خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 31 رأی - میانگین امتیازات: 3.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت توت فرنگی

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
تارت توت فرنگی
تارت توت فرنگی


[تصویر:  20110927115132_14.jpg]




مواد لازم برای خمیر تارت :

ارد یک و نیم لیوان

پودر شکر نصف لیوان

نمک یک چهارم ق چ

کره سرد ۱۲۵ گرم

زرده تخم مرغ ۱ عدد



مواد لازم برای کرم وانیلی تارت :

شیر ۲ لیوان

زرده تخم مرغ ۶ عدد

شکر نصف لیوان

نشاسته ذرت یک سوم لیوان

وانیل ۱ ق چ

کره سه و نیم ق غ( به تکه های کوچک تقسیم میکنیم و میزاریم تو دمای محیط بمونه)



طرز تهیه :

ابتدا کار رو با کرم شروع میکنیم :

۱ : شیر رو توی قابلمه میزاریم تا به نزدیکی دمای جوش برسه .

۲ : توی ظرف دیگه ای زرده های تخم مرغ - شکر و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کرده و خو ببا درجه تند همزن میزنیم . همراه با هم زدن تقریبا به اندازه یک چهارم از شیر رو که به درجه جوش رسیده کم کم و اروم اروم به موادمون اضافه میکنیم . ( نکته خیلی مهم اینه که نباید از هم زدن دست بکشین یا شیر رو یکجا بهش اضافه کنین چون زرده های تخم مرغ با گرمای شیر میپزن )

۳ : بقیه شیر رو هم کم کم اضافه میکنیم و و هم میزنیم با درجه تندهمزن .

۴ : موادمون رو میزاریم روی حرارت متوسط و تا زمانی که بجوشه و غلیظ بشه با هم زن میزنیم . وقتی غلیظ شد از روی حرارت برمیداریم و یکی دو دقیقه دیگه هم به همزدن ادامه میدیم .



۵ : بعد وانیل رو اضافه میکنیم و دوباره خوب همش میزنیم تا با هم مخلوط بشن .



۶ : ۵ دقیقه صبر میکنیم تا کرم مون کمی ولرم بشه .



۷ : بعد از ۵ دقیقه کره روباز هم کم کم بهش اضافه میکنیم و تا زمانی که کره کاملا ذوب نشده باشه به هم زدن ادامه میدیم .



نکاتی در مورد زمان استفاده از کرم .



اگر میخواین که از کرم دقیقا همون روز یا موقع استفاده کنین برای سرد کردنش میزاریم توی ظرف اب یخ و گهگاهی هم میزنیم تا سرد بشه .



و اگر میخواین فردا یا بعدش استفاده کنین میریزیم توی یک ظرف پیرکس . بهتره ظرفی مناسب با اندازه کرم مون انتخاب کنبم تا لبالب ظرف پر بشه و تا زمانی که باسفلون میپوشونیم ما بین کرم و سفلون هوایی نمونه . اینطوری روی کرم هم سفت نمیشه و تا سه روز میتونیم کرم رو توی یخچال تازه نگهش داریم .



طرز تهیه خمیر تارت :

۱ : ارد - شکرو نمک رو میریزم توی غذاساز و کره های سردی رو به تکه های کوچک تقسیم کردیم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به صورت گلوله های کوچیکی در بیان .

۲ : زرده تخم مرغ رو هم بهش اضافه میکنیم و کمی دیگه هم میزنیم .



۳ : خمیر روی میز کار میزاریم و گردش میکنیم و کمی روش فشار میدیم تا سطحش کمی صاف بشه . میزاریمش توی کیسه فریزر و محکم میپیچیم تا اصلا هوا بهش نرسه . میزاریم توی یخچال تا یک ساعت بمونه .



نکاتی در مورد نگهداری خمیر تارت :

این خمیر رو توی فریزر میتونین بع مدت یک هفته تازه نگهداری کنین . یه شب قبل از روزی که میخواین تارت رو درست کنین از توی فریزر دربیارین و تو یخچال بزارین و خمیر فردا برای استفاده اماده هستش .





۴ : فر رو با ۱۹۰ درجه گرم میکنیم .

۵ : قالب ۲۳ سانتی تارت رو کره میمالیم و خمیر رو وسط قالب میزاریم با کمک دست خمیر رو به همه جای تارت میرسونیم تا و کمی از خمیر رو به کناره های قالب میرسونیم .



۶ : روی خمی رتارت رو با کاغذ الومینیومی چرب شده میپوشونیم و با کمی نخود خام روی کاغذ رو میپوشونیم .



۷ : به مدت ۲۵ دقیقه میزاریم تو فر تا بپزه . بعد از این مدت از فر درمیاریم و نخود ها و کاغذ الومینیومی رو ازش جدا میکنیم به مدت ۸ دقیقه دیگه میزاریم تا بپزه .



۸ : از فر در میاریم و میزاریم تا خنک بشه .



۹ : وقتی میخوایم سرو کنیم و کرم رو روی خمیر تارت ریخته با توت فرنگی و شکلات رنده شده تزیین میکنیم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۵-۷-۱۳۹۰, ۱۱:۲۲ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, پارانزیم, negin.s, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
44
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 83


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: تارت توت فرنگی
من تارتم رو با مارمالاد توت فرنگی درستیدم.

[تصویر:  DSC03603.JPG]
امضای angle1386
من عاشق هنر و کارای هنری ام و همه این عکسهایی که میذارم کار خودمه yess
آشپزی ، کارای دستی ، نقاشی ، موسیقی و عکاسی و ... رو انجام میدم.
۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۵:۴۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از angle1386 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, negin.s, Atefe joon, faezeh.khanum
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: تارت توت فرنگی
[تصویر:  98013.jpg]

تارت توت فرنگی :
مواد لازم :
کره 125 گرم ( در دمای اتاق باید باشه )
پودر شکر 1 فنجان
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل
ارد 2 تا 2.5 لیوان
در صورت تمایل پوست رنده شده یک لیمو

مواد لازم برای کرم تارت :
شیر 2 لیوان
شکر 3 ق غ
تخم مرغ خوب زده شده 1 عدد
وانیل
ارد 2 ق غ
خامه فرم گرفته 100 گرم

برای تزیین تارت :
توت فرنگی
عسل ( برای کشیدن روی توت فرنگی ها برای بیشتر شفاف شدنشون

طرز تهیه :
مواد لازم برای پایه تارت رو با هم مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم وبعد در سفلون پیچیده و به مدت 1 ساعت توی یخچال بهش استراحت میدیم .
در این بین مواد کرم تارت به جز خامه رو با هم مخلوط میکنیم و با حرارت ملایم تا زمانی که غلظت فرنی پیدا بکنه میپزیم .
وقتی به غلظت مورد نظر رسید از روی حرارت برمیداریم و باق اشق هم میزنیم تا سرد بشه . این هم زدن به خاطر اینکه روی کرم ما رویه نبنده .
وقتی کرم ما کاملا سرد شد خامه فرم گرفته رو هم بهش اضافه کرده و با همزن میکس میکنیم . تا با هم خوب مخلوط بشن .
بعد از یک ساعت خمیر رو با وردنه باز میکنیم به قطر 20 سانت و تو قالب چرب شده تارت میزاریم و روی خمیر رو با چنگال سوراخ سوراخ میکنیم تا کف تارت مون پف نکنه .

[تصویر:  98015.jpg]

تو فر از قبل گرم شده با 180 درجه تا زمانی که روش طلایی بشه میپزیم .
وقتی از فر دراوردیم میزاریم تا کاملا سرد سرد بشه .
دوباره کرم تارت رو با همزن میزینم و کرم رو روی خمیر تارت سرد شده مون میریزیم .
توت فرنگی ها روی کرم مون میریزیم و با برس عسل رو توت ها میزینم تا شفاف تر دیده بشن .
بعد یکی دو ساعت میزاریمش تو یخچال و اخر سر نوش جان میکنیم .

[تصویر:  98014.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۸-۲-۱۳۹۱, ۰۹:۵۶ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, پارانزیم, negin.s, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #4
RE: تارت توت فرنگی
تارت توت فرنگی خوشمزه فرانسوی…
[تصویر:  20120720164624_8ct23wrpibf4wwitbyih.jpg]
مواد لازم:

۱و ۳/۱ فنجان آرد الک شده

۱۵۰ گرم کره

۳/۲ فنجان ، شکر صاف شده…

۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر

۳ عدد زرده تخم مرغ

۳۰۰ میلی گرم خامه زده شده

۳ عدد توت فرنگی بزرگ

طرز تهیه:

۱- سینی فر را با کاغذ شیرینی پزی پوشانده و روی آن را کمی چرب کنید.

۲- ۲ فنجان آرد را با کمی نمک در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و با کره حرارت دهید.آن را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. حالا شکر و بکینگ پودر را به آنها اضافه کنید.

۳- زرده تخم مرغ ها را زده تا سطح آن کف کند و حباب های ریز روی آن ایجاد شود.
۴- زرده ها را به آرد اضافه کنید و آهسته هم بزنید . سپس خمیر آماده شده را روی سینی فر پهن کنید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

۵- تا زمانیکه رنگ تارت طلایی نشده آن را از فرد بیرون نیاورید. تارت باید کمی پف کرده و روی آن برشته شود.

۶- برای سرو روی آن را با خامه زده شده و توت فرنگی بپوشانید.می توانید کمی پودر شکر نیز روی آن بپاشید.
امضای 1368Sheri
۳۰-۴-۱۳۹۱, ۰۶:۱۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, پارانزیم, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #5
تارت توت فرنگی
[تصویر:  20120723151312_2.jpg]

مواد لازم برای نان تارت:
آرد 300گرم
کره 135 گرم
پودر قند 105 گرم
نمک نوک قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ 75 گرم



مواد لازم برای کرم توت فرنگی:
پوره توت فرنگی 540 گرم
شکر 100گرم
آرد ذرت 25 گرم



مواد لازم برای کرم پسته:
شیر 250گرم
پودر پسته 25 گرم
شکر 50 گرم
زرده تخم مرغ 35 گرم
پودر خامه 25 گرم
پودر ژلاتین 6 گرم
کره 50 گرم
رنگ سبز خوراکی
خامه فرم گرفته 100گرم



طرز تهیه نان تارت :
کره سرد و آرد را در غذاساز مخلوط کنید تا به صورت خرده نان در آید.
پودر قند ،نمک و در آخر زرده تخم مرغ را اضافه کنید.
خمیر را جمع کرده و کمی ورز دهیدتا یکنواخت گردد و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
خمیر را به قطر 3mmباز کنید و با کاتر گرد 8cmقالب بزنید.
مطابق شکل قالب سیلیکون شارلوت را به پشت روی سینی پخت قرار دهید و خمیر برش زده را روی قالب قرار دهید سپس در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بمدت 7-9 دقیقه بپزید.

[تصویر:  20120723151341_1.jpg]

طرز تهیه کرم توت فرنگی:
همه مواد را در مخلوط کن ریخته و حرارت دهید تا غلیظ و یکنواخت شود.


طرز تهیه کرم پسته:
شیر،پودر پسته،شکر ،تخم مرغ وپودر خامه را حرارت دهید تا کرم غلیظی حاصل شود.
ژلاتین را به روش بن ماری در آب حل کرده و به کرم اضافه کنید.
اجازه دهید کرم خنک شود سپس کره نرم و خامه فرم گرفته را به کرم اضافه کنید.
به مقدار دلخواه رنگ سبز را به کرم اضافه کنید.
سطح نان را با برس از شکلات آب شده بپوشانید(این کار به ماندگاری نان تارت کمک میکند)
به وسیله قیف وسط هریک از نانها را کمی از پوره میوه قرار دهید.توت فرنگی ها را که قبلاٌ براق کننده زده اید در اطراف نان بچینید(مطابق شکل) و وسط نان را با کرم پسته پر کنید.

نکته:
شما با این روش میتوانید از سطح پشت انواع قالبهای سیلیکونی استفاده کرده و به شکل دلخواهتان تارت را آماده کنید.

منبع:مجله قنادباشی
تایپ خودمhih
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۹-۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ عصر، توسط negin.s.)
۲-۵-۱۳۹۱, ۰۴:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, نياز, پارانزیم

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
917
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1439


محل سکونت : کرج
ارسال: #6
RE: تارت توت فرنگی
با دستور دوم سیما ی عزیز
[تصویر:  20140312084959_IMG_5804.JPG]
امضای بانوی مهر
۲۱-۱۲-۱۳۹۲, ۰۹:۰۰ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از بانوی مهر به دلیل این ارسال سپاس کرده.
loyee_15, elipari, Atefe joon, bahariam, رها نبوی


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تارت قلبی توت فرنگی elipari 11 3,934 ۲۵-۱-۱۳۹۵ ۰۶:۴۱ عصر
آخرین ارسال: negare


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد