خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امتیازات: 3.41
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت انگشتى (مدل شيرينى الجزايرى)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
4
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 2


محل سکونت : ايران
ارسال: #1
تارت انگشتى (مدل شيرينى الجزايرى)
تارت انگشتى (مدل شيرينى الجزايرى)
من اين شيرينى را با استفاده از خمير تارت و ادويه هاى معطر و بدون استفاده از قالب مخصوص تهيه كردم و مواد ميانى را از وبلاگ دوست هنرمندم شف طيبه انتخاب كردم البته با تغييراتى در مواد. شما هم امتحان كنيد و لذت ببريد.

مواد خمير تارت:

آرد: يك و يك چهارم ليوان (الك شده)

پودر دارچين: 2 قاشق غذاخورى

پودر هل: 1 قاشق مرباخورى

نمك و وانيل: نوك قاشق چايخورى

كره: 100 گرم (يا 50 گرم كره و 3 قاشق روغن زيتون)

پودر شكر : 3 قاشق غذاخورى

زرده تخم مرغ : يك عدد

گلاب : به ميزان لازم (مى توان از آب يا شير سرد هم استفاده كرد)

مواد ميانى :

گردو پودر شده : يك ليوان

پودر شكر : نصف ليوان

دارچين يك : قاشق غذاخورى

هل : يك قاشق مرباخورى

تخم مرغ: يك عدد

وانيل : كمى

طرز تهيه مواد ميانى:

مواد خشك را با هم مخلوط مى كنيم. يك تخم مرغ را كمى با چنگال مى‌زنيم و كم كم به مواد خشك اضافه مى كنيم چون ممكن است تخم مرغ زياد باشد و مواد شل بشود. مواد بايد قابل فرم دادن در دست باشد.

طرز تهيه خمير:

ابتدا فر را با درجه 180 روشن كنيد.

در ظرفى آرد الك شده و پودر شكر و دارچين و هل و وانيل و نمك را ريخته و خوب مخلوط مى كنيم. بعد كره را اضافه و با انگشتان ورز داده و تا مثل پودر شود. ( من از مخلوط كرده و روغن زيتون استفاده كردم كه رژيمى‌تر باشد)

حال زرده را روى خمير ريخته ( سفيده را براى روى شيرينى نگه داريد) و گلاب را قاشق قاشق اضافه مى كنيم و خوب مخلوط مى كنيم. تا جايى گلاب لازم است كه خمير نرم و لطيفى درست شود.اين خمير استراحت ندارد.

مى‌توانيد خمير را يك جا پهن كرده و قالب بزنيد و يا مثل من از خمير گلوله‌هايى به اندازه نارنگى برداشته و با وردنه نازك كرده و دايره‌وار پهن كنيد. از مواد ميانى هم به اندازه گردو برداشته و در دست لوله كنيد و وسط خمير بگذاريد و يك لبه خمير را روى مواد ميانى برگردانده و با برس كمى سفيده بزنيد و بعد لبه دوم را هم به همين شكل و باز سفيده بزنيد و يك عدد بادام براى تزيين روى آن بگذاريد.

در سينى فر كاغذ روغنى بياندازيد اما روى آن را چرب نكنيد. تارت‌ها را كمى با فاصله از هم بچينيد و با دماى 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقيقه بپزيد.

بعد از خروج از فر مى‌توانيد روى آن شربت بزنيد.

براى شربت يك ليوان آب و نصف ليوان شكر و يك قاشق مربا خورى آب ليمو را بجوشانيد تا غليظ شود.

نكته: به جاى گردو مى‌توان از بادام يا هر مغزى كه دوست داريد استفاده كنيد اما تركيب گردو با دارچين و هل بسيار لذيذ است.
[تصویر:  59590595430154146935.jpg]
[تصویر:  12156327025944088963.jpg]
[تصویر:  04352828068969911642.jpg]
امضای khanjon
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۶-۱۳۹۰ ۱۱:۴۶ عصر، توسط Galaxy.)
۱-۲-۱۳۹۰, ۰۶:۵۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد