خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 21 رای - 3.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تاکو مکزیکی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
تاکو مکزیکی
مواد لازم خمير:
آردذرت 150 گرم
نمک 1/2 قاشق چایخوری
آب ولرم 1/2 لیوان(120 میلی گرم)-
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم داخل تاکو:
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیازخردشده 1 عدد
سیر خردشده 1 حبه
فلفل سبز تند خردشده 3 عدد
کاهوخردشده 1/2 عدد
گوجه فرنگی خردشده 2 عدد
پنیر پارمزان رنده شده 4-3 قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدارلازم
ادویه مخصوص تاکو به مقدارلازم
سس تند به مقدارلازم
نمک وفلفل سیاه به مقدارلازم

طرز تهیه خمير:
در ظرفی آرد ذرت ، نمک وروغن مایع رامخلوط کرده، آب ولرم را اضافه نموده و با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
روی سطح صافی آردبپاشید و برای 4-3 دقیقه خمیر را ورز دهید تا زمانیکه نرم شود، سپس خمیررادرکیسه پلاستیکی قرارداده و 1 ساعت استراحت دهید.
خمیررابه 12 گلوله کوچک تقسیم کنید.
روی سطح صافی آرد بپاشید گلوله راروی دو تا نایلون با وردنه نازک به شکل دایره باز کنید (برای منظم شدن تاکو می توانید ازقالب فلزی استفاده کنید) و در روغن سرخ کرده و اواسط سرخ شدن از وسط تاکنید و به همان صورت نگه دارید تا حالت U بگیردو با هرموادی که تمایل داشتید پر کنید و سرو نمایید.

طرز تهیه مواد داخل تاكو:
درتابه کمی روغن مایع بریزید. پیازراکمی تفت دهید.
گوشت رااضافه کرده وتفت دهیدتارنگ گوشت تغییرکند،سپس سریع سیر،ادویه ونمک وفلفل رااضافه نموده وتفت دهید و کمی آب اضافه کنیدتاگوشت پخته شود و از مخلوط آماده شده همراه گوجه فرنگی ،کاهو و پنیر پارمزان تاکوها را پر کنید و سرو نمایید.

[عکس: 20120217092207_TheEatingWellTaco.jpg]
17-02-2012, 11:53 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تاکو فنجانی مکزیکی negin.s 1 1,156 03-09-2014, 07:09 PM
آخرین ارسال: niloofar00


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد