۰۶-۱۰-۱۳۹۱, ۰۹:۲۱ ب.ظ
![[عکس: 20121226011526_.jpg]](http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/results/20121226011526_.jpg)
مواد لازم:
برای تارت بیسکویتی:
9 عدد بیسکویت شکلاتی
2 قاشق غذا خوری (25 گرم) شکر
1/4 فنجان ( 56 گرم) کره ذوب شده
برای کیک :
1 فنجان (127 گرم) آرد
3/4 فنجان (75 گرم) پودر کاکائو
1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/2 فنجان ( 113 گرم) کره نرم
1/2 پیمانه (100 گرم) شکر
2 عدد تخم مرغ
1/2 قاشق چای خوری وانیل
2/3 فنجان (153 گرم) خامه
برای مرنگ:
3 سفیده تخم مرغ در دمای اتاق
1/2 پیمانه (100 گرم) شکر دانه ریز یا پودر قند
1/8 قاشق چای خوری کرم تارتار
1/2 قاشق چای خوری وانیل
گاناش ( سس شکلاتی ) برای تزئین
طرز تهیه:
فررو با دمای 165 درجه سانتیگراد گرم کنید
تارت : به کمک غذاساز بیسکویت ها رو پودر کنید و همراه شکر و کره مخلوط کنید تا شبیه شن و ماسه بشه !!
سپس کف قالب مافی رو چرب کنید و بیکویت ها رو کف اون پرس کنید و حدود 10 تا 12 دقیقه توی فر بزارید ،سپس اجازه بدید تا خنک بشه
کیک : در یک کاسه آرد ، کاکائو ، جوش شیرین ، بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید
در ظرفی دیگه کره و شکر رو با هم بزنید تا رنگش روشن بشه و تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و هرکدوم رو 30 ثانیه هم بزنید و در آخر وانیل رو اضافه کنید
1/3 مخلوط آرد رو همراه نیمی ازخامه به ظرف کره و ... اضافه کنید و هم بزنید و کم کم بقیه مواد رو اضافه کرده ، و از خمیر به اندازه 2 ق غ روی بیسکوتهای داخل قالب بریزید و مدت 15 تا 18 دقیقه داخل فر بزارید سپس از دو طرف بزارید تا خنک بشه
![[عکس: 20121226012122_1.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20121226012122_1.jpg)
![[عکس: 20121226011242_2.jpg]](http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/results/20121226011242_2.jpg)
![[عکس: 20121226011211_4.jpg]](http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/results/20121226011211_4.jpg)
![[عکس: 20121226011154_5.jpg]](http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/results/20121226011154_5.jpg)
مرنگ : سفیده ، شکر و کرم تارتار رو در یک کاسه متوسط با همزن بزنید و ظرف رو روی حرارت غیر مستقیم بزارید تاشکر ذوب بشه حدود 7-8 دقیقه باید با همزن بزنید تا سفت بشه در آخر وانیل رو بهش اضافه کنید
با قیف شیرینی پزی روی کیکها مرنگ بریزید و و مدت 30 دقیقه با حرارت از بالا توی فر بزارید و چک کنید تا مرنگ ها نسوزه ولی روی اونها باید قهوه ای بشه
![[عکس: 20121226011138_7.jpg]](http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/results/20121226011138_7.jpg)
![[عکس: 20121226011122_8.jpg]](http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/results/20121226011122_8.jpg)
![[عکس: 20121226011105_9.jpg]](http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/results/20121226011105_9.jpg)
![[عکس: 20121226012701_11.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20121226012701_11.jpg)
در پایان روی تارت کیک هاتون رو گاناش یا هر سس شکلاتی که دوست دارید بریزید و نوش جان کنید
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد