تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تارت موکا
#1
سلامWavesmile

دیروز اومدم تارت درست کردم از الان بگم خمیر تارتم خیلی بد شد نازک بود یکم هم ترک داشت خمیرم دورش هم به زور دستم خمیر رو بالاتر بردم که به دیواره هاش برسه فک کنم از عکسم پیداسhih...ولی بد نشد میشد تحملش کرد..hihhihhih
خودش هم خشمزه شد...Yum2Yum2
اما به نظر من و داداشم یکم شرینیش زیاد بودDunnofDunnof

[عکس: 20130703100224_jhv.jpg]

[عکس: 20130703100425_jhds.jpg]

تارت موکا:

بیسکویت شکلاتی ۱۵۰ گرم
کره ذوب شده ۷۰ گرم
خامه شیرین شده ۳۰۰ میلی لیتر
شکلات تلخ ۷۰ گرم
شکلات شیرین ۱۳۰ گرم
قهوه فوری ۲ قاشق سوپخوری
آب جوش یک قاشق سوپخوری
خامه فرم گرفته به میزان لازم برای تزئین

طرز تهیه

بیسکویت پودر شده را با کره ذوب شده مخلوط کنید کف قالب تارت ۲۳ سانتی متری پرس کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. خامه شیرین شده را در دمای محیط قرار دهید. شکلات ها را با هم مخلوط کرده روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید آب جوش را با پودر قهوه فوری مخلوط کرده کنار بگذارید تا خنک شود. خامه را با همزن برقی هم بزنید تا نسبتا” فرم بگیرد. سپس قهوه رقیق شده و شکلات ذوب شده را داخل خامه بریزید و به همزدن ادامه دهید تا مواد سنگین شود مواد آماده را در داخل قالب روی بیسکویت پرس شده ریخته و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا” ببندد سپس ازیخچال خارج کرده با خامه فرم گرفته تزئین نمایید ( این دسر برای تا ۱۰ نفر کافی می باشد ) این دسر را می توان با انواع میوه فصل شکری شده سرو نمایید. همچنین می توان این دسر را به مدت ۲ روز در یخچال نگهداری نمود.

""من خودم شوکلات تلخ استفاده نکردم...کره هم کم ریختم براش""FlowerysmiledancygolDancegirl
من به دنبال کسی میگردم که دلش چون یاس است

چشمهایش به صفای گل سرخ،

دستهایش پلی از احساس است

من به دنبال کسی میگردم که سرانجام نگاهش آبیست

آسمان دل او مهتابیست...

پاسخ }