خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تالار طلایی نان سیب زمینی میانپر

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
نان سیب زمینی میانپر
[عکس: 20120724120121_ghg.jpg]

مواد لازم:
3 فنجان آرد
2 ق س بیکینگ پودر
1 عدد تخم مرغ
100 گرم مارگارین
1 فنجان روغن آفتابگردان
1 فنجان ماست

برای مواد میانی:
3 عدد سیب زمینی آب پز
1 فنجان پنیر معمولی مخلوط شده با سبزی خشک معطر

برای رومال:
کنجد
2 زرده تخم مرغ


آماده سازی:

آرد و بیکینگ پودر رو با هم در کاسه ای الک کنید
وسط آرد رو گود کنین، 1 عدد تخم مرغ، کره نرم شده در دمای اتاق ، روغن آفتابگردان و رو با هم مخلوط کنین و بعد ماست رو اضافه و با دست مخلوط کنین تا خمیر لطیفی بدست بیاد
روی خمیر رو با پارچه نمدار بپوشونین و نیم الی یک ساعت استراحت بدین

در این مدت مواد میانی رو آماده میکنیم:

پوست سیبزمینی هارو جدا گنین و در ظرف آبجوش بریزین
پوشش با یک پارچه مرطوب بر روی آن به مدت 30 دقیقه، برای مواد داخلی، پوست سیب زمینی. بریدن قابلمه بزرگ است.
 بعد از اینکه سیب زمینی پجت آبکش کنین و تا آبش بره و با پنیر خوب بکوبین تا خمیر بشه

از خمیر نون به اندازه نارنگی جدا کنین و ورز بدین و بعد وسطش رو باز کنین مثل قایق و از خمیر سیب زمینی و پنیر وسطش بذارین و کمی سبزیجات معطر روش بپاشین


سینی فر رو چرب کنین و نونهارو توی سینی بچینین و با زرده تخم مرغ رومال کنین و کمی کنجد بپاشین
سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه به مدت 35 دقیقه بپزینYum2





دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

24-07-2012, 01:33 PM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
نان سیب زمینی مغزدار

[عکس: 97505.jpg]


مواد لازم :
شیر ولرم 1 لیوان
روغن مایع 1 فنجان
خمیر مایه 3 ق م
شکر 1 ق م
نمک 1 ق چ
زرده تخم مرغ برای رومال کردن
ارد به اندازه کافی
کنجد و سیاه دانه برای تزیین
مواد میانی :
سیب زمینی ابپز و له شده
پیاز داغ
رب
نمک و ادویه های دلخواه
طرز تهیه :
مواد میانی را با هم مخلوط کرده و اماده میکنیم .
تمام مواد خمیر را با هم مخلوط کرده و خمیر را ورز میدیم . به مدت 30 – 45 دقیقه به خمیر استراحت میدیم تا حجم خمیر دو برابر بشه . بعد از اون خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم میکنیم .و با وردنه خمیر را باز میکنیم .

[عکس: 97504.JPG]

[عکس: 97503.JPG]


مواد میانی رو با پشت قاشق خوب روی خمیر پخش میکنیم . از کناره های خمیر گرفته و در وسط روی هم میاریم و خمیر رو میبندیم .

[عکس: 97502.JPG]
[عکس: 97501.JPG]

[عکس: 97500.JPG]


چون خمیر رو برعکس تو سینی فر میزاریم دقت میکنیم فضای بازی تو خمیر نمونه . روش رو زده تخم مرغ کشیده و کنجد میپاشیم .

[عکس: 97499.JPG]

[عکس: 97498.JPG]

به این شکل به مدت نیم ساعت میزاریم تا استراحت بکنه و حجمش دوبرابر بشه .و توفر از قبل گرم شده با 175 درجه تا زمانی که روش طلایی بشه میپزیم .

[عکس: 97497.JPG]


[عکس: 97496.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 30-11-2012, 05:02 AM توسط sima.)
30-11-2012, 05:01 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد