تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 29 رای - 2.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاس کباب
#1


[عکس: 20120429095524_IMG_0086.JPG]

من چون غذاهام رو چشمی درست می کنم اندازه لازم رو نمی نویسم اما تمام موادی رو که میگم باید سطح قابلمه ای که دارید رو پر کنه!
من برای دو نفر درست کردم
مواد لازم رو به همین ترتیب لایه لایه بچینید
کف قابلمه کمی روغن ریختم که فقط چرب باشه بعد پیاز رو حلقه حلقه بریدم (دو عدد بزرگ) کف قابلمه دو ردیف چیدم . پیاز این غذا چون کاراملی میشه خیلی خوشمزه است hih
بعد گوشت گوسفند که به تکه های درشت قطعه قطعه شده (حداقل به اندازه ای که پیازها رو کاملا بپوشونه ) چون این غذا با آب گوشت پخته میشه و خود گوشت غذا رو لذیدتر می کنه
اگر دوست داشته باشین می تونین دوباره یک لایه پیاز روی گوشت بچینید( من چون همسرم زیاد پیاز دوست نداره این کار رو نکردم hih )
حالا نوبت آلو بخارا هست uhum
بستگی به مقداری که دوست دارین ملس بشه طعم تاس کباب نصفش رو روی گوشت ها و الباقی رو لایه آخر بریزید
من یه دونه به هم حلقه حلقه کردم + نصف هویج
لایه آخر هم سیب زمینی دو تا متوسط
بعد هم نصفه دیگه آلو بخاراها رو ریختم و کمی هم غوره uhum ( من طعم غوره رو خیلی دوست دارم اما این کاملا اختیاری هست )

ادویه هم بین هر لایه نمک ، فلفل ، زردچوبه بریزین حتما کمی هم دارچین ( این هم ذائقه ای هست ! من دارچین خیلی کم ریختم )
بعد اندازه یک بند انگشت از استکان آب زعفرون اضافه کردم .

و قابلمه روی روی شعله خیلی ملایم و روی شعله پخش کن گذاشتم
از ساعت 5 عصر تا 10 شب hih ساعت 8 شب هم دم کنی گذاشتم رو در قابلمه hehe که خوب بخارش بپیچه
خود مواد غذا آب انداخت و با آب خودش آروم پخت

من و همسرم که دوست داشتیم و خوشمزه شده بود uhum



پاسخ }
#2
تاس کباب من
مواد لازم:( 2 نفر)

پیاز درشت:3 عدد
به: 1 عدد
گوشت گوسفندی: 2 تکه بزرگ
آلو جنگلی: 15 تا 20 عدد( تعداد به دلخواه )
سیب زمینی درشت : 1 عدد
آب : 1 لیوان
ادویه جات


من اول گوشت رو کمی تفت دادم...بعد پیاز هارو ریختم توش گذاشتم با 1 لیوان آب بپزه
بعد سیب زمینی هارو اضافه کردم ...کمی پخت ادویه جاتم که زردچوبه زنجفیل و نمک بود رو ریختم...کمی جوش زد، به رو اضافه کردم نیم ساعت آخر پخت هم آلو جنگلی ها که ترش مزه هست ریختم...آلو ها که پخت غذا حاضره ولی از هسته جدا نشهhih

[عکس: 20111203075832_IMG_4888.jpg]
معنی سبز زندگی...معنی با تو بودنه
پاسخ }
#3
این اولین تاس کبابی که پختم
[عکس: 20120516092301_DSC00321.JPG]

اینم دومین بار که فقط با گوشت و قارچ و پیازدرست کردم
[عکس: 20120516092323_DSC00864.JPG]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#4
[عکس: 20121029103204_1.jpg]


مواد لازم:
1 قاشق غذاخوری زردچوبه
2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 و1/2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری تکه های فلفل قرمز خرد شده
1/4 فنجان روغن زیتون
2 پیاز متوسط نگینی خرد کرده
3 پیمانه گوشت بره خورشتی خرد شده
3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/4 فنجان جعفری یا گشنیزتازه خرد شده

طرز تهیه:
در یک قابلمه بزرگ پیاز ها را با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی و نرم شود.

[عکس: 20121029103225_3.jpg]

گوشتها را به قابلمه افزوده وفلفل و زرد چوبه و فلفل قرمز را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود (حدود 5-6 دقیقه)

[عکس: 20121029103240_4.jpg]

[عکس: 20121029103258_5.jpg]

4 فنجان آب گرم به قابلمه اضافه کنید و گوشتها را کمی هم بزنید و پس از بجوش آمدن ، شعله را کم کنید و اجازه دهید (حدود 2 ساعت )گوشت ها پخته شود.(اگر دوست داشتید طبق دستور اصلی از سیب زمینی هم استفاده کنید پس از یک ساعت پخت ،سیب زمینی های پوست کنده و درشت خرد شده را به گوشتها اضافه نمائید.)

[عکس: 20121029103314_6.jpg]

سپس رب را افزوده (برای خوشرنگ شدن غذا رب را روی حرارت با روغن تفت دهید.) و به آرامی هم بزنید و حدود 20 دقیقه دیگر زمان دهید تا خورش غلیظ تر شود و آب آن کشیده شود.

[عکس: 20121029103421_7.jpg]

سپس در ظرف مورد نظر کشیده و با گشنیز خرد شده تزئین نمائید و با برنج سرو کنید.


[عکس: 20121029103627_8.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم تاس کباب منYum2Yum2
پیاز و گوشت رو تفت دادم و بهش زردچوبه و نمک اضافه کردم و پزوندم
بهد بهش سیب زمینی و به و آلو و رب و کمی دارچین اضافه کردمو دوباره پزوندم1 (49)
خیلی با حال بودgag
[عکس: 20121101111603_30102012295.jpg]
(1782)
پاسخ }
#6
[عکس: 97495.JPG]


مواد لازم :
بادمجان متوسط 2 عدد
گوشت قیمه شده 1 کیلو
پیاز نگینی خرد شده 2 عدد
گوچه فرنگی 2 عدد پوست گرفته و نگینی خرد شده
سیر 3-4 حبه
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده 1 عدد
رب گوجه 1 ق غ
رب فلفل 1 ق غ
فلفل قرمز و فلفل سیاه از هرکدام نصف ق چ
نمک
طرز تهیه :
بامجان رو پوست گرفته و نگینی خرد میکنیم و با نمک کمی ورز میدیم تا تلخی بادمجون گرفته بشه .بعد با دست فشارشون میدیم تا اب تلخش گرفته بشه

[عکس: 97494.JPG]

گوشتمون رو تو قابلمه ریخته و سوته میکنیم . بعد کمی اب جوش به گوشت اضافه کرده و اجازه میدیم تا بپزه

[عکس: 97493.JPG]

[عکس: 97492.JPG]

وقتی گوشت پخت پیاز و کمی روغن مایع اضافه کرده و تفت میدیم .

[عکس: 97491.JPG]

بقیه سبزیجات رو هم اضافه میکنیم . و تفت میدیم . وقتی گوجه فرنگی و فلفل پخت بادمجان رو هم اضافه میکنیم .

[عکس: 97490.JPG]

رب ها رو با 1 لیوان اب جوش مخلوط کرده و روی مواد قبلی ریخته و با حرارت متوسط اجازه میدیم تا بپزه .نمک و ادویه ها رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم .

[عکس: 97489.JPG]

[عکس: 97488.JPG]

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#7
توش 2-3 تا آلو هم انداختم Yum2

[عکس: 20130728101233_201307276616.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#8
[عکس: 20130918180033_DSC03891.JPG]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
گوشت +پیاز حلقه شده +سیب زمینی حلقه شده+بادمجون حلقه شده سرخ شده + گوجه فرنگی حلقه شده رو تو قابلمه طبقه ای میچینم بعلاوه ادویه ویک پیمانه آب ویه کوچولو روغنYum2

[عکس: 20131020150445_-0041.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
#10
[عکس: 20131022145934_DSC03981.JPG]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }