خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امتیازات: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت لیمو

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
تارت لیمو
طرز تهیه نان یا خمیر تارت:
مواد لازم:
کره: ۱۲ قاشق غذاخوری
شکر: نصف لیوان
وانیل: نصف قاشق مرباخوری
آرد: یک و سه چهارم لیوان
وردنه، ورقه فویل و قالب مخصوص تارت

روش تهیه:
ابتدا شکر و کره را خوب با هم مخلوط و سپس وانیل را به آن اضافه کنید.
در مرحله بعد نمک و آرد را الک کرده و به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و خوبِ خوب هم بزنید. سطحی صاف را به مقداری آرد آغشته کنید. با کمک وردنه، خمیر آماده شده را روی این سطح صاف کرده و پس از پهن کردن آن در قالب مخصوص تارت، قالب را درون یخچال بگذارید تا سرد شود.

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک رویِ یک ورقه فویل را با کره چرب کرده و فویل را از همان رو، روی خمیر تارت قرار دهید.
حالا روی فویل را با مقداری برنج خام و لوبیا پر کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه در فر بپزد.
پس از بیرون آوردن قالب از فر، فویل را همراه با لوبیا و برنجی که رویش قرار داده بودید، از روی قالب بردارید.
با چنگال روی سطح خمیر سوراخ هایی ایجاد کنید و مجددا قالب را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بگذارید تا خمیر کمی طلایی رنگ شود.

طرز تهیه مواد داخل تارت لیمو:
مواد لازم:
لیمو: ۴ عدد
شکر: یک لیوان و نصفی
کره: ۸ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۴ عدد بزرگ
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری

قسمت زردرنگ پوست لیموها را رنده کنید و کنار بگذارید.
آب لیموها را بگیرید و آن را در ظرفی کنار بگذارید.
حالا پوست رنده شده را همراه با شکر درون غذاساز مخلوط و سپس کره را به آن اضافه کنید.

تخم مرغ ها را یک به یک و پس از آن آب لیمو و نمک را به مخلوط اضافه کنید.
در آخر، مواد را داخل قابلمه ریخته، هم بزنید و روی حرارت بپزید تا حدی که غلیظ شود.
اکنون نوبت ریختن مواد روی نان تارت است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.

[تصویر:  20130216080252_20111105095258_fff-1024x709.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۴-۸-۱۳۹۰, ۱۲:۲۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, )Mitra(, 1368Sheri
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #2
تارت لیمو
[تصویر:  0417592140121253118128166239472301120521.jpg]

مواد لازم برای تهیه کرم:
زرده تخم مرغ 9 عدد
خلال پوست و آب لیمو 4 عدد لیمو
شکر 250 گرم
کره 300 گرم

مواد لازم برای تهیه نان شیرینی:
آرد 500 گرم
نمک دریایی نوک انگشت
کره 250 گرم
شکر 50 گرم
وانیل 1 قاشق چای خوری
پوست کاملاً رنده شده 1 عدد لیمو
تخم مرغ 1 عدد + 1 زرده اضافی
آب یخ 80 میلی لیتر

روش تهیه نان شیرینی:
* دمای فر را روی 220 درجه تنظیم نمایید.
* آرد و نمک را الک کنید و آن‌ها را روی یک سطح خنک بریزید.
* کره را به مکعب‌های کوچک خرد کنید. سپس کره و شکر و وانیل و پوست لیموی رنده شده را روی آرد بریزید و آن‌ها را با هم مخلوط کنید. مواد را روی هم انباشته نمایید. میان آن‌ها یک حفره به وجود بیاورید و تخم مرغ را به همراه زرده اضافی و آب خیلی یخ، داخل حفره بریزید. مواد را کاملاً به هم بزنید.
* خمیر را با دستانتان کاملاً ورز دهید. اگر تکه های کره همچنان بین مواد مشخص بود نگران نباشید.
* زمانی که به نظر می‌رسد مواد کاملاً با هم ترکیب شده‌اند، همچنان برای مدتی به ورز دادن ادامه دهید. خمیر را کف ظرفی که سطح آن را با کاغذ شیرینی پزی پوشانده‌اید، پهن کنید و آن را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. خمیر نباید بیش از این مدت داخل یخچال بماند.
* خمیر را از یخچال خارج کنید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.

روش تهیه کرم تارت:
* همه مواد کرم را روی حرارت ملایم، به آرامی با هم مخلوط کنید، در غیر این صورت مواد خودشان را می‌گیرند و بریده بریده خواهند شد. باید حدود 8 الی 10 دقیقه به طول بینجامد.
* مواد را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف دیگری بریزید تا سرد شوند.
* بعد از سرد شدن آن‌ها را روی نان شیرینی بریزید طوری که ضخامت کرم، ضخیم‌تر از نان شیرینی شود. ولی ظرف را خیلی پر نکنید.
* آن را به مدت 5 الی 6 دقیقه داخل فر با دمای 240 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
* تارت را در دمای اتاق نگه دارید تا سرد شود. سپس آن‌ها را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.
تارت لیمو آماده است تا نوش جان بفرمایید
.

امضای )Mitra(
من معجزه می خوام خدا جون
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-۱-۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ عصر، توسط )Mitra(.)
۲۴-۱-۱۳۹۱, ۰۵:۰۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: تارت لیمو
مواد لازم برای خمیر:
1 پیمانه آرد
100 گرم کره نرم شده
یک چهارم پیمانه پودر شکر
رنده پوست 2 عدد لیمو

مواد لازم برای روی تارت:
4 قاشق غذاخوری سر پر آرد
3 عدد تخم مرغ
1.5 پیمانه پودر قند
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک چهارم پیمانه آب لیمو تازه


روش تهیه:
کره نرم، آرد، پودر شکر و رنده پوست لیمو رو با هم خوب مخلوط کنین
و بعد ارد رو اضافه و ورز بدین تا خمیر پای بدست بیاد

خمیر رو توی قالب گرد 20 سانتی مخصوص پای که چرب کردین پهن کنین و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت حدود 15 دقیقه قرار بدین

همه مواد مرطوب به روی خمیر رو در غذاساز بریزین تا کاملا یکدست بشه و بعد روی خمر بریزین و دوباره 15 دقیقه در فر بذارین

بعد از خنک شدن با خامه تزیین و سرو کنین


[تصویر:  20130216081047_66598_447274445342423_874060147_n.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۸-۱۱-۱۳۹۱, ۱۰:۴۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
)Mitra(, niloofar00, 1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد