خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 30 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت میوه فصل

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
تارت میوه فصل
[تصویر:  99108.jpg]


مواد لازم :
برای کیک تارت :
کره ذوب شده 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
نمک یه ذره نوک انگشت
شیر 2 ق غ
پکینگ پودر 1 ق م
وانیل 1 ق م
ارد 125 گرم
شکر 100 گرم
شکلات تخته ای 50 گرم ( به روش بن ماری ذوب میکنیم )

مواد لازم برای کرم تارت :
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر یک و نیم لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته 1 ق غ
وانیل 1 ق چ
کرم شانتی نصف بسته

شیر نصف لیوان ( برای اماده کردن کرم شانتی . نکته اگه کرم شانتی نریزیم میوه ها به کرم مون نمیچسبن )

برای تزیین تارت با میوه ها :
کیوی 3 عدد
موز 2 عدد
توت فرنگی 200 گرم
عسل 2 ق غ ( با یکی دو قاشق اب جوش حل میکنیم سرد که شد برای بیشتر براق و شفاف شدن میوه ها ازش استفاده میکنیم )
میتونین از یه نوع میوه هم استفاده کنین .


طرز تهیه :
فر رو با 175 درجه گرم میکنیم .
تموم مواد کیک تارت رو به مدت 3 – 4 دقیقه با همزن میزنیم .
موادمون توی قالب 24 سانتی گرد چرب شده و ارد پاشیده شده میریزیم . و با پشت قاشق صافش میکنیم .
کیکمون رو توفر به مدت 20 دقیقه میپزیم .
از فر که دراومد میزاریم تا کاملا سرد بشه بعد از قالب جدا میکنیم .
تموم مواد کرم به جز کرم شانتی و وانیل و نصف لیوان شیر با هم مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت متوسط تا کاملا غلیظ بشه مثل فرنی یا پودینگ .
بعد از اینکه به غلظت مناسب رسید وانیل رو هم بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و میزاریم کنار تا سرد بشه .
کرم شانتی و شیر رو با هم مخلوط میکنیم و 5 دقیقه با همزن میزنیم تا مثل خامه فرم گرفته بشه . بعد توی کرم مون ریخته و یکی دو دقیقه دیگه هم میزنیم .
شکلات ذوب شده به روش بن ماری رو روی قسمت گود تارت با برس میزنیم .
کرم اماده شده رو روی شکلات میریزیم . تا کاملا روی تارت رو بگیره .

میوه ها رو با سلیقه خودمون روی کرم میچینیم و اخر سر با عسل رقیق شده و با قاشق روی میوه ها میریزم به این ترتین هم میوه هامون تیره نمیشن و هم شفاف میمونن .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۱۵ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
*azar*, پارانزیم
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: تارت میوه فصل
[تصویر:  99301.jpg]

مواد لازم
برای کیک تارت
کره ذوب شده 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
نمک یه ذره نوک انگشت
شیر 2 ق غ
پکینگ پودر 1 ق م
وانیل 1 ق م
ارد 125 گرم
شکر 100 گرم


طرز تهیه
فر رو با 175 درجه گرم میکنیم
تموم مواد کیک تارت رو به مدت 3 – 4 دقیقه با همزن میزنیم
موادمون توی قالب 24 سانتی گرد چرب شده و ارد پاشیده شده میریزیم . و با پشت قاشق صافش میکنیم
کیکمون رو توفر به مدت 20 دقیقه میپزیم
از فر که دراومد میزاریم تا کاملا سرد بشه بعد از قالب جدا میکنیم

مواد لازم برای کرم تارت :
شیر 2 لیوان
شکر 4 ق غ
ارد 1 ق غ
نشاسته 1 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1 ق چ
کره 1 ق غ
پنیر خامه ای 100 گرم
طرز تهیه :
تموم مواد کرم به جز پنیر خامه ای رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط میپزیم تا مثل فرنی غلیظ بشن .
بعد از اینکه به غلظت مناسب رسید میزاریم تا ولرم بشه و بعد پنیر رو بهش اضافه کرده و با همزن به مدت 5 دقیقه میکس میکنیم .
بعد کرم اماده شده رو روی کیک تارت سرد شده میریزیم .

بعد با میوه های دلخواه تزیین میکنیم . بعد روی میوه هارو کمی عسل میزینم تا رنگشون ثابت بمونه و هم اینکه شفاف دیده بشن .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۳۱-۳-۱۳۹۱, ۰۸:۳۱ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
*azar*, پارانزیم
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
82
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 109


محل سکونت : ايران (ملاير)
ارسال: #3
تارت میوه فصل
مواد لازم برای خمیر تارت:

آرد سفید ........................................................ ٣٠٠ گرم

تخم مرغ ........................................................ ١ عدد

بکینگ پودر ...................................................... ١ ق چ

کره ................................................................ ۵٠ گرم

نمک .............................................................. یک هشتم ق چ

وانیل ............................................................. یک هشتم ق چ

شکر .............................................................. ۴ قاشق سوپخوری

آب سرد .......................................................... ۶ قاشق سوپخوری



مواد لازم برای داخل تارت:

خامه صبحانه ..................................................١۵٠ تا ٢٠٠ گرم

شکر ............................................................۴٠ گرم حدودا

انواع میوه تازه یا کمپوتی خورد شده .................. حدودا ٣٠٠ گرم

ژله با طعم دلخواه ...........................................یک و نیم بسته



طرز تهیه:

اول آرد الک میکنیم و با بیکینگ پودر و نمک مخلوط می کنیم. بعد کره رو به قطعات مربعی کوچک میبریم و داخل آرد میریزیم. کره باید کاملا سرد باشه. با نوک انگشت قطعات کره رو روی آرد میمالیم تا کره ها به خورد آرد برن و آردمون شبیه به خورده نون بشه. تو یه ظرف تخم مرغ و شکر و وانیل روبا یه چنگال کمی هم میزنیم و به آردمون اضافه می کنیم. مواد رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم و کم کم آب سرد رو اضافه می کنیم و شروع به ورز دادن خمیر می کنیم. آب بایدانقدر اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه. اگه چسبید یه کم آرداضافه کنید. دقت کنیدکه سر بودن کره و آب خیلی مهمه. خمیر رو داخل یه کیسه پلاستیکی بذارین و تا نیم ساعت تویخچال استراحت بدین.

بعد از نیم ساعت خمیر رو با وردنه باز کنید و تو قالب تارت پهن کنین. با چنگال تو خمیر کف قالب چند تا سوراخ ایجاد کنید تا خمیر در حین پخت پف زیادی نکنه. ١٢ تا ١۵ دقیقه طول می کشه تا خمیر تارت در فری که از قبل با دمای ١٨٠ درجه گرم شده بپزه.

خمیر که پخت و خنک شد خامه و شکری که برای مواد داخل تارت هست رو مخلوط کنید و کف نون تارت بمالین تا یه لایه نازک کف تارت رو بپوشونه. حالا میوه ها رو به سلیقه خودتون تو قالب بریزید یا بچینید طوری که خامه دیگه پیدا نباشه. چند قاشق از مایع ژلهای که آمتده کردین و خنک شده رو روی میوه ها بریزین و تارت رو تو یخچال بذارین تا اون چند قاشق ژله سفت بشن. این کار برای اینه که میوه ها روی تارت بچسبن و بعدا که همه مایع ژله رو اضافه کردیم میوه هامون نیان روی ژله. نهایتا همه مایع ژله رو روی میوه ها بریزین و بذارید تو یخچال تا کاملا ببنده.



چند نکته:

١. کره ها رو با کف دست با آرد مخلوط نکنین چون حرارت کف دست زیاده و خمیر خوب نمیشه.

٢. برای اینکه شکل خمیرتون بعد از پخت خیلی پف کرده نشه علاوه بر سوراخ هایی که با چنگال لیجاد کردید می تونید قبل از اینکه قالب رو تو فر بذارید یه کاغذ روغنی کف خمیر انداخته رو روش مقداری لوبیا یا نخود بریزید. سنگینی حبوبات باعث میشه کف خمیر پف نکنه و بد شکل نشه.

٣. من این دسر رو با انواع میوه درست کردم. اگر از سیب تازه میخواین استفاده کنین قبلا یه کم سیب خورد شده روتو کمی کره و شکر و دارچین بذارین بپزه تا از سفتی در بیاد.

۴. می تونین با همین خمیر با استفاده از قالب های کیک یزدی تارتلت درست کنین که همون تارت کوچک هست. یه عکس از تارتلت هم براتون گذاشتم.

۵. اگر خمیرتون اضافه اومد میتونین برای روی تارتتون یه رویه درست کنین و یا خمیر اضافه رو شکل برگ و گل در بیارین و روی تارت بذارین. عکس اینم هست
«اين مطلب رو از كدبانوي سايبري گرفتم»


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای fafamm
گاهی فقط پرواز یه قاصدک یعنی اینکه خدا حواسش به تو هست
http://refresh20.blogfa.com/
۱۸-۵-۱۳۹۱, ۰۲:۰۶ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از fafamm به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نیان, shamiiim, elipari
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: تارت میوه فصل
[تصویر:  98563.jpg]


موادلازم :
ارد 2.5 لیوان
کره 100 گرم
شکر 2.5 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
پوست پرتقال رنده شده 1 ق غ
پکینگ پودر 1 ق م

کرم شانتی 1 بسته
شیر سرد 1 لیوان سر خالی
ژله الوورا
میوه های فصل
طرز تهیه :
کره ذوب شده ، ارد ، تخم مرغ ، پودر شکر پوست پرتقال و پکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و خمیر تارت مون را اماده میکنیم .
خمیر را تو قالب تارت پهن کرده و با 180 درجه به مدت 20 دقیقه میپزیم .
در این فاصله کرم شانتی و شیر را 5 دقیقه با دور تند همزن میزنیم و نیم ساعت میزاریم تو فریزر بمونه .
ژله را با 1 نصف لیوان اب جوش و نصف لیوان اب سرد اماده میکنیم و میزاریم کنار تا سرد سرد بشه ( تو یخچال نمیزاریم )
کیک تارت رو از فر دراورده و از قالب جدا میکنیم .
وقتی کاملا سرد شد . کرم شانتی را از یخچال دراورده و 3-4 ق از ژله را توش ریخته وهم میزنیم .
کرم را روی تارت ریخته وصافش میکنیم . میوه های دلخواه را روی کرم شانتی چیده و با قاشق اروم اروم ژله غلیظ شده مون رو روی میوه ها میریزیم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۳۰-۹-۱۳۹۱, ۱۲:۴۲ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Linda, negin.s, *azar*, پارانزیم, مامان سارینا, 1368Sheri


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تارتلت میوه فصل (مینی تارت میوه) atefeh 4 1,216 ۲۶-۴-۱۳۹۵ ۰۱:۱۰ عصر
آخرین ارسال: معصومه خانومی
  تارت میوه تونسی mahsan3 0 472 ۹-۳-۱۳۹۴ ۰۸:۵۵ عصر
آخرین ارسال: mahsan3


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد