خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت بادام و پسته ( بمب انرژي )

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
تارت بادام و پسته ( بمب انرژي )
[تصویر:  99121.jpg]



مواد لازم :

برای کیک تارت یا خمیر تارت :

ارد ۲۲۵ گرم

نمک یک دوم ق چ

شکر ۵۰ گرم

تخم میخک پودر شده یک دوم ق چ

کره ۲۵۰ گرم

زرده تخم مرغ ۱ عدد



مواد میانی تارت :

بادام ۲۰۰ گرم

پسته ۳۰۰ گرم

پودر شکر ۲۵۰ گرم

هل یک دوم ق چ

پودر تخم میخک نصف ق چ

اب پرتقال تازه ۱۵۰ گرم

زرده تخم مرغ ۴ عدد



مواد رویه تارت :

پوست رنده شده پرتقال

پسته

نمک نوک انگشت

زرده تخم مرغ ۱ عدد

شیر ۲ ق غ

عسل ۱ ق غ

گلاب ۱ فنجان قهوه خوری



طرز تهیه :

ابتدا برای تهیه خمیر تارت : مواد خشک مون ارد - نمک - شکر و میخک رو توی غذاساز میریزیم و کره رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط میکنیم .

وقتی داره حالت خمیر به خودش میگیره زرده تخم مرغ رو هم اضافه کرده و یکی دو دور دیگه میکس میکنیم .

بعد روی میز کارمون کمی ارد میپاشیم و خمیر رو روی سطح ارد پاشیده شده ورز میدیم تا خمیر صاف و یکدست بدست بیاریم .

خمیر خیلی نرم میشه نگران نباشین . میتونی با کمی ارد جمع و جورش کنین

بعد خمیر اماده شده رو توی سفلون پیچیده و ۳۰ دقیقه میاریم تو یخچال استراحت کنه .

در این فاصله بقیه کارها رو انجام میدیم .

بادام - پسته رو میریزیم توی غذاساز یا اسیاب و خوب پودرشون میکنیم . وقتی خوب پودر شدن . شکر رو هم بهش اضافه میکنیم .و ۱۵ دقیقه تو غذاساز میکسشون میکنیم . این مخلوط انقد ریز و با هم مخلوط میشن که بادام و پسته کمی از روغن خودشونو پس میدن .

به این مواد اروم اروم اب پرتقال رو اضافه میکنیم وسطای اضافه کردن اب پرتقال - هل - میخک و کمی هم پوست رنده شده پرتقال رو اضافه میکنی و مابقی اب پرتقال رو هم اضافه میکنیم . موادمون حالت کرم به خودشون میگیرن .

در این حالت زرده های تخم مرغ رو هم دونه دونه اضافه میکنیم و هم میزنیم .و این مواد رو میزاریم کنار.

خمیر توی یخچال رو برمیداریم و خمیر رو به ضخامت یک سانت باز میکنیم .قبل از اون قالب رو خوب چرب میکنیم و ارد میپاشیم .

بعد با چنگال خمیر مون رو سوراخ میکنیم . از چندین و چندین جای متفاوت . این کار باعث میشه که خمیر تارت پف نکنه .

خمیر رو به مدت ۱۰ دقیقه میزاریم توی یخچال .

بعد به اندازه قالبمون کاغذ روغنی میبریم و روی خمیر گذاشته و روی کاغذ روغنی نخود میریزم .

بعد با این حالت میزاریم به مدت ۲۰ دقیقه توی فر بپزه بعد از بیست دقیقه از فر دراورده و نخود ها و کاغذ رو از روش برداشته و ۱۰ دقیقه دیگه به این شکل میزاریمش توی فر.

بعد از ۱۰ دقیقه از فر دراورده و مواد مغزی رومون رو که اماده کرده بودیم روش میریزم و ۱۵ دقیقه میزاریمش توی فر .

تو این فاصله زرده تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط میکنیم و بعد از ۱۵ دقیقه تارت مون رو از فر دراورده و با برس مخلوط زرده و شیر رو ش میمالیم . بعد دوباره ۱۰ دقیقه دیگه میزاریم توي فر . بعد از اون بيست تا سي دقيقه ميزاريمش خنك بشه .

در زماني كه تارت خنك ميشه گلاب و عسل رو با هم مخلوط ميكنيم و باز با برس روي تارت ميماليم . و روشو با پوست رنده شده پرتقال و پسته تزيين ميكنيم .



[تصویر:  99120.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۸-۱۱-۱۳۹۰, ۰۴:۴۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: تارت بادام و پسته ( بمب انرژي )
در ضمن ميتونين با گردو وفندق اين تارتو درست كنين Flowerysmile
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۳۹ عصر، توسط sima.)
۱۸-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۳۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
212
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 555


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: تارت بادام و پسته ( بمب انرژي )
سیما جون

ببخشید چرا روی کاغذ روغنی نخود می ریزند؟Dunnof
امضای aida1352
فرمان دادم تا بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد.

کوروش کبیر
۱۸-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۵۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: تارت بادام و پسته ( بمب انرژي )
(۱۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ عصر)aida1352 نوشته شده توسط:  سیما جون

ببخشید چرا روی کاغذ روغنی نخود می ریزند؟Dunnof

عزيزم براي اينكه نخود ها سنگيني كنه و كف تارت پف نكنه . ميبيني بعضي وقتها كيك يه طرفش پف ميكنه و لي چون توي تارت ما ديگه اين شانسو نداريم كه دوباره از قالب دربياريم و ناصافيشو اصلاح كنيم و دوباره باز مواد تارت رو روش بريزيم . وتوي كاغذ روغني ميريزيم چون كاغذ روغني به خمير نچسبه
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۸-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۵۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Package_favorite تارت تمشک ترش و بادام بانوی مهر 0 576 ۲۳-۱۰-۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ عصر
آخرین ارسال: بانوی مهر
  تارت سيب با كره بادام زميني khanjon 0 1,093 ۷-۱۲-۱۳۸۹ ۰۵:۱۳ عصر
آخرین ارسال: khanjon
  تارت بادام و فندق sima 0 870 ۱۰-۱۱-۱۳۸۹ ۱۱:۲۶ صبح
آخرین ارسال: sima


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد