خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 41 رأی - میانگین امتیازات: 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت گوجه گیلاسی و پنیر سفید

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
تارت گوجه گیلاسی و پنیر سفید
[تصویر:  20111001105157_15.jpg]


مواد لازم :

خمیر نمکی تارت که حداقل ۱ ساعت توی یخچال مونده باشه . برای دستور خمیر نمکی تارت اینجا رو ببینید .

پنیر سفید یک و یک چهارم پیمانه

گوجه گیلاسی ۳۰ تا ۴۰ عدد

روغن زیتون ۲ ق غ

اویشن

نمک

فلفل سیاه



طرز تهیه :

۱ : فر را با ۲۲۵ درجه گرم میکنیم .

۲: قالب تارت رو چرب میکنیم و خمیر تارت رو توی قالب به کمک انگشتامون پخش میکنیم .

۳ : پنیر سفید مون رو به تکه های کوچک تقسیم میکنیم و روی خمیر میچینیم .

۴ : نمک و فلفل سیاه رو با توجه به ذائقه تون بهش اضافه کنین و اگه پنیر شور بود حتما اندازه نمک رو کنترل کنین . تا تارت شور نشه .

۵ : درجه فر رو به ۲۰۰ درجه کاهش میدیم .

۶ : گوجه ها رو روی تارت میچینیم .

۷: ۱ ق غ از روغن زیتون رو با کمک قاشق روی تارت میریزیم و تارت رو میزاریم تو فر به مدت ۳۰ دقیقه .

۸ : بعد از فر درمیاریم و اویشن رو بهش اضافه کرده و دوباره ۱۰ دیگه میزاریم تا بپزه .

۹ : بعد از پخت مابقی روغن زیتون رو روش میریزم و سرو میکنیم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۹-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۲۴ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
تارت گوجه فرنگی
مواد اولیه :
خمير نان‌باگت نصف چانه
گوجه‌ فرنگي بزرگ دو عدد
پنير پروسس شش قاشق غذاخوري
ريحان خردشده 1/3 ليوان
آرد به ميزان لازم


طرز تهيه:
يك غذاي خوشمزه، راحت، سريع و از همه مهم‌تر مقوي با گوجه‌فرنگي... گوجه‌ و مخلفات آن از جمله رب و سس، پاي ثابت همه غذاهاست.
براي تهیه، ابتدا كمي آرد را روي سطحي صاف پخش مي‌كنيم.
سپس از خمير نان باگت توپ‌هايي به اندازه نارنگي جدا كرده و با استفاده از وردنه به شكل مستطيل در مي‌آوريم.
خميرها را در فر با حرارت 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 10 دقيقه مي‌گذاريم.
پس از خارج كردن از فر، گوجه‌فرنگي‌هاي حلقه شده را روي نان مي‌چينيم و بر روي آنها پنير پروسس و ريحان خردشده ريخته و دوباره به مدت 10 دقيقه داخل فر مي‌گذاريم.

[تصویر:  20111105094302_caramelised-onion-tuna-tarts.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۴-۸-۱۳۹۰, ۱۲:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: تارت گوجه گیلاسی و پنیر سفید
[تصویر:  99246.jpg]

مث دستور اول ولی این بار کمی شوید هم توش ریخته شده
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۴-۳-۱۳۹۱, ۰۴:۲۴ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تارت گوشت و پنیر mahsan3 1 769 ۸-۱۱-۱۳۹۴ ۰۷:۱۶ صبح
آخرین ارسال: مامی ایلیا و الینا
  تارت گوجه فرنگی و پیاز sima 0 517 ۱۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ صبح
آخرین ارسال: sima


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد