خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تجربه هاي با ارزش من در آشپزي

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
تجربه هاي با ارزش من در آشپزي
نکات ریز در مورد غذاها

اگه خدای نکرده غذاتون شور شد یه دونه سیب زمینی توش رنده کنید

وقتی که سیر رو میخوایم تفت کوچولو بدیم به ظرف میچسبه و سرجاش تکون نمیخوره میتونین قبل از تفت یکم نمک اضافه کنین سیر به راحتی تفت میخوره در ضمن سیر رو اگه زیاد تفت بدین تلخ میشه

برای خوشمزه تر شدن شیر برنج
اگرمی خواهید شیر برنج شما خوشمزه تر شود، برنج را با شیر خیس کنید. این کار باعث می شود که شیر برنج شما خوشمزه تر شود.


پختن املت سبك
براي اين كه املت سبك و خوبي داشته باشيد زرده ها و سفيده ها را ازهم جدا كنيد. با زرده ها مايه املت را درست كنيد. سفيده ها را هم جداگانه بزنيد تا پف كند و در آخرين لحظه به مايه اضافه كنيد. سپس مطابق معمول املت را درست كنيد.

طبخ مرغ در فر
براي خوش طعم شدن مرغ به اين روش عمل كنيد: مقداري ماست( 5/2 درصد چربي) را در يك كيسه پارچه اي بريزيد تا آبگرفته شود سپس داخل شكم مرغ بگذاريد و مطابق معمول بپزيد.
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۳-۸-۱۳۹۱, ۰۳:۲۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سلماز بانو
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
198
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 256


محل سکونت : چالوس
ارسال: #2
۱۴ راه برای خوش طعم کردن خوراک ها
چگونه غذاهای‌مان را خوش‌طعم‌تر کنیم؟
آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند. به همین دلیل در این بخش به برخی از طعم‌دهنده‌های مواد غذایی مختلف اشاره می‌کنیم تا طعم غذایتان بهتر و لذیذتر شود…


۱) پنیر خامه‌ای + تخم‌مرغ: ۲ تخم‌مرغ خام را خوب هم بزنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری کره را با یک‌چهارم فنجان پنیر خامه‌ای و کمی نمک مخلوط کنید و این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی پنیر و کره کاملاً آب شدند، تخم‌مرغ‌ها را به ظرفتان اضافه کنید و پس از هم زدن تمام مواد با یکدیگر، درِ ظرف را تا پف کردن و پختن کامل تخم‌مرغ‌ها ببندید. بعد از حدود ۵ دقیقه یک املت فوق‌العاده خوش عطر و طعم خواهید داشت. افزودن کمی پودر آویشن به این املت، خوشمزه‌ترین صبحانه عمرتان را برای شما فراهم خواهد کرد.



۲) قهوه + استیک: اگر قصد درست کردن استیک یا حتی گوشت تنوری دارید، می‌توانید از پودر قهوه نیم‌کوب برای طعم دادن به گوشت استفاده کنید. ترکیب پودر قهوه اسپرسو، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه‌ای، زیره سبز و چند دانه فلفل سیاه بهترین ترکیب برای طعم‌دار کردن گوشت‌های استیک و کبابی است.



۳) مایونز + جوجه کباب: اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه‌کباب می‌تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکه‌های گوشت به آن اضافه کنید.



۴) آب‌لیمو + ماکارونی: خیلی‌ها به آب در حال جوش ماکارونی، کمی نمک اضافه می‌کنند. این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید. به این ترتیب هم حجم سدیم دریافتی را کاهش می‌دهید و هم طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد.
معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی‌های بخارپز را دوست ندارند اما می‌توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی‌های بخارپز، طعمی مطلوب به آن‌ها بدهید



۵) آب سیب + کتلت: اگر می‌خواهید طعم کتلت شما با تمام کتلت‌های تمام دنیا متفاوت باشد، به جای پیاز رنده شده، از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن کمک بگیرید. افزودن کمی نان خشک خردشده به مواد اولیه کتلت می‌تواند شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز برطرف کند.



۶) برنج + شامی: اگر مقداری از برنج مهمانی شب گذشته‌تان باقی مانده است، اصلاً نگران نباشید. شما می‌توانید یک لیوان برنج پخته را خوب بکوبید و با کمی گوشت چرخ‌کرده و پیاز رنده شده آن را مخلوط کنید و پس از افزودن ادویه و سبزی‌های معطر، یک شامی بسیار خوشمزه سر میز غذایتان بگذارید.



۷) پنیر پیتزا + فیله سوخاری: معمولاً بچه‌ها علاقه فراوانی به خوردن فیله سوخاری و مرغ کبابی دارند. شما می‌توانید برای بالا بردن کالری و بهبود طعم گوشت‌های سوخاری از کمی پنیر پیتزای رنده شده و آب‌لیموی تازه استفاده کنید.




سوپ سفید
۸) خامه + سوپ سفید: اگر اضافه وزن ندارید، چربی خونتان بالا نیست یا می‌خواهید مهمانی برگزار کنید، حتماً به سوپ‌های سفید خود کمی خامه هم بزنید. افزودن خامه و جعفری تازه به سوپ‌های سفید عطری دل‌پذیر و طعمی به یاد ماندنی به آن می‌دهد.



۹) پنیر صبحانه + ماکارونی: وقتی ماکارونی را پختید و در ظرف مخصوص سرو آن ریختید، کمی پنیر صبحانه روی آن رنده کنید. مطمئن باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند.



۱۰) رب انار + مرغ: پس از اینکه تکه‌های مرغ را با آب و کمی نمک پختید، ۲ قاشق غذاخوری رب انار را با نصف لیوان پیاز سرخ‌شده و یک قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده کمی تفت بدهید و روی مرغ‌ها بریزید. سپس اجازه دهید تکه‌های مرغ طعم‌دار شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.



۱۱) کنجد + نودل: نودل یکی از غذاهای مورد علاقه بسیاری از بچه‌های بدغذاست. شما می‌توانید به سادگی ارزش تغذیه‌ای آن را با افزودن کمی کنجد بوداده و پختن آن در آب مرغ یا آب گوشت بالا ببرید و با این کار طعم بهتری هم به آن بدهید.
اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه‌کباب می‌تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکه‌های گوشت به آن اضافه کنید .



۱۲) گل محمدی + برنج: برای طعم گرفتن برنج‌های بدون عطر می‌توانید هنگام خیس کردن آن‌ها چند گلبرگ گل محمدی را داخل آبشان بریزید تا عطر و طعم خوبی پیدا کنند. اگر برای ناهار می‌خواهید برنج سفید بپزید، برای یک‌بار هم که شده این توصیه را امتحان کنید.



۱۳) روغن کنجد + سبزی‌های بخارپز: معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی‌های بخارپز را دوست ندارند اما می‌توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی‌های بخارپز، طعمی مطلوب به آن‌ها بدهید. البته کمی تفت دادن این سبزی‌ها طعم بهتری به آن‌ها می‌دهد.



۱۴) آویشن + ذرت و نخودفرنگی: ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیا سبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آن‌ها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند. افزودن کمی کره، نمک و آویشن می‌تواند طعم این سبزی‌ها را بسیار مطلوب‌تر کند.
امضای havijori
برای ظهور امام زمان صلوات
۱۶-۱۰-۱۳۹۱, ۱۱:۵۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از havijori به دلیل این ارسال سپاس کرده.
soogol_m, khanom memar, ladybird68, leeeyla, طنازجون
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
149
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 203


محل سکونت : کوچه باغ یادها
ارسال: #3
8 نکته مهم از یک سر آشپز خوب
همهٔ آشپزها از مواد غذایی یکسانی استفاده می کنند، اما دست پخت ها قابل مقایسه نیستند. برای بهتر کردن طعم و عطر و ظاهر غذا روش های ساده ای وجود دارد که با کمک آنها می توانید به یکی از بهترین آشپزها در میان دوستان و اقوام تبدیل شوید.

[تصویر:  62829d9a069bed5979c892a8580e51bc.jpg]

نگه داری از آب مرغ و سبزیجات
هرگاه آب مرغ، گوشت یا سبزیجات شما زیاد آمد، دور نریزید؛ بلکه آب را در قالب یخ بریزید و در فریزر بگذارید و هر بار که بخواهید سوپ یا خورشتی درست کنید می توانید از یک یا چند قالب آب مرغ یا گوشت یخ زده استفاد ه کنید.
سبز ماندن جعفری
همیشه در پایان پخت سوپ و سس، به آنها جعفری اضافه کنید تا عطر و طعم و رنگ جعفری حفظ شود.
افزایش غلظت سوپ
برای غلیظ کردن سریع یک سوپ خانگی، کمی پورهٔ سیب زمینی قبل از سرو کردن به آن اضافه کنید و یا کمی آرد گندم یا جوانه گندم در حین پخت به آن اضافه کنید.
جذب چربی از سوپ یا خورش
برای برداشتن چربی از یک سوپ یا خورش در کیسهٔ نایلونی تمیزی، چند قطعه یخ بیندازید و در آن را محکم ببندید و در ظرف غذا بیندازید. چربیها به دور یخ جذب شده و شما به آسانی می توانید آنها را بردارید.
جلوگیری از تغییر رنگ کلم قرمز
اگر کلم قرمز شما در هنگام پخت آبی یا بنفش باشد، به آب کمی سرکه اضافه کنید تا کلم بار دیگر قرمز شود.
تشخیص پخته بودن اسپاگتی
برای آزمایش پخته بودن اسپاگتی، یک قطعه از آن را روی در قابلمه بگذارید، اگر چسبید، اسپاگتی پخته است.
امضای خانم طلایی
[تصویر:  1_oldsaheb.gif]
۸-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۱۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از خانم طلایی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Alisa, ماهدیس, luna, مارال جون, mrs maryami, غزل بانو, بهار2020, زهره باقریان, maryam1352, نسرین کوچولو
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
133
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 155


محل سکونت : قلب همسری
ارسال: #4
رموز غذاهای خوشمزه
خانوم گلا میشه فوت و فن های خودتونو درباره هر غذا که خشمزه میشن رو بگید مثلا اینکه لوبیا پلو رو چطوری مجلسی و خشمزه درست کنیم و یا اینکه چطوری لوبیاشو خورد کنیم و ......

خانوم گلا خوب می دونن که حتی گذاشتن در قابلمه و یا اینکه در قابلمه را کی باید از روی قابلمه آش رشته روی رنگ و طعم غذا تاثیر داره من زمانی که سبزی آش رو می خوام بپزم و زمانی که رشته رو به اون اضافه می کنم تا زمانی که تمام رشته ها روی سطح قابلمه قرار می گیرند درش رو بر نمی دارم و اینکه بعد از ریختن شته آش رو زیاد هم نزنید تا رشته ها خورد نشن

آبگوشت :
سرخ كردن رب قبل از مصرف داخل غذا به جهت از بین بردن بوی خامی رب و همچنین بهتر كردن رنگ رب است اگر هنگام سرخ كردن رب یك قاشق چایخوری زعفران دم كرده هم به آن بیفزایئد نتیجه بهتری می گیرید.


این غذا هر چه زمان پختش طولانی تر باشد جا افتاده تر و خوش مزه و خوش رنگ تر می شود.


معمولا این غذا را با آب زیاد درست می كنند و بهتر است اول كار به اندازه كافی در ظرف آب بریزید كه مزه غذا در اثر اضافه كردن چند مرحله آب در طول پخت، تحت تاثیر قرار نگیرد.


فراموش نكنید كه آبلیمو را هنگام سرو غذا، داخل ظرف بریزید؛ در غیر این صورت طعم غذا در اثر جوشیدن آبلیمو تلخ می شود.


مقدار کمی گندم پوست کرده باعث لعاب انداختن و غلیظ شدن غذا مس شود

ادویه دارچین و گل سرخ هم لوبیا پلو رو خشمزه می کنهWavesmileWavesmile(1782)(1782)
امضای مامان مهرانه
درمقابل تقدیر خداوند مانند کودکی یک ساله باش که وقتی به هوا می اندازی میخندد ....
چون ایمان داره که تو او را خواهی گرفت....
۸-۴-۱۳۹۲, ۱۲:۰۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از مامان مهرانه به دلیل این ارسال سپاس کرده.
آرمیستا, Parifam, ghazal666, نیوشا, jaak, farabi
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
143
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 136


محل سکونت : ☺؁ مشهد؁☺
ارسال: #5
RE: رموز غذاهای خوشمزه
آخ چه تاپیک خوبی
من که تازه کارم ولی خب تو همین چند ماه آشپزی یه چیزایی کشف کردم که یکی دوتاش یادمه میگم
یکی اینکه وقتی میخوام جوجه کبابم پوک و نرم و خوش طعم باشه تو موادش یه کم ماست تازه سس فلفلی خیلی تند اضافه میکنم
و یکی دیگه اینکه برای اینکه ربی که به غذا میزنیم کاملا به غذا رنگ بده قبلش باید غذا رو با زرد چوبه رنگیش کنیم
و یکی دیگه اینکه وقتی میخوایم غدا هایی مثل ماکارونی و استنبولی رو موادشونو با رب مخلوط کنیم اول رب رو تو یه ظرف دیگه با روغن باز کنیم بعد موادو که با زردچوبه رنگی کردیم رو بهش اضافه کنیم و مخلوطشون کنیم
امضای آرمیستا
مسافر بی بدرقه من
آنقدر بی سر و صدا رفتی که از وداع جا مانده ام
با هم به خوش غیرتی چشم هایم که آبی پشت سرت ریختند...

ایلیا کوچولو نازم خیییییییییییییییییلییییی دلم برات تنگ شده مامانی
زندگی بدون تو خیلی سخته , هیچ کس نمیفهمه

۸-۴-۱۳۹۲, ۱۲:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از آرمیستا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان مهرانه, Parifam, SiSi Delbar

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
133
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 155


محل سکونت : قلب همسری
ارسال: #6
RE: رموز غذاهای خوشمزه
(۸-۴-۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ عصر)jigari نوشته شده توسط:  سیام....برای اینکه مرغتون پوک باشه و آبکی نباشه....بعد از درست کردن پیاز داغ ، مرغارو توش بریزین و بذارین با آب خودش بپزه...کلی آب می ده تاحدی که تکه های مرغ زیر آب میرن....بعد رب رو باروغن تو ظرف جدا تفت بدین و آب بهش اضافه کنین و به جای اینکه آب رو مستقیم به مرغاتون اضافه کنین از این مخلوط آب رب تون اضافه کنین...مرغ خیلی خوشمزه می شه ....

عزیزم منظورتون اینکه پیازها کاملا طلایی بشن بعد مرغ رو بریزیم؟؟؟؟؟؟
امضای مامان مهرانه
درمقابل تقدیر خداوند مانند کودکی یک ساله باش که وقتی به هوا می اندازی میخندد ....
چون ایمان داره که تو او را خواهی گرفت....
۸-۴-۱۳۹۲, ۰۱:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از مامان مهرانه به دلیل این ارسال سپاس کرده.
yase, jaak



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد