وضعیت :
موضوعها: 0
اعتبار: 35 ستاره جام کنار روغن زیتون از کیوی و انجیر و سبزی هم استفاده کن روزی چند دقیقه تو اب گرم بشین
دخترگلم عاشقتم
وضعیت :
موضوعها: 3
اعتبار: 890 الهام جون من به درخواست خودم سزارین شدم.پشیمون نیستم.اخه هفته های اخر استرس شدید اومد سراغم.نتونستم بهش غلبه کنم.
عشقم همسرم ....
وجودم پسرم ....
خدایا به تو میسپارم گلهایم را ء زیباترین هدیه هایت را ء پناهشان باش ء کنارشان باش ء به یادشان باش
وضعیت :
اعتبار: 14 سلام به مادرای عزیز
ستاره جون سلام'خوبی؟عزیزم من هرچند روز میام و نوشته هاتونو میخونم و اگه لازم بود نظر میدم
اون سری هم پیام گذاشتم'توصیه هایی که دوستان گفتن همشون خوبه انشاله که زودی خوب میشی
اینم بگم سوزش ادرار واسه کم آبی بدنه'خصوصا اینکه تو شیر میدی و روزانه باید آب زیاد بخوری
هروقت سوزش ادرار گرفتی خودتو ببند به مایعات 'فرداش کاملا خوبی(البته اگه عفونت نباشه)
واسه یبوست هم همین غذاهایی که بچه ها میگن رو بخور انشاله مشکلت حل میشه
الهام جون واسه زیاد شدن شیر'سوپ'ماکارونی'آبگوشت و کله پاچه'کاهو'و چیزایی که بچه ها گفتن خوبه
ماکارونی رو حتما امتحان کن خیلی موثره
وضعیت :
اعتبار: 0 الهام جون اگه میخوای بیمارستان خصوصی بری حتما طبیعی زایمان کن چون رسیدگیشون بهتر از بیمارستان دولتیه ولی من سزارین شدم بعد هفت روز کارامو میکردم از روز 5 هم خودم تنهایی راه ميرفتم و خیلی از عملم راضی بودم فقط با دکترت صحبت کن که زیاد فشارت ندن بعد عمل