تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 14 رای - 2.64 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تارت مربای تمشک
#1
تارت مربای تمشکYum2


مواد لازم:

- پودر بادام 125 گرم
تخم مرغ همزده:1 عدد
شکر:250 گرم
کرم نرم شده:180 گرم
آرد:250 گرم
دارچین: 1 قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده شده: 1 ق چ
میخک کوبیده: یک هشتم ق چ
مربای تمشک:200گرم

تهیه:

پورد بادام- تخم مرغ-شکر-کره- آرد-دارچین-پوست لیمو و میخک را مخلوط کنید تا به شکل خمیر دراید سپس در کیسه نایلونی قرارد و بمدت 30 دقیق در یخچال بگذارید.سپس نیمی از آن رادر قالب 28*18 سانتی ریخته و خوب فشار دهید .مربای تمشک را گرم کرده و روی آن بمالید و بقیه خمیر را 6 رول بطول 28 سانت و 8 رول بطول 18 سانت تهیه و بصورت چهارخانه روی مربا قراردهید و بمدت 30 دقیق در فر 180 درجه قراردهید و بعد از آن شیرینی خنک و سپس آماده سرو است.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
فرمان دادم تا بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد.

کوروش کبیر
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Package_favorite تارت تمشک ترش و بادام بانوی مهر 0 635 ۲۳-۱۰-۱۳۹۲, ۰۱:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: بانوی مهر