خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت رولتی گلابی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
تارت رولتی گلابی
[عکس: 20130914120847_armutlurulotart12.jpg]

مواد لازم:
برای خمیر:

2.5 پیمانه آرد
125 گرم پودر شکر
125 گرم کره خرد شده سرد
1 تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق چایخوری وانیل
کمی نمک

برای داخل رول:
1 قاشق چای خوری دارچین
2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
نصف پیمانه گردو ریز خرد شده

برای مواد تارت؛
100 گرم پودر بادام
1 سفیده تخم مرغ
1 پیمانه شکر دانه ریز

برای روی تارت:
1 گلابی درشت(نازک بریده شده)
پودر پسته


روش تهیه:
همه مواد مربوط به خمیر رو در غذاساز ریخته و مخلوط کنین تا خمیر بدست بیاد
خمیر رو در نایلکس قرار داده و نیم ساعت در یخچال بذارین

پودر گردو،شکر و دارچین رو با مخلوط کنین و کنار بذارین

پودر بادام،سفیده تخم مرغ و شکر رو هم با همزن بزنین تا یکدست بشه و کنار بذارین

کف و دیواره یک قالب کمربندی 18 سانتی رو با کاغذ روغنی بپوشونین

خمیر رو باز کنین و مخلوط دارچین و گردو رو روی خمیر پهن کنین و خمیر رو رول کنین
بعد خمیر رو به رولت هایی با قطر حدود دو بند انگشت کمی کمتر برش بزنین

رولت هارو کف و دیواره قالب بچینین طوریه بینش فاصله ای نباشه

مخلوط بادامی رو وسط تارت بریزین و با پشت قاشق یکدست کنین
روشو با برشهای نازک گلابی و پودر پسته پر کنین

[عکس: 20130914120916_kolaj5.jpg]

قالب رو در طبقه وسط فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه قرار بدین تا زمانیکه خمیر بپزه و گلابی ها کاملا نرم بشه


[عکس: 20130914120953_52711514578_tarif.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
30-09-2013, 12:08 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد