خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت انار با کرم پاتیسیر

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
تارت انار با کرم پاتیسیر
[تصویر:  20131206143943_sd.jpg]


مواد لازم:
برای کراست پای:

1 و 1/2 پیمانه آرد
2 قاشق غذاخوری شکر
3/4 قاشق چایخوری نمک
10 قاشق غذاخوری کره کاملا سرد ، به قطعات کوچک برش داده شده
2 و 1/2 قاشق غذاخوری مارگارین کاملا سرد ، به قطعات کوچک برش داده شده

برای کرم پاتیسیر:
2 پیمانه شیر
6 زرده تخم مرغ بزرگ
2/1 پیمانه شکر
1/3 پیمانه آرد ذرت
1 و 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
3 و 1/2 قاشق غذاخوری کره نرم شده در دمای محیط

دو عدد انار دون شده

روش تهیه:
کراست :

آرد ، شکر و نمک رو با هم مخلوط کنین و در کاسه غذاساز یا همزن بریزین و تکه های کره و مارگارین رو اضافه و با سرعت کم بذارین خوب مخلوط بشه
در این حالت خمیر یکدست نیست و به اندازه دونه های نخود گلوله ای میشه
در حالی که خمیر داره مخلوط میشه به آرومی 3 قاشق غذاخوری از آب سرد اضافه کنید و سرعت همزن رو کمی بیشتر کنین و بذارین خمیر اینقدر هم زده بشه تا یکدست و منسجم جمع بشه
خمیر رو توی کیسه فریزر قرار بدین و یک ساعت بذارین تو یخچال

فر رو با دمای 200 درجه روشن کنین تا گرم بشه
خمیر رو به 5 قسمت تقسیم کنین و 5 تا قالب پینی تارت رو با کره چرب کنین
خمیرهارو باز کنین و توی قالب ها پهن و فیکس کنین
روی خمیر ها کاغذ روغنی بذارین و روشو با حبوبات پر کنین تا خوب سنگین بشه و بذارین به مدت مدت 25 دقیقه در فر قرار بدین (حبوبات باعث میشه خمیر پف نکنه و به همون حالت منسجم بپزه)
بعد از این مدت حبوبات رو از روی خمیرها بردارین اجازه بدین 10 دقیقه دیگه در فر بمونه و سپس قالب هارو روی پایه بذارین تا خنک بشه


برای کرم :
شیر رو توی ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت بذارین تا جوش بیاد
زرده تخم مرغ، آرد ذرت و شکر رو با همزن بزنین تا یکدست بشه
1/4 از شیر گرم رو به مخلوط اضافه و درجا هم بزنین که تخم مرغ در اثر حرارت درجا نپزه و دَلَمه نزنه
همینطور که با همزن مشغول همزدن کرم هستین شیر رو کم کم اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه
حالا مخلوط رو روی حرارت متوسط قرار بدین و به هم زدن ادامه بدین تا کرم غلیظ بشه
بعد وانیل رو اضافه و هم بزنین و اجازه بدین کرم 5 دقیقه بمونه تا کمی خنک بشه بعد کره رو اضافه و با همزن بزنین تا کره آب بشه و کرم هم کمی پفی بشه

کرم رو که حالا از گزما افتاده روی تارت ها بریزین و روشو با دونه انار بپوشونین و بذارین تو یخچال تا خوب خنک بشه
میتونین موقع سرو برای تزیین کمی پودر شکر روش بپاشین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۰-۹-۱۳۹۲, ۱۱:۳۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, N-M, elipari, Atefe joon, 1368Sheri, mansore66, McQueen, sammi, kimiya.kd, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
184
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 931


محل سکونت : در همین حوالی:)
ارسال: #2
RE: تارت انار با کرم پاتیسیر
دست شما دردنکنهFlowerysmile
فقط هر چی گشتم انار قرمز پیدا نکردم:(
[تصویر:  20140525112816_tartanar5.jpg]
امضای kimiya.kd
LIGHT YOUR INNER FIRE♥
۴-۳-۱۳۹۳, ۱۰:۲۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از kimiya.kd به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, saharr, z.arghavani, negin.s, نفس مامان, 1368Sheri


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تارت شکلات و انار (بدون نیاز به پخت) Galaxy 0 3,484 ۲۸-۹-۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ صبح
آخرین ارسال: Galaxy
  تارت کیک انار negin.s 0 1,363 ۱۶-۹-۱۳۹۱ ۰۴:۰۰ عصر
آخرین ارسال: negin.s


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد