تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تارت رولتی گلابی
#1
[عکس: 20130914120847_armutlurulotart12.jpg]

مواد لازم:
برای خمیر:

2.5 پیمانه آرد
125 گرم پودر شکر
125 گرم کره خرد شده سرد
1 تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق چایخوری وانیل
کمی نمک

برای داخل رول:
1 قاشق چای خوری دارچین
2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
نصف پیمانه گردو ریز خرد شده

برای مواد تارت؛
100 گرم پودر بادام
1 سفیده تخم مرغ
1 پیمانه شکر دانه ریز

برای روی تارت:
1 گلابی درشت(نازک بریده شده)
پودر پسته


روش تهیه:
همه مواد مربوط به خمیر رو در غذاساز ریخته و مخلوط کنین تا خمیر بدست بیاد
خمیر رو در نایلکس قرار داده و نیم ساعت در یخچال بذارین

پودر گردو،شکر و دارچین رو با مخلوط کنین و کنار بذارین

پودر بادام،سفیده تخم مرغ و شکر رو هم با همزن بزنین تا یکدست بشه و کنار بذارین

کف و دیواره یک قالب کمربندی 18 سانتی رو با کاغذ روغنی بپوشونین

خمیر رو باز کنین و مخلوط دارچین و گردو رو روی خمیر پهن کنین و خمیر رو رول کنین
بعد خمیر رو به رولت هایی با قطر حدود دو بند انگشت کمی کمتر برش بزنین

رولت هارو کف و دیواره قالب بچینین طوریه بینش فاصله ای نباشه

مخلوط بادامی رو وسط تارت بریزین و با پشت قاشق یکدست کنین
روشو با برشهای نازک گلابی و پودر پسته پر کنین

[عکس: 20130914120916_kolaj5.jpg]

قالب رو در طبقه وسط فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه قرار بدین تا زمانیکه خمیر بپزه و گلابی ها کاملا نرم بشه


[عکس: 20130914120953_52711514578_tarif.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }