۹۰ درجه گرم میکنیم .

۵ : قالب ۲۳ سانتی تارت رو کره میمالیم و خمیر رو وسط قالب میزاریم با کمک دست خمیر رو به همه جای تارت میرسونیم تا و کمی از خمیر رو به کناره های قالب میرسونیم .



۶ : روی خمی رتارت رو با کاغذ الومینیومی چرب شده میپوشونیم و با کمی نخود خام روی کاغذ رو میپوشونیم .



۷ : به مدت ۲۵ دقیقه میزاریم تو فر تا بپزه . بعد از این مدت از فر درمیاریم و نخود ها و کاغذ الومینیومی رو ازش جدا میکنیم به مدت ۸ دقیقه دیگه میزاریم تا بپزه .



۸ : از فر در میاریم و میزاریم تا خنک بشه .

مواد لازم برای کرم تارت :

بادام بوداده بدون نمک ۱ لیوان

تخم مرغ ۱ عدد

شکر نصف لیوان

نمک یک چهارم ق چ

کره ۳ ق غ ( به تکه های کوچک تقسیمش میکنیم )

البالو یک و نیم لیوان ( هسته هاشو در میاریم )



طرز تهیه :

۱ : اگر بادام ها پوست دارن . اونا رو تو یه قابلمه کوچک میریزیم و روشون اب جوش میریزیم تا کاملا بادام ها رو بپوشونه . ۱۰-۱۵ دقیقه میجوشونیم . بعد از این مدت میریزیم تو اب سرد و پوستشونو جدا میکنیم .



۲ : بادام - شکر-و نمک رو میریزیم تو غذاساز تا اسیاب بشه . و به شکل ارد دربیاد و

۳ : تکه های کره و تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکل خمیر نرمی به خودش بگیره .

۴ : این خمیر مون را روی تارتی که از فر دراوردیم و سرد شده میریزیم و با کمک لیسک یا قاشق صافش میکنیم .



۵ : البالو ها رو روش میچینیم و تو فر با ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم . ولرم سرو میکنیم .

از بستنی وانیلی هم میتونیم برای تزیینش استفاده کنیم .



[تصویر:  20130203082744_20111112193308_11.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۱۱-۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ صبح، توسط sima.)
۲۱-۸-۱۳۹۰, ۱۰:۰۴ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: تارت آلبالو
[تصویر:  97021.jpg]
مواد لازم :
برای خمیر تارت :
ارد 250 گرم
کره 150 گرم
شکر 75 گرم
تخم مرغ 1 عدد

مواد لازم برای روی تارت :
کمپوت البالو 1 قوطی
نشاسته 2 ق غ
شکر 2 ق غ
مواد لازم برای کرم تارت :
پنیر لابنه ( خامه ای ) 200 گرم
ژله لیمویی نصف پاکت
شیر 1 لیوان
کرم شانتی 1 بسته
لیمو 1 عدد
طرز تهیه :
کره – تخم مرغ و شکر را با هم مخلوز کرده و کم کم ارد را اضافه میکینم و 1 دقیقه ورز داده و 15 دقیقه میزاریم تو یخچال بمونه .
بعد با وردنه به اندازه قالب مون باز کرده و کف قالب را خمیر میپوشونیم و در فر از قبل گرم شده با 170 درجه به مدت 20 دقیقه میپزیم .
طرز تهیه کرم :
پوست لیمو را رنده میکنیم . ابش را میگیریم .
کرم شانتی را با یک لیوان شیر سر به مدت 5 دقیقه با همزن میزنیم .
پنیر خامه ای را اضافه میکنیم . و چند مین با همزن میزنیم تا با هم میکس میکنیم .
ژله لیمویی را در 1 لیوان اب جوش حل کرده و کم کم به مخلوط پنیری اضافه میکنیم .
کرم بدست امده را روی خمیر تارت ریخته و در یخچال میزاریم تا ببنده .
البالوهای کمپوتی را روی کرم بسته شده میچینیم . و دوباره در یخچال میزاریم .

[تصویر:  97020.jpg]


در این فاصله شربت کمپوت – نشاسته و شکر را با حرارت متوسط هم میزنیم تا غلیظ بشه . وقتی سرد شد روی البالو ها ریخته و تا زمان سرو در یخچال نگهداری میکنیم تا سرد بشه .

[تصویر:  97019.jpg]


[تصویر:  97018.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۵-۱۱-۱۳۹۱, ۰۲:۴۲ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, رويا صادقي, Galaxy, shamiiim



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد