خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت به

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23860


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
تارت به
[تصویر:  20130914131513_ayvalitart1.jpg]

مواد لازم:
برای خمیر:

2.5 پیمانه آرد
125 گرم پودر شکر
1 قاشق چایخوری وانیل
125 گرم کره سرد تکه شده
نصف قاشق چای خوری نمک
1 تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری شیر (سرد)

برای مواد داخلی:
2 عدد به رنده شده
3 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1 قاشق چای خوری دارچین
1 قاشق غذا خوری کشمش

برای روی تارت:
پودر شکر



روش تهیه:
آرد رو همراه پودر شکر و وانیل الک کنین
نمک، کره خرد شده، شیر و تخم مرغ رو به مخلوط آرد اضافه کنین و در غذا ساز مخلوط کنین تا خمیر بدست بیاد
اگه با دست مخلوط میکنین دقت کنین زیاد ورز ندید که گرمای دستتون کره رو آب نکنه چون کیفیت خمیر از بین میره
بعد از اینکه خمیر درست شد به اندازه نصف سیب از خمیر رو وردارین و توی فریزر بذارین
بقیه خمیر رو توی نایلکس بپیچین و و نیم ساعت در یخچال قرار بدین

به رو رنده درشت بزنین و با پودر قند روی حرارت قرار بدین تا آبش کشیده بشه
بعد کشمش و دارچین رو اضافه کنین و از روی حرارت وردارین تا خنک بشه
خمیر رو روی سطح آردپاشی یده کمی باز کنین و داخل قالب تارت که با کره چرب شده قرار داده و با نوک انگشت فرم بدین
با چنگال کف خمیر رو سوراخ سوراخ کنین

پوره به رو روی خمیر بریزین
خمیر فریزر شده رو با رنده درشت رنده کنین و روی پوره به بپاشین و در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه قرار بدین

بعد از پخت با پودر شکر تزیین و سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۸-۸-۱۳۹۲, ۱۲:۳۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, دختر شیرازی, یاسی, negin.s, mansore66, niloofar00, مهرناز مامانی



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد