خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 2.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت اسفناج

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
تارت اسفناج
[تصویر:  99057.jpg]


مواد لازم برای خمیر تارت :
کره سرد 100 گرم
ارد 2 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
ماست 2 ق غ ( برای خمیر ترد تر میتونین به جای ماست از 2 ق اب یخ استفاده کنین )
طرز تهیه خمیر :
ارد رو با کره ورز میدیم .
تخم مرغ و ماست رو اضافه کرده به ورز دادن ادامه میدیم بعد خمیر مون تو قالبهای کوچک تارت یا یک قالب 21 سانتی باز میکنیم . بعد تو فر با 150 درجه میپزیم .
نکته اصلی اینجاست که خمیرمون رو در مرحله اول پخت کاملا نمیپزیم بلکه وقتی خمیر نیم پز شد از فر دراورده و کنار میزاریم چون با اسفناج برای یار دوم تو فر بزاریم خیلی سفت میشه .

مواد میانی :
پیاز 1 عدد متوسط
قارچ در صورت تمایل
اسفناج 1 کیلو
نمک – فلفل
پنیر سفید
روغن مایع 2 ق غ
ارد 2 ق غ سر صاف
شیر 2 لیوان

طرز تهیه :
قارچ و پیاز رو با هم تفت میدیم تا قارچ اب خودش رو پس بده و دوباره جذب کنه .
اسفناج های شسته و خرد شده رو اضافه میکنیم . وقتی اسفناج اب خودش رو کشید نمک و فلفل و پنیر رو بهش اضافه میکنیم .
ارد را با روغن مایع تفت میدیم تا بوی خامی ارد از بین بره . شیر رو بهش اضافه کرده و میجوشونیم تا سس سفید مون اماده بشه .
بعد روی خمیر اسفناج رو ریخته و سس سفید رو روش میریزیم و تو فر میازریم زمانی که روی سس طلایی شد اماده هست .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۴-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۵۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
marzi7
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: تارت اسفناج
[تصویر:  97834.jpg]

مواد لازم برای خمیر:
کره 3 ق غ سرپر
ارد 1.5 لیوان
نمک 1 ق چ
سرکه 1 ق غ
اب یخ 2 ق غ

مواد میانی :
قارچ نیم کیلو
اسفناج نیم کیلو
پیاز 1 عدد
ادویه های دلخواه

مواد رویی :
پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان
طرز تهیه :

قارچ رو شسته خرد کرده و با حرارت زیاد سوته میکنیم .
پیاز نگینی خرد شده رو اضافه کرده تفت میدیم . اسفناج شسته و خرده شده رو هم اضافه کرده تفت میدیم . نمک و ادویه های دلخواه را اضافه کرده از روی حرارت برمیداریم .
کره رو به تکه های کوچک تقسیم کرده و ارد رو اضافه میکنیم و با دست کره و ارد را با هم ورز میدیم . اب یخ و سرکه و نمک رو اضافه کرده و خمیر رو ورز داده و اماده میکنیم .
خمیر رو قالب تارت یا قالب کمربندی چرب شده باز میکنیم . طوری که کناره های خمیر بالاتر از قستهای وسط قالب بایستد .
بعد مواد میانی مون رو روی خمیر ریخته و در فر از قبل گرم شده با 150 درجه تا زمانی که کناره های خمیر طلایی بشه میپزیم ( مدت زمان پخت در هر فری فرق میکنه )
بعد از اینکه کناره های خمیر کمی طلایی شد از فر دراورده و پنیر پیتزا رو روش میریزیم و دوباره تو فر میزاریم تا زمانی که روی پنیر کاملا طلایی بشه .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۴-۸-۱۳۹۱, ۰۲:۴۰ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد