خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت کیک با رویه ی مرنگ

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
تارت کیک با رویه ی مرنگ
[تصویر:  20121226011526_.jpg]

مواد لازم:
برای تارت بیسکویتی:
9 عدد بیسکویت شکلاتی
2 قاشق غذا خوری (25 گرم) شکر
1/4 فنجان ( 56 گرم) کره ذوب شده

برای کیک :
1 فنجان (127 گرم) آرد
3/4 فنجان (75 گرم) پودر کاکائو
1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/2 فنجان ( 113 گرم) کره نرم
1/2 پیمانه (100 گرم) شکر
2 عدد تخم مرغ
1/2 قاشق چای خوری وانیل
2/3 فنجان (153 گرم) خامه

برای مرنگ:
3 سفیده تخم مرغ در دمای اتاق
1/2 پیمانه (100 گرم) شکر دانه ریز یا پودر قند
1/8 قاشق چای خوری کرم تارتار
1/2 قاشق چای خوری وانیل

گاناش ( سس شکلاتی ) برای تزئین

طرز تهیه:
فررو با دمای 165 درجه سانتیگراد گرم کنید
تارت : به کمک غذاساز بیسکویت ها رو پودر کنید و همراه شکر و کره مخلوط کنید تا شبیه شن و ماسه بشه !!
سپس کف قالب مافی رو چرب کنید و بیکویت ها رو کف اون پرس کنید و حدود 10 تا 12 دقیقه توی فر بزارید ،سپس اجازه بدید تا خنک بشه

کیک : در یک کاسه آرد ، کاکائو ، جوش شیرین ، بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید
در ظرفی دیگه کره و شکر رو با هم بزنید تا رنگش روشن بشه و تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و هرکدوم رو 30 ثانیه هم بزنید و در آخر وانیل رو اضافه کنید
1/3 مخلوط آرد رو همراه نیمی ازخامه به ظرف کره و ... اضافه کنید و هم بزنید و کم کم بقیه مواد رو اضافه کرده ، و از خمیر به اندازه 2 ق غ روی بیسکوتهای داخل قالب بریزید و مدت 15 تا 18 دقیقه داخل فر بزارید سپس از دو طرف بزارید تا خنک بشه

[تصویر:  20121226012122_1.jpg] [تصویر:  20121226011242_2.jpg]

[تصویر:  20121226011211_4.jpg] [تصویر:  20121226011154_5.jpg]

مرنگ : سفیده ، شکر و کرم تارتار رو در یک کاسه متوسط با همزن بزنید و ظرف رو روی حرارت غیر مستقیم بزارید تاشکر ذوب بشه حدود 7-8 دقیقه باید با همزن بزنید تا سفت بشه در آخر وانیل رو بهش اضافه کنید
با قیف شیرینی پزی روی کیکها مرنگ بریزید و و مدت 30 دقیقه با حرارت از بالا توی فر بزارید و چک کنید تا مرنگ ها نسوزه ولی روی اونها باید قهوه ای بشه


[تصویر:  20121226011138_7.jpg] [تصویر:  20121226011122_8.jpg]
[تصویر:  20121226011105_9.jpg] [تصویر:  20121226012701_11.jpg]

در پایان روی تارت کیک هاتون رو گاناش یا هر سس شکلاتی که دوست دارید بریزید و نوش جان کنید

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۶-۱۰-۱۳۹۱, ۰۹:۲۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, NAHID.V, پارانزیم, الو الو من جوجوام, 162, ترانه خانم, N-M, eve, nazgol64, mansore66, parza, niloofar00, elipari
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: تارت کیک با رویه ی مرنگ
خیلی خوشمزه شده بود .Yum2.. فقط دفعه دیگه قسمت بیسکویتی رو بیشتر میزارم ، بعد پخت کمی جمع میشه
Flowerysmile
[تصویر:  20140518114841_DSC_0118.jpg]

[تصویر:  20140518115422_DSC_0125.jpg]

[تصویر:  20140518115909_DSC_0132.jpg]

[تصویر:  20140518115733_DSC_0133.jpg]
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۸-۲-۱۳۹۳, ۱۱:۰۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, negiiin khanom, elipari, vidia, elhaam, نفس مامان, laleh joon, memol.rm, niloofar00



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد