تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 34 رای - 3.15 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تارت سيب
#1

[عکس: 20120614170815_33.jpg]

موادلازم برای خمیر تارت :

کره نرم شده در دمای اتاق ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

اب سرد ۲ ق غ

ارد به اندازه کافی

پکینگ پودر ۱ ق چ

پودر شکر ۱ لیوان

مواد میانی تارت :

سیب ۵ - ۶ عدد

کره ۵۰ گرم

شکر ۱ فنجان

دارچین ۱ ق م

کشکش ۱ فنجان

گردو خرد شده ۱ فنجان

طرز تهیه :

تمام مواد خمیر به جز ارد را با هم مخلوط کرده و بعد کم کم ارد را اضافه میکنیم تا خمیر نرمی بدست اید

زیاد با ارد سفتش نمیکنیم و اضافی چسبندگیشو با ورز دادن میگیریم .

به مدت نیم ساعت میزاریم توی یخچال تا استراحت کنه .

کمی از خمیر تقریبا به اندازه پرتقال کوچک برمیداریم و کنار میزاریم .

قالب کمربندی یا قالب تارت را چرب کرده و خمیر را توش باز میکنیم و سطح خمیر را هم صاف میکنیم .

کناره های خمیر باید بلندتر از وسطش باشه .

سیب را ریز خرد میکنیم و همراه شکر و کره میزاریم روی حرارت و تفت میدهیم وقتی سیب کمی نرم شد

دارچین را هم اضافه میکنیم .

کمی تفت میدیم و کشمش و گردو را هم اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم .

مواد میانی تارت را روی خمیر ریخته و سطحش را صاف میکنیم .

اون خمیر را کنار گذاشته بودیم برداشته و با رنده درشت روی مواد میانی رنده میکنیم .

و در فر با ۱۶۰ درجه تا زمانیکه روش طلایی بشه میپزیم .




پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
[عکس: 99289.jpg]

مواد لازم :
کره 250 گرم ( به دمای محیط رسیده باشه )
تخم مرغ 2 عدد
پودر شکر 10 ق غ
پکیگ پودر 1 ق م
ارد به اندازه کافی خمیر به دستمون نچسبه .
مواد میانی تارت :
سیب رنده شده 4 عدد ( بعد از رنده کردن اب اضافیش رو میگیریم )
پودر شکر 8 ق غ
دارچین 2 ق چ
گردو درشت خرد شده 1 لیوان
پودر شکر برای تزیین

طرز تهیه :

کره – شکر و تخم رمغ رو خوب با هم هم میزنیم .
بعد پکینگ پودر رو بهش اضافه کرده و هم میزنیم .
ارد رو اروم اروم و کم کم اضافه میکنیم . وقتی خمیر دیگه به دستتون نچسبید دیگه ارد اضافه نکنین .
خمیر رو 10 دقیقه ورز میدیم .
بعد یه قالب پیرکس رو با کاغذ روغنی میپوشونیم .
حدود دو سوم از خمیر اماده شده مون رو توی قالب میزاریم و قالب رو با خمیر میپوشونیم . با دست روی خمیر رو صاف میکنیم .
خمیر باقی مونده رو تو سفلون گذاشته و توفریزر میزاریم به مدت 10 دقیقه .

سیب – شکر و دارچین رو با هم روی حرارت میزاریم تا اب سیب کشیده بشه . بعد گردو رو بهش اضافه میکنیم.
مواد میانی مون سرد که شد روی خمیر مون میریزیم .
یک سوم از خمیر مون رو که تو یخچال بود برمیداریم و با طرف درشت رنده رنده میکنیم .
بعد با این خمیر رنده شده روی مواد میانی رو میپوشونیم .
تو فر از قبل گرم شده تا زمانی که روی تارت طلایی بشه میپزیم .
وقتی کاملا سرد شد روش پودر قند یا شکر پاشیده سرو میکنیم .

[عکس: 99288.jpg]

ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
با دستور اول بسیار عالی شد. فقط من 4 تا سیب استفاده کردم و وقتی هم سیبارو تفت دادم بهش شکر نزدم با این حال بازم به خاطر وجود کشمش شیرین بود Yum2
این قبل از حمله
[عکس: 20121108203956_Photo3110.jpg]
بعد از این که بردم خونه ی مامانم و بهش حمله کردیم hih
[عکس: 20121108204028_Photo3113.jpg]
بجنبید خانوم گلا دست به کار شید که خیلی خوشمزه س Flowerysmile
[عکس: A5J4p4.png]
پاسخ }
#4
[عکس: 20121110082829_IMG_4079.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
سیما جون ممنونم از اموزش های عالی که میذاری خانوم هنرمند (1782)

[عکس: 20121219165337_Image0477.jpg]
پاسخ }
#6
این تارت من بادستور اول سیما جون(1782)
تازه از فر درآوردم.داغه داغgag
با تزیین من درآوردیDunnof
[عکس: 20121226180118_06102012007.jpg]
خدايا دلم گرفته
پاسخ }
#7
کراستش با دستور شف طیبه.مواد میانی هم کرم کاسترد.روشم سیبا رو برش زدم و تو شربت پختم
[عکس: 20141115211849_IMG_2606.JPG]
اینم مینی درست کردم دیگه نشد از پر شدش عکس یگیرم
[عکس: 20141115212134_IMG_2604.JPG]
[عکس: 20141115212328_IMG_2603.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
#8
[عکس: 20141211174552_IMG_2640.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
تارت سیب
با دستور سیما جون ارسال یک
333


[عکس: 20160217085927_rps_.jpg]
[عکس: 115.gif]

اینستای من @marziyeh_61
پاسخ }
#10
[عکس: 20160410154530_image.jpeg]
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }