تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 2.79 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تارت آلو قرمز
#1

[عکس: 99866.JPG]

مواد لازم :

تخم مرغ ۱عدد

ماست خامه ای ۱ ق غ

کره ۵۰ گرم

پکینگ پودر ۱ ق چ ( یا نصف یک بسته از مارک کنتون )

شکر ۱ فنجان

ارد به مقدار لازم

ابسته ژله

دارچین و پودرشکر

الوی قرمز نیم کیلو

طرز تهیه :

۱ : کره رو تو دمای اتاق میزاریم بعد در ظرف میریزیم و روش تخم مرغ - ماست - پکینگ پودر و پودر شکر را اضافه میکنیم و ارد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیری بدست بیاریم تا بدست نچسبد .زیاد سفت نباید باشه . و به مدت نیم ساعت میزاریم توی یخچال بمونه .

۲ : قالب کمربندی کیک رو چرب میکنیم و خمیر رو تووش باز میکنیم و سطح خمیر را صاف میکنیم .

۳ : الو ها شسته برش میزنیم و طبق شکل روی خمیر میچینیم . شکر و دارچین را روش میپاشیم و در فر ازقبل گرم شده با ۱۷۰ درجه میپزیم .از فر که دراوردیم میزاریم تا سرد بشه .

۴ : ژله رو طبق دستور روش درست میکنیم ولرم که شد با قاشق روی الو میریزیم و ۱ شب میزاریم تو یخچال بمونه فرداش نوش جان میکنیم .

باید کیک سرد باشه اگه سرد نباشه گرماش باعث میشه تا ژله ابکی بشه و تارت خمیر بشه .


[عکس: 99865.JPG]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
مواد اولیه :
مایه خمیرفوری یک قاشق سوپخوری
آرد ۲۵۰ گرم
شیر ولرم نصف پیمانه
شکر یک قاشق سوپخوری
*تخم‌مرغ یک عدد
کره ۳۰ گرم

مواد لازم روی تارت:
آلو سیاه یک کیلوگرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
دارچین یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:
مایه خمیر، شیر و شکر را در ظرفی مخلوط کرده در آن را می‌بندیم تا مایه خمیر عمل کند (۵ -۱۰دقیقه).
آرد را داخل کاسه‌ای الک کرده و میان آن را گود می‌کنیم.
تخم‌مرغ کره آب شده و مایه خمیر را در وسط آرد ریخته و به آرامی‌ مواد را مخلوط می‌کنیم تا خمیر بدست بیاید. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم ۳۰ دقیقه استراحت می‌دهیم تا حجم آن دو برابر شود.

ظرف نسوزی را چرب کرده و آلو‌ها را هلالی برش زده و هسته آن را خارج می‌کنیم.

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده سپس به کمک وردنه خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز می‌کنیم و در ظرف قرار می‌دهیم، آلو‌ها را کنار هم روی خمیر می‌چینیم.
در کاسه‌ای پودر قند و دارچین را مخلوط کرده و روی آلو‌ها می‌پاشیم. این تارت را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه در فر می‌پزیم. پس از خنک شدن روی آن کمی پودر قند پاشیده با چاقو برش می‌دهیم.

[عکس: 20111105100522_051094062-01-plum-tart-recipe.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
تارت آلو قرمز

[عکس: 20130501074245_Untitled.jpg]

مواد لازم
کره 100 گرم
شکر 1 فنجان
آرد 175 گرم
مغز بادام زمینی 60 میلی گرم


مواد میانی تارت
آلو 800 گرم
شکر 250 میلی گرم
آرد ذرت 10 میلی گرم
آبلیمو 15 میلی گرم


طرز تهیه

فر را گرم کرده و یک قالب 24 سانتی متری تارت آماده میکنیم.
کره و شکر را مخلوط میکنیم تا نرم و شفاف شود.
سپس آرد را به همراه اندازه ی سر انگشت نمک اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست آید.
خمیر را در قالب پهن میکنیم و حدود 30 دقیقه درون یخچال قرار میدهیم.
سپس خمیر را درون فر گذاشته و حدود 15 الی 20 دقیقه میپزیم تا خمیر طلایی شود.
سپس مغز بادام زمینی را رو خمیر میپاشیم و مواد میانی را تهیه میکنیم.
تکه های آلو و شکر و آرد ذرت و آبلیمو را با هم مخلوط میکنیم و روی خمیر میریزییم.
سپس قالب را به مدت 40 دقیقه درون فر قرار میدهیم تا بپزد.


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=56...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }