خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت سیب به شکل گل رز

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
تارت سیب به شکل گل رز
[تصویر:  20130223173222_15.JPG]

[تصویر:  20130223173612_18.jpg]


مواد لازم:
3 عدد سیب
خمیر فیلو ( دستورش اینجا هست )
250 گرم شکر
آب لیموی تازه
3 قاشق غذاخوری شکر


طرز تهیه:
سیب ها رو طبق شکل خرد کنید و همرا ه سه ق غ شکر و آبلیمو و 1 لیوان آب روی حرارت بزارید (پوست سیب عطر خوبی به شربت میده)
وقتی شروع به جوشیدن کرد 2 دقیقه اجازه بدین تا بجوشه ، بعد از حرارت بردارید و آبکش کنید و شربت رو نگه دارید
250 گرم شکر رو با مقدار خیلی کم آبلیمو مخلوط کنید تا خوش عطر بشه
خمیر فیلو رو به ضخامت نیم سانت روی سطح آرد پاشی پهن کنید و مستطیلی برش بزنید تا منظم بشه
روی اون رو کمی شربت بمالید و شکر بپاشید و رول کنید و به فاصله 2 انگشت برش بزنید
رول ها رو باز کنید و پشت سر هم سیب بزارید و رول کنید و روی اون کمی شربت بریزید و داخل قالب مافین (کاپ کیک) بزارید
30 دقیقه برای پخت کافیه و میتونید بعد از کمی که خنک شد سرو کنید.


[تصویر:  20130223172912_3.jpg]

[تصویر:  20130223173111_13.jpg]

[تصویر:  20130223173249_16.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۵-۱۲-۱۳۹۱, ۰۸:۰۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
23 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سحرجون79, tannaz.m, hanie mo, NAHID.V, mansore66, Galaxy, ای سوره, N-M, shamiiim, طاهره 52, ایران دخت, 1368Sheri, مامانی رویا, ehsans, پارانزیم, elipari, mozhgan57, سمیرا مامان شهاب, yaldae, دختر شیرازی, Linda, niloofar00, مهربان بانو63
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
222
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 444


محل سکونت : تهران ♥ مشهد
ارسال: #2
RE: تارت سیب به شکل گل رز
[تصویر:  20131229174752_2cfxh4twvfo6w95jr0dz.jpg]

مواد لازم:

کره - 120 گرم
پودر شکر - 100 گرم
تخم مرغ - 1 عدد متوسط
آرد ساده - 250 گرم
پودر دارچین - ¼ قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل تارت:

سیب قرمز - 2 عدد
پودر شکر - 4 قاشق غذاخوری
پودر دارچین - ½ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش - 1 قاشق غذاخوری
کره -1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

قبل از شروع کار کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون می‌گذاریم تا به دمای محیط رسیده و کره کاملا نرم شود.
کره نرم شده را با پودر شکر مخلوط می‌کنیم تا به صورت کِرِم دربیایند. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و خوب با مواد به هم می‌زنیم. آرد و پودر دارچین را با هم مخلوط و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم. مواد را با دست مخلوط می‌کنیم تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. خمیر بدست آمده کمی چسبنده است. بنابراین آن را لای سلفون پیچیده و به مدت یک ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا فرم گرفته و کار کردن با آن راحت‌تر شود.
در این فاصله سیب‌ها را خوب شسته (بهتر است از سیب نرم با بافت پودری استفاده نکنید) و با پوست به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و بعد با استفاده از چاقوی تیز هر قسمت را خیلی نازک برش می‌زنیم.
سپس برش های سیب‌ را داخل کاسه ریخته و با آب لیموترش تازه، پودر شکر، پودر دارچین و کره آب شده مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت گرم می‌کنیم.
خمیر تارت را از یخچال بیرون آورده، داخل قالب مخصوص تارت که با یک قاشق روغن چرب شده قرار داده و با فشار کف دست و انگشتان آن را پهن می‌کنیم تا کف و دیواره‌های قالب کاملا با خمیر پوشیده و ضخامت همه جای آن یکسان شود (می‌توان از یک قالب بزرگ یا چند قالب کوچک استفاده کرد. اگر از قالب‌های کوچک استفاده می‌کنید، بسته به اندازه قالب از خمیر چانه های مساوی برداشته، بین قالب‌ها تقسیم و پهن کنید. ضخامت خمیر نباید کلفت یا خیلی نازک باشد).

برای چیدن سیب‌ها، از قسمت دیواره خمیر شروع کرده و برش های سیب‌ را طوری می چینیم تا کمی از ابتدای برش جدید روی انتهای برش قبلی قرار گرفته و به شکل گلبرگ های گل رز قرار بگیرند.
برای قسمت وسط گل نیز برش نازک سیب را رول کرده و سعی کنید با لایه‌های زیرین آن را محکم کنید (چیدن سیب‌ها به کمی حوصله و دقت نیاز دارد). قالب یا قالب‌ها را روی سینی و طبقه وسط فر قرار داده و تارت‌ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می‌پزیم تا خمیر تغییر رنگ داده و طلایی شود.
امضای inspirationn
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۱۰-۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ عصر، توسط Galaxy.)
۸-۱۰-۱۳۹۲, ۰۵:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از inspirationn به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ehsans, N-M, مامان مهرانه, 1368Sheri, niloofar00, 162, elipari, mozhgan57, سمیرا مامان شهاب
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #3
RE: تارت سیب به شکل گل رز
گل های سیب و دارچین من که واسه مسابقه درست کرده بودم.گفتم توی تاپیک خودش با توضیحش بزارم.
[تصویر:  20131115190934_IMAG12293.jpg]
تقریبا مثل روش اوله با یکم تغییرات1 (49)اول سیبها رو نازک برش دادم و با یکم شکر و آب گذاشتم روی حرارت که یکم کاراملی بشه...بعد توی سبد ریختم تا آب اضافیش گرفته بشه.
خمیر رو مستطیلی پهن کردم و به نوارهای باریک تقسیم کردم و روی هرکدوم از نوارها رو اول یکم کره مالیدم .بعد شکر و دارچین پاشیدم و سیب ها طوری روشون چیدم که یکم از قرمزیشون دیده بشه...بعد هم که رول کردم و توی قالب مافین چرب شده گذاشتم تا پختن.
امضای 1368Sheri
۸-۱۰-۱۳۹۲, ۰۷:۱۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamim_13, Galaxy, niloofar00, arezou, پارانزیم, vidia, elipari, McQueen, mozhgan57, سمیرا مامان شهاب, z.arghavani, yaldae
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: تارت سیب به شکل گل رز
برای ایدهFlowerysmile

[تصویر:  20131229224954_Apple-Roses.jpg]
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۸-۱۰-۱۳۹۲, ۱۰:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, پارانزیم, ailari, McQueen, niloofar00, mozhgan57, negin.s, 1368Sheri, مهرناز مامانی, سمیرا مامان شهاب, z.arghavani, yaldae, مهربان بانو63
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #5
RE: تارت سیب به شکل گل رز
Flowerysmile
[تصویر:  20140112155628_mini-apple-tarts-forming-...slices.jpg]
[تصویر:  20140112155655_easy-apple-desserts-apple...-tarts.jpg]
[تصویر:  20140112153145_apple-desserts-apple-rose...04x325.jpg]
[تصویر:  20140112153220_easy-apple-desserts-how-t...uffins.jpg]
[تصویر:  20140112153304_easy-apple-desserts-ideas...-tarts.jpg]
[تصویر:  20140112153341_how-to-make-apple-roses-s...-syrop.jpg]
[تصویر:  20140112153406_easy-apple-desserts-apple...ration.jpg]
[تصویر:  20140112153442_apple-rose-pie-recipe-bak...ration.jpg]
امضای 1368Sheri
۲۲-۱۰-۱۳۹۲, ۰۳:۵۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, mozhgan57, سمیرا مامان شهاب, z.arghavani, niloofar00, گشنمه, yaldae, مهربان بانو63

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
387
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 1092


محل سکونت : شهر طلاي سبز
ارسال: #6
RE: تارت سیب به شکل گل رز
با دستور ارسال 2 درست کردم فوق العاده خوشمزه بووووووووود
همسرم خیلی خوشش امد
خمیرش خیلی خوشمزه بود
فقط به نظر من دارچینش کمتر باشه بهتره
[تصویر:  20140114222851_1389724322130.jpg]
ببخشید من بلد نبودم گل رز درست کنم
امضای yzfatemeh

ادرس اینستگرام من هم YZFATEMEH هست خوشحال میشم به صفحه من سر بزنید
83:
۲۴-۱۰-۱۳۹۲, ۱۰:۳۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از yzfatemeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
yaldae, 1368Sheri, Galaxy, دختر شیرازی, inspirationn, مرضی سادات, قلب



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد