خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت بیکن و تخم مرغ

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
تارت بیکن و تخم مرغ
[عکس: 20121014121732_.jpg]



مواد لازم برای 4عدد :
1 فنجان آرد سبوس دار
3/4 فنجان آرد شیرینی پزی
کره 125گرم خرد شده
2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1 عدد پیاز قرمز متوسط خرد شده
5 تکه بِیکِن (ورقه های گوشت )، کم چربی نازک برش خورده
80گرم برگ اسفناج تازه
1/4 فنجان خامه
4 تخم مرغ
برگ سالاد مخلوط برای تزئین

طرز تهیه:
آرد و کره را در مخلوط کن ریخته و 2 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بدست آید.
حدود 15 دقیقه به خمیر استراحت دهید.
فر را با دمای 190° C گرم کنید.
در ظرفی پیاز را با روغن زیتون سرخ کرده و اسفناج را به آن اضافه کنید سپس شعله اجاق را خاموش کرده و کمی که مواد خنک شد خامه را افزوده و خوب با هم هم بزنید.
خمیر را روی سطح کار پهن کرده و با قالب دایره شکل از خمیر جدا کنید ودرون سینی فر قرار دهید ، داخل هر دایره از خمیر یک قاشق از مواد اسفناج ریخته و یک تکه گوشت قرار دهید خمیر را دور مواد جمع کرده و لبه های آن بالا آورده و با دو انگشت فشار دهید و یک عدد تخم مرغ را خیلی آهسته و با احتیاط روی آن بشکنید.
حال تارتها را داخل فر گذاشته و اجازه دهید بمدت 20 دقیقه درون فر پخته شود.


بِیکِن:ورقهای پهن و نازک گوشت را میگویند ،در این دستور ورقه های گوشت را خام در فر قرار دهید.

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
(آخرین تغییر در ارسال: 31-10-2012, 12:13 PM توسط negin.s.)
14-10-2012, 01:51 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد