خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 29 رای - 2.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تاس کباب

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
313
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 452


محل سکونت :
ارسال: #1
تاس کباب


[عکس: 20120429095524_IMG_0086.JPG]

من چون غذاهام رو چشمی درست می کنم اندازه لازم رو نمی نویسم اما تمام موادی رو که میگم باید سطح قابلمه ای که دارید رو پر کنه!
من برای دو نفر درست کردم
مواد لازم رو به همین ترتیب لایه لایه بچینید
کف قابلمه کمی روغن ریختم که فقط چرب باشه بعد پیاز رو حلقه حلقه بریدم (دو عدد بزرگ) کف قابلمه دو ردیف چیدم . پیاز این غذا چون کاراملی میشه خیلی خوشمزه است hih
بعد گوشت گوسفند که به تکه های درشت قطعه قطعه شده (حداقل به اندازه ای که پیازها رو کاملا بپوشونه ) چون این غذا با آب گوشت پخته میشه و خود گوشت غذا رو لذیدتر می کنه
اگر دوست داشته باشین می تونین دوباره یک لایه پیاز روی گوشت بچینید( من چون همسرم زیاد پیاز دوست نداره این کار رو نکردم hih )
حالا نوبت آلو بخارا هست uhum
بستگی به مقداری که دوست دارین ملس بشه طعم تاس کباب نصفش رو روی گوشت ها و الباقی رو لایه آخر بریزید
من یه دونه به هم حلقه حلقه کردم + نصف هویج
لایه آخر هم سیب زمینی دو تا متوسط
بعد هم نصفه دیگه آلو بخاراها رو ریختم و کمی هم غوره uhum ( من طعم غوره رو خیلی دوست دارم اما این کاملا اختیاری هست )

ادویه هم بین هر لایه نمک ، فلفل ، زردچوبه بریزین حتما کمی هم دارچین ( این هم ذائقه ای هست ! من دارچین خیلی کم ریختم )
بعد اندازه یک بند انگشت از استکان آب زعفرون اضافه کردم .

و قابلمه روی روی شعله خیلی ملایم و روی شعله پخش کن گذاشتم
از ساعت 5 عصر تا 10 شب hih ساعت 8 شب هم دم کنی گذاشتم رو در قابلمه hehe که خوب بخارش بپیچه
خود مواد غذا آب انداخت و با آب خودش آروم پخت

من و همسرم که دوست داشتیم و خوشمزه شده بود uhum



(آخرین تغییر در ارسال: 29-04-2012, 11:25 AM توسط sima.)
08-05-2011, 10:03 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,122
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,666


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: تاس کباب
تاس کباب من
مواد لازم:( 2 نفر)

پیاز درشت:3 عدد
به: 1 عدد
گوشت گوسفندی: 2 تکه بزرگ
آلو جنگلی: 15 تا 20 عدد( تعداد به دلخواه )
سیب زمینی درشت : 1 عدد
آب : 1 لیوان
ادویه جات


من اول گوشت رو کمی تفت دادم...بعد پیاز هارو ریختم توش گذاشتم با 1 لیوان آب بپزه
بعد سیب زمینی هارو اضافه کردم ...کمی پخت ادویه جاتم که زردچوبه زنجفیل و نمک بود رو ریختم...کمی جوش زد، به رو اضافه کردم نیم ساعت آخر پخت هم آلو جنگلی ها که ترش مزه هست ریختم...آلو ها که پخت غذا حاضره ولی از هسته جدا نشهhih

[عکس: 20111203075832_IMG_4888.jpg]
03-12-2011, 10:29 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,750


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: تاس کباب
این اولین تاس کبابی که پختم
[عکس: 20120516092301_DSC00321.JPG]

اینم دومین بار که فقط با گوشت و قارچ و پیازدرست کردم
[عکس: 20120516092323_DSC00864.JPG]
16-05-2012, 10:53 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
تاس کباب بدون سیب زمینی
[عکس: 20121029103204_1.jpg]


مواد لازم:
1 قاشق غذاخوری زردچوبه
2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 و1/2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری تکه های فلفل قرمز خرد شده
1/4 فنجان روغن زیتون
2 پیاز متوسط نگینی خرد کرده
3 پیمانه گوشت بره خورشتی خرد شده
3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/4 فنجان جعفری یا گشنیزتازه خرد شده

طرز تهیه:
در یک قابلمه بزرگ پیاز ها را با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی و نرم شود.

[عکس: 20121029103225_3.jpg]

گوشتها را به قابلمه افزوده وفلفل و زرد چوبه و فلفل قرمز را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود (حدود 5-6 دقیقه)

[عکس: 20121029103240_4.jpg]

[عکس: 20121029103258_5.jpg]

4 فنجان آب گرم به قابلمه اضافه کنید و گوشتها را کمی هم بزنید و پس از بجوش آمدن ، شعله را کم کنید و اجازه دهید (حدود 2 ساعت )گوشت ها پخته شود.(اگر دوست داشتید طبق دستور اصلی از سیب زمینی هم استفاده کنید پس از یک ساعت پخت ،سیب زمینی های پوست کنده و درشت خرد شده را به گوشتها اضافه نمائید.)

[عکس: 20121029103314_6.jpg]

سپس رب را افزوده (برای خوشرنگ شدن غذا رب را روی حرارت با روغن تفت دهید.) و به آرامی هم بزنید و حدود 20 دقیقه دیگر زمان دهید تا خورش غلیظ تر شود و آب آن کشیده شود.

[عکس: 20121029103421_7.jpg]

سپس در ظرف مورد نظر کشیده و با گشنیز خرد شده تزئین نمائید و با برنج سرو کنید.


[عکس: 20121029103627_8.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
(آخرین تغییر در ارسال: 31-10-2012, 11:47 AM توسط negin.s.)
29-10-2012, 01:11 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
90
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 167


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: تاس کباب
اینم تاس کباب منYum2Yum2
پیاز و گوشت رو تفت دادم و بهش زردچوبه و نمک اضافه کردم و پزوندم
بهد بهش سیب زمینی و به و آلو و رب و کمی دارچین اضافه کردمو دوباره پزوندم1 (49)
خیلی با حال بودgag
[عکس: 20121101111603_30102012295.jpg]
01-11-2012, 01:52 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #6
RE: تاس کباب
[عکس: 97495.JPG]


مواد لازم :
بادمجان متوسط 2 عدد
گوشت قیمه شده 1 کیلو
پیاز نگینی خرد شده 2 عدد
گوچه فرنگی 2 عدد پوست گرفته و نگینی خرد شده
سیر 3-4 حبه
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده 1 عدد
رب گوجه 1 ق غ
رب فلفل 1 ق غ
فلفل قرمز و فلفل سیاه از هرکدام نصف ق چ
نمک
طرز تهیه :
بامجان رو پوست گرفته و نگینی خرد میکنیم و با نمک کمی ورز میدیم تا تلخی بادمجون گرفته بشه .بعد با دست فشارشون میدیم تا اب تلخش گرفته بشه

[عکس: 97494.JPG]

گوشتمون رو تو قابلمه ریخته و سوته میکنیم . بعد کمی اب جوش به گوشت اضافه کرده و اجازه میدیم تا بپزه

[عکس: 97493.JPG]

[عکس: 97492.JPG]

وقتی گوشت پخت پیاز و کمی روغن مایع اضافه کرده و تفت میدیم .

[عکس: 97491.JPG]

بقیه سبزیجات رو هم اضافه میکنیم . و تفت میدیم . وقتی گوجه فرنگی و فلفل پخت بادمجان رو هم اضافه میکنیم .

[عکس: 97490.JPG]

رب ها رو با 1 لیوان اب جوش مخلوط کرده و روی مواد قبلی ریخته و با حرارت متوسط اجازه میدیم تا بپزه .نمک و ادویه ها رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم .

[عکس: 97489.JPG]

[عکس: 97488.JPG]

30-11-2012, 05:04 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #7
RE: تاس کباب
توش 2-3 تا آلو هم انداختم Yum2

[عکس: 20130728101233_201307276616.jpg]
28-07-2013, 09:13 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,476
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 13,811


محل سکونت : درپناه حق
ارسال: #8
RE: تاس کباب
[عکس: 20130918180033_DSC03891.JPG]
18-09-2013, 05:00 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,926
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 11,759


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #9
RE: تاس کباب
گوشت +پیاز حلقه شده +سیب زمینی حلقه شده+بادمجون حلقه شده سرخ شده + گوجه فرنگی حلقه شده رو تو قابلمه طبقه ای میچینم بعلاوه ادویه ویک پیمانه آب ویه کوچولو روغنYum2

[عکس: 20131020150445_-0041.jpg]
20-10-2013, 03:05 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,476
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 13,811


محل سکونت : درپناه حق
ارسال: #10
RE: تاس کباب
[عکس: 20131022145934_DSC03981.JPG]
22-10-2013, 02:59 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد