تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تارت تمشک ترش و بادام
#1
Package_favorite 
[عکس: 20140113130925_2ef96dd3-96d5-48ac-a82e-c6a062b418e9.jpg]

مواد لازم برای قسمت زیرین تارت:

کره تکه تکه شده 1/2 پیمانه
پودر بیسکوییت 1 پیمانه
بادام پودر شده 3/4 پیمانه

مواد لازم برای فیلینگ تارت:

پنیر خامه ای 1 پیمانه
شکر 1/3پیمانه
تمشک 6 پیمانه
ژله تمشک قرمز 1/2 پیمانه
عسل 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید سپس پودر بیسکوییت و بادام و کره را در غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید کف سینی مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل ان ریخته به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید سپس از فر بیرون بیاورید
در کاسهء دیگری پنیر خامه ای را با شکر خوب با کمک همزن میزنیم و روی بیسکوییت ها میریزیم سپس در ظرف دیگری ژله را با عسل مخلوط کرده درون مایکروفر میگذاریم به مدت 30 ثانیه سپس بیرون میاوریم و هم میزنیم تمشک ها را روی تمام سطح تارت میچینیم به طوری که پنیر مشخص نباشد مخلوط ژله را روی تمام سطح تارت میریزیم و داخل یخچال به مدت 4 ساعت میگذاریم تا بماند و خودش را بگیرد

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تارت مربای تمشک aida1352 0 966 ۱۵-۰۳-۱۳۹۱, ۰۷:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: aida1352
  تارت بادام و پسته ( بمب انرژي ) sima 3 1,386 ۱۸-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: sima
  تارت سيب با كره بادام زميني khanjon 0 1,146 ۰۷-۱۲-۱۳۸۹, ۰۵:۱۳ ب.ظ
آخرین ارسال: khanjon
  تارت بادام و فندق sima 0 929 ۱۰-۱۱-۱۳۸۹, ۱۱:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: sima