خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت تمشک ترش و بادام

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
904
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 1,440


محل سکونت : کرج
ارسال: #1
Package_favorite  تارت تمشک ترش و بادام
[عکس: 20140113130925_2ef96dd3-96d5-48ac-a82e-c6a062b418e9.jpg]

مواد لازم برای قسمت زیرین تارت:

کره تکه تکه شده 1/2 پیمانه
پودر بیسکوییت 1 پیمانه
بادام پودر شده 3/4 پیمانه

مواد لازم برای فیلینگ تارت:

پنیر خامه ای 1 پیمانه
شکر 1/3پیمانه
تمشک 6 پیمانه
ژله تمشک قرمز 1/2 پیمانه
عسل 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید سپس پودر بیسکوییت و بادام و کره را در غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید کف سینی مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل ان ریخته به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید سپس از فر بیرون بیاورید
در کاسهء دیگری پنیر خامه ای را با شکر خوب با کمک همزن میزنیم و روی بیسکوییت ها میریزیم سپس در ظرف دیگری ژله را با عسل مخلوط کرده درون مایکروفر میگذاریم به مدت 30 ثانیه سپس بیرون میاوریم و هم میزنیم تمشک ها را روی تمام سطح تارت میچینیم به طوری که پنیر مشخص نباشد مخلوط ژله را روی تمام سطح تارت میریزیم و داخل یخچال به مدت 4 ساعت میگذاریم تا بماند و خودش را بگیرد

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
(آخرین تغییر در ارسال: 13-01-2014, 03:11 PM توسط 1368Sheri.)
13-01-2014, 01:27 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تارت مربای تمشک aida1352 0 956 04-06-2012, 07:57 PM
آخرین ارسال: aida1352
  تارت بادام و پسته ( بمب انرژي ) sima 3 1,354 07-02-2012, 07:57 PM
آخرین ارسال: sima
  تارت سيب با كره بادام زميني khanjon 0 1,134 26-02-2011, 05:13 PM
آخرین ارسال: khanjon
  تارت بادام و فندق sima 0 918 30-01-2011, 11:26 AM
آخرین ارسال: sima


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد