خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 30 رأی - میانگین امتیازات: 3.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت کیوی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
243
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 180


محل سکونت : اهواز
ارسال: #1
تارت کیوی
مواد لازم:

كيوي 6 عدد
آرد 175 گرم
كره پاستوريزه 75 گرم
نمك يك سوم قاشق چايخوري
وانيل يك سوم قاشق چايخوري
زرده تخم مرغ 2 عدد
شير يا ماست حدود 4 قاشق غذاخوري
كرم كاستارد 5/2 پيمانه
خامه 150 گرم

طرز تهيه:

آرد، نمك و وانيل رادر كاسه اي مي ريزيم. سپس كره را تكه تكه كرده، همراه با زرده تخم مرغ با نوك انگشت باهم مخلوط مي كنيم، ولي ورز نمي دهيم . اگر خمير به هم نچسبيد، قاشق قاشق شير يا ماست را به آن مي افزاييم و دست را به صورت دوراني در خمير مي غلتانيم تا تمام مواد به هم بچسبد و از حالت خشكي درآيد، ولي شُل نشود. خمير احتياج به ورز دادن ندارد. اكنون خمير را براي مدت 30 دقيقه در كيسه نايلوني قرار مي دهيم. سپس روي ميز آرد مي پاشيم و خمير را با وردنه باز مي كنيم تا به ضخامت 3 ميليمتر درآيد . سپس آن را در قالب چرب شده قرار مي دهيم و با چنگال چند سوراخ در آن ايجاد مي كنيم . قالب را در طبقه دوم فر با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 25 دقيقه قرار مي دهيم تا خمير تارت طلايي رنگ شود. اگر كف آن پُف كرد، با چند سوراخ پُف آن را خالي مي كنيم. بعد از پخت تارت، آن را در ظرف مناسبي قرار مي دهيم تا خنك شود.
آن گاه كرم كاستارد و خامه را مخلوط كرده و با قاشق خوب در سطح تارت پهن مي كنيم و كيوي ها را پس از پوست گرفتن مطابق شكل حلقه حلقه كرده و در كرم فرو مي بريم. مي توانيم اطراف آن را با خامه تزيين كنيم و يا ژله بي رنگ روي سطح كيوي ها بدهيم و در يخچال قرار دهيم. ژله كمك مي كند كه اين دسر تا چند روز تازه و شاداب در يخچال بماند.

كرم كاستارد:
مواد لازم براي 3 پيمانه كرم:
شير پاستوريزه 5/2 پيمانه
زرده ي تخم مرغ 2 عدد
وانيل يك سوم قاشق چايخوري
شكر 1 پيمانه
نشاسته ي ذرت 3 قاشق غذاخوري سر پُر
طرز تهيه:

شير ، شكر، زرده ي تخم مرغ و نشاسته را در مخلوط كن يا ظرفي لعابي ريخته و با همزن بالوني يا قاشق چوبي خوب مخلوط مي كنيم. اگر نياز بود آن را از صافي عبور مي دهيم. سپس روي حرارت ملايم قرار داده و مرتب هم مي زنيم تا كرم كم كم غليظ و سفت شود. اين كار را براي مدت 15 تا 20 دقيقه انجام مي دهيم تا كرم خوب بپزد و بوي خامي ندهد. اگر سفت شد و هنوز بوي خامي داشت، مي توانيم با كمي شير آن را رقيق كرده و به پختن ادامه دهيم. كرم آماده شده را از روي حرارت برداشته، و وانيل را به آن اضافه مي كنيم. سپس آن را هم مي زنيم تا كاملاً مخلوط شود. روي سطح كرم دو قاشق شكر مي پاشيم تا پوسته نگيرد و خنك شود. اين كرم را مي توانيم به تنهايي يا همراه با 150 گرم خامه مخلوط كرده و استفاده كنيم.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای مرضیه
زندگی را تو بساز.نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف...
۱۳-۹-۱۳۹۰, ۰۳:۴۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد