خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 29 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تاس کباب

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
313
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 452


محل سکونت :
ارسال: #1
تاس کباب
[تصویر:  20120429095524_IMG_0086.JPG]

من چون غذاهام رو چشمی درست می کنم اندازه لازم رو نمی نویسم اما تمام موادی رو که میگم باید سطح قابلمه ای که دارید رو پر کنه!
من برای دو نفر درست کردم
مواد لازم رو به همین ترتیب لایه لایه بچینید
کف قابلمه کمی روغن ریختم که فقط چرب باشه بعد پیاز رو حلقه حلقه بریدم (دو عدد بزرگ) کف قابلمه دو ردیف چیدم . پیاز این غذا چون کاراملی میشه خیلی خوشمزه است hih
بعد گوشت گوسفند که به تکه های درشت قطعه قطعه شده (حداقل به اندازه ای که پیازها رو کاملا بپوشونه ) چون این غذا با آب گوشت پخته میشه و خود گوشت غذا رو لذیدتر می کنه
اگر دوست داشته باشین می تونین دوباره یک لایه پیاز روی گوشت بچینید( من چون همسرم زیاد پیاز دوست نداره این کار رو نکردم hih )
حالا نوبت آلو بخارا هست uhum
بستگی به مقداری که دوست دارین ملس بشه طعم تاس کباب نصفش رو روی گوشت ها و الباقی رو لایه آخر بریزید
من یه دونه به هم حلقه حلقه کردم + نصف هویج
لایه آخر هم سیب زمینی دو تا متوسط
بعد هم نصفه دیگه آلو بخاراها رو ریختم و کمی هم غوره uhum ( من طعم غوره رو خیلی دوست دارم اما این کاملا اختیاری هست )

ادویه هم بین هر لایه نمک ، فلفل ، زردچوبه بریزین حتما کمی هم دارچین ( این هم ذائقه ای هست ! من دارچین خیلی کم ریختم )
بعد اندازه یک بند انگشت از استکان آب زعفرون اضافه کردم .

و قابلمه روی روی شعله خیلی ملایم و روی شعله پخش کن گذاشتم
از ساعت 5 عصر تا 10 شب hih ساعت 8 شب هم دم کنی گذاشتم رو در قابلمه hehe که خوب بخارش بپیچه
خود مواد غذا آب انداخت و با آب خودش آروم پخت

من و همسرم که دوست داشتیم و خوشمزه شده بود uhum
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ صبح، توسط sima.)
۱۸-۲-۱۳۹۰, ۱۰:۰۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از رها... به دلیل این ارسال سپاس کرده.
meemo, melody313, Atefe joon, niloofar00, mariyan, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,122
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 1666


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: تاس کباب
تاس کباب من
مواد لازم:( 2 نفر)

پیاز درشت:3 عدد
به: 1 عدد
گوشت گوسفندی: 2 تکه بزرگ
آلو جنگلی: 15 تا 20 عدد( تعداد به دلخواه )
سیب زمینی درشت : 1 عدد
آب : 1 لیوان
ادویه جات


من اول گوشت رو کمی تفت دادم...بعد پیاز هارو ریختم توش گذاشتم با 1 لیوان آب بپزه
بعد سیب زمینی هارو اضافه کردم ...کمی پخت ادویه جاتم که زردچوبه زنجفیل و نمک بود رو ریختم...کمی جوش زد، به رو اضافه کردم نیم ساعت آخر پخت هم آلو جنگلی ها که ترش مزه هست ریختم...آلو ها که پخت غذا حاضره ولی از هسته جدا نشهhih

[تصویر:  20111203075832_IMG_4888.jpg]
امضای shivaa
معنی سبز زندگی...معنی با تو بودنه
۱۲-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۲۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از shivaa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
meemo, melody313, Atefe joon, elipari
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: تاس کباب
این اولین تاس کبابی که پختم
[تصویر:  20120516092301_DSC00321.JPG]

اینم دومین بار که فقط با گوشت و قارچ و پیازدرست کردم
[تصویر:  20120516092323_DSC00864.JPG]
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
۲۷-۲-۱۳۹۱, ۱۰:۵۳ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
meemo, Atefe joon, niloofar00, elipari, ghashoghetalayi
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
تاس کباب بدون سیب زمینی
[تصویر:  20121029103204_1.jpg]


مواد لازم:
1 قاشق غذاخوری زردچوبه
2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 و1/2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری تکه های فلفل قرمز خرد شده
1/4 فنجان روغن زیتون
2 پیاز متوسط نگینی خرد کرده
3 پیمانه گوشت بره خورشتی خرد شده
3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/4 فنجان جعفری یا گشنیزتازه خرد شده

طرز تهیه:
در یک قابلمه بزرگ پیاز ها را با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی و نرم شود.

[تصویر:  20121029103225_3.jpg]

گوشتها را به قابلمه افزوده وفلفل و زرد چوبه و فلفل قرمز را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود (حدود 5-6 دقیقه)

[تصویر:  20121029103240_4.jpg]

[تصویر:  20121029103258_5.jpg]

4 فنجان آب گرم به قابلمه اضافه کنید و گوشتها را کمی هم بزنید و پس از بجوش آمدن ، شعله را کم کنید و اجازه دهید (حدود 2 ساعت )گوشت ها پخته شود.(اگر دوست داشتید طبق دستور اصلی از سیب زمینی هم استفاده کنید پس از یک ساعت پخت ،سیب زمینی های پوست کنده و درشت خرد شده را به گوشتها اضافه نمائید.)

[تصویر:  20121029103314_6.jpg]

سپس رب را افزوده (برای خوشرنگ شدن غذا رب را روی حرارت با روغن تفت دهید.) و به آرامی هم بزنید و حدود 20 دقیقه دیگر زمان دهید تا خورش غلیظ تر شود و آب آن کشیده شود.

[تصویر:  20121029103421_7.jpg]

سپس در ظرف مورد نظر کشیده و با گشنیز خرد شده تزئین نمائید و با برنج سرو کنید.


[تصویر:  20121029103627_8.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۸-۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ صبح، توسط negin.s.)
۸-۸-۱۳۹۱, ۰۱:۱۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, meemo, Atefe joon, niloofar00, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
90
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 167


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: تاس کباب
اینم تاس کباب منYum2Yum2
پیاز و گوشت رو تفت دادم و بهش زردچوبه و نمک اضافه کردم و پزوندم
بهد بهش سیب زمینی و به و آلو و رب و کمی دارچین اضافه کردمو دوباره پزوندم1 (49)
خیلی با حال بودgag
[تصویر:  20121101111603_30102012295.jpg]
امضای یاسمین81
(1782)
۱۱-۸-۱۳۹۱, ۰۱:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از یاسمین81 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
meemo, Atefe joon, elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #6
RE: تاس کباب
[تصویر:  97495.JPG]


مواد لازم :
بادمجان متوسط 2 عدد
گوشت قیمه شده 1 کیلو
پیاز نگینی خرد شده 2 عدد
گوچه فرنگی 2 عدد پوست گرفته و نگینی خرد شده
سیر 3-4 حبه
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده 1 عدد
رب گوجه 1 ق غ
رب فلفل 1 ق غ
فلفل قرمز و فلفل سیاه از هرکدام نصف ق چ
نمک
طرز تهیه :
بامجان رو پوست گرفته و نگینی خرد میکنیم و با نمک کمی ورز میدیم تا تلخی بادمجون گرفته بشه .بعد با دست فشارشون میدیم تا اب تلخش گرفته بشه

[تصویر:  97494.JPG]

گوشتمون رو تو قابلمه ریخته و سوته میکنیم . بعد کمی اب جوش به گوشت اضافه کرده و اجازه میدیم تا بپزه

[تصویر:  97493.JPG]

[تصویر:  97492.JPG]

وقتی گوشت پخت پیاز و کمی روغن مایع اضافه کرده و تفت میدیم .

[تصویر:  97491.JPG]

بقیه سبزیجات رو هم اضافه میکنیم . و تفت میدیم . وقتی گوجه فرنگی و فلفل پخت بادمجان رو هم اضافه میکنیم .

[تصویر:  97490.JPG]

رب ها رو با 1 لیوان اب جوش مخلوط کرده و روی مواد قبلی ریخته و با حرارت متوسط اجازه میدیم تا بپزه .نمک و ادویه ها رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم .

[تصویر:  97489.JPG]

[تصویر:  97488.JPG]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۰-۹-۱۳۹۱, ۰۵:۰۴ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, Galaxy, elipari, مامانش, meemo, Atefe joon, 162, Linda, niloofar00, mitbeh, احترام السادات



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد