خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت بیکن و تخم مرغ

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
تارت بیکن و تخم مرغ
[تصویر:  20121014121732_.jpg]



مواد لازم برای 4عدد :
1 فنجان آرد سبوس دار
3/4 فنجان آرد شیرینی پزی
کره 125گرم خرد شده
2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1 عدد پیاز قرمز متوسط خرد شده
5 تکه بِیکِن (ورقه های گوشت )، کم چربی نازک برش خورده
80گرم برگ اسفناج تازه
1/4 فنجان خامه
4 تخم مرغ
برگ سالاد مخلوط برای تزئین

طرز تهیه:
آرد و کره را در مخلوط کن ریخته و 2 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بدست آید.
حدود 15 دقیقه به خمیر استراحت دهید.
فر را با دمای 190° C گرم کنید.
در ظرفی پیاز را با روغن زیتون سرخ کرده و اسفناج را به آن اضافه کنید سپس شعله اجاق را خاموش کرده و کمی که مواد خنک شد خامه را افزوده و خوب با هم هم بزنید.
خمیر را روی سطح کار پهن کرده و با قالب دایره شکل از خمیر جدا کنید ودرون سینی فر قرار دهید ، داخل هر دایره از خمیر یک قاشق از مواد اسفناج ریخته و یک تکه گوشت قرار دهید خمیر را دور مواد جمع کرده و لبه های آن بالا آورده و با دو انگشت فشار دهید و یک عدد تخم مرغ را خیلی آهسته و با احتیاط روی آن بشکنید.
حال تارتها را داخل فر گذاشته و اجازه دهید بمدت 20 دقیقه درون فر پخته شود.


بِیکِن:ورقهای پهن و نازک گوشت را میگویند ،در این دستور ورقه های گوشت را خام در فر قرار دهید.

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۸-۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ عصر، توسط negin.s.)
۲۳-۷-۱۳۹۱, ۰۱:۵۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد