خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تافی انگلیسی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
تافی انگلیسی
[عکس: 20141115185908_cff1de646b5e1b76bd1a8ab3a7f2d527.jpg]


مواد لازم:
225 گرم کره مرغوب
1 پیمانه شکر
5 ق غ آب
1 ق م عصاره وانیل
شکلات تخته ای یا شکلات تخت مرغوب به میزان دلخواه(حد اقل نصف پیمانه)
مغز آجیل دلخواه

روش تهیه:
کره، شکر و آب رو در ظرفی ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید(حرارت رو کم نکنین)
به مدت 10 تا 15 دقیقه مدام هم بزنین

[عکس: 20141115184645_Melting-the-butter-sugar-and-water.jpg]

به هم زدن ادامه بدین تا به رنگ کاراملی دربیاد و حبابهای بخار ازش خارج بشه

[عکس: 20141115185637_Cooking-for-10-15-minutes.jpg]

در این زمان ظرف رو از روی حرارت وردارین و وانیل رو اضافه و مخلوط کنین
مایه رو روی سطحی از جنس سنگ مرمر یا کاغذ روغنی که با آجیل خرد شده پوسوندین بریزین

[عکس: 20141115185256_Pouring-Toffee-onto-the-nuts.jpg]

روی اون رو با شکلات تخته ای خرد شده با شکلات چیپسی بپوشونین
شکلات بلافاصله شروع به آب شدن میکنه

[عکس: 20141115185409_Sprinkle-Choc-Chips.jpg]

تافی رو به کمک چاقو به قطعات کوچک ببرین و بعد از خنک شدن میل کنین

[عکس: 20141115185807_Breaking-Toffee.jpg]

این تافی هار رو در ظرف در بسته در یخچال نگه دارین
میتونین فریز کنین و در زمان دلخواه مصرف کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
14-01-2015, 12:37 PM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تافی مامان علی 1 1,246 26-12-2012, 05:37 PM
آخرین ارسال: negin.s


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد