تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربه هاي با ارزش من در آشپزي
#1
نکات ریز در مورد غذاها

اگه خدای نکرده غذاتون شور شد یه دونه سیب زمینی توش رنده کنید

وقتی که سیر رو میخوایم تفت کوچولو بدیم به ظرف میچسبه و سرجاش تکون نمیخوره میتونین قبل از تفت یکم نمک اضافه کنین سیر به راحتی تفت میخوره در ضمن سیر رو اگه زیاد تفت بدین تلخ میشه

برای خوشمزه تر شدن شیر برنج
اگرمی خواهید شیر برنج شما خوشمزه تر شود، برنج را با شیر خیس کنید. این کار باعث می شود که شیر برنج شما خوشمزه تر شود.


پختن املت سبك
براي اين كه املت سبك و خوبي داشته باشيد زرده ها و سفيده ها را ازهم جدا كنيد. با زرده ها مايه املت را درست كنيد. سفيده ها را هم جداگانه بزنيد تا پف كند و در آخرين لحظه به مايه اضافه كنيد. سپس مطابق معمول املت را درست كنيد.

طبخ مرغ در فر
براي خوش طعم شدن مرغ به اين روش عمل كنيد: مقداري ماست( 5/2 درصد چربي) را در يك كيسه پارچه اي بريزيد تا آبگرفته شود سپس داخل شكم مرغ بگذاريد و مطابق معمول بپزيد.

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
چگونه غذاهای‌مان را خوش‌طعم‌تر کنیم؟
آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند. به همین دلیل در این بخش به برخی از طعم‌دهنده‌های مواد غذایی مختلف اشاره می‌کنیم تا طعم غذایتان بهتر و لذیذتر شود…


۱) پنیر خامه‌ای + تخم‌مرغ: ۲ تخم‌مرغ خام را خوب هم بزنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری کره را با یک‌چهارم فنجان پنیر خامه‌ای و کمی نمک مخلوط کنید و این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی پنیر و کره کاملاً آب شدند، تخم‌مرغ‌ها را به ظرفتان اضافه کنید و پس از هم زدن تمام مواد با یکدیگر، درِ ظرف را تا پف کردن و پختن کامل تخم‌مرغ‌ها ببندید. بعد از حدود ۵ دقیقه یک املت فوق‌العاده خوش عطر و طعم خواهید داشت. افزودن کمی پودر آویشن به این املت، خوشمزه‌ترین صبحانه عمرتان را برای شما فراهم خواهد کرد.



۲) قهوه + استیک: اگر قصد درست کردن استیک یا حتی گوشت تنوری دارید، می‌توانید از پودر قهوه نیم‌کوب برای طعم دادن به گوشت استفاده کنید. ترکیب پودر قهوه اسپرسو، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه‌ای، زیره سبز و چند دانه فلفل سیاه بهترین ترکیب برای طعم‌دار کردن گوشت‌های استیک و کبابی است.



۳) مایونز + جوجه کباب: اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه‌کباب می‌تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکه‌های گوشت به آن اضافه کنید.



۴) آب‌لیمو + ماکارونی: خیلی‌ها به آب در حال جوش ماکارونی، کمی نمک اضافه می‌کنند. این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید. به این ترتیب هم حجم سدیم دریافتی را کاهش می‌دهید و هم طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد.
معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی‌های بخارپز را دوست ندارند اما می‌توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی‌های بخارپز، طعمی مطلوب به آن‌ها بدهید



۵) آب سیب + کتلت: اگر می‌خواهید طعم کتلت شما با تمام کتلت‌های تمام دنیا متفاوت باشد، به جای پیاز رنده شده، از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن کمک بگیرید. افزودن کمی نان خشک خردشده به مواد اولیه کتلت می‌تواند شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز برطرف کند.



۶) برنج + شامی: اگر مقداری از برنج مهمانی شب گذشته‌تان باقی مانده است، اصلاً نگران نباشید. شما می‌توانید یک لیوان برنج پخته را خوب بکوبید و با کمی گوشت چرخ‌کرده و پیاز رنده شده آن را مخلوط کنید و پس از افزودن ادویه و سبزی‌های معطر، یک شامی بسیار خوشمزه سر میز غذایتان بگذارید.



۷) پنیر پیتزا + فیله سوخاری: معمولاً بچه‌ها علاقه فراوانی به خوردن فیله سوخاری و مرغ کبابی دارند. شما می‌توانید برای بالا بردن کالری و بهبود طعم گوشت‌های سوخاری از کمی پنیر پیتزای رنده شده و آب‌لیموی تازه استفاده کنید.




سوپ سفید
۸) خامه + سوپ سفید: اگر اضافه وزن ندارید، چربی خونتان بالا نیست یا می‌خواهید مهمانی برگزار کنید، حتماً به سوپ‌های سفید خود کمی خامه هم بزنید. افزودن خامه و جعفری تازه به سوپ‌های سفید عطری دل‌پذیر و طعمی به یاد ماندنی به آن می‌دهد.



۹) پنیر صبحانه + ماکارونی: وقتی ماکارونی را پختید و در ظرف مخصوص سرو آن ریختید، کمی پنیر صبحانه روی آن رنده کنید. مطمئن باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند.



۱۰) رب انار + مرغ: پس از اینکه تکه‌های مرغ را با آب و کمی نمک پختید، ۲ قاشق غذاخوری رب انار را با نصف لیوان پیاز سرخ‌شده و یک قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده کمی تفت بدهید و روی مرغ‌ها بریزید. سپس اجازه دهید تکه‌های مرغ طعم‌دار شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.



۱۱) کنجد + نودل: نودل یکی از غذاهای مورد علاقه بسیاری از بچه‌های بدغذاست. شما می‌توانید به سادگی ارزش تغذیه‌ای آن را با افزودن کمی کنجد بوداده و پختن آن در آب مرغ یا آب گوشت بالا ببرید و با این کار طعم بهتری هم به آن بدهید.
اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه‌کباب می‌تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکه‌های گوشت به آن اضافه کنید .



۱۲) گل محمدی + برنج: برای طعم گرفتن برنج‌های بدون عطر می‌توانید هنگام خیس کردن آن‌ها چند گلبرگ گل محمدی را داخل آبشان بریزید تا عطر و طعم خوبی پیدا کنند. اگر برای ناهار می‌خواهید برنج سفید بپزید، برای یک‌بار هم که شده این توصیه را امتحان کنید.



۱۳) روغن کنجد + سبزی‌های بخارپز: معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی‌های بخارپز را دوست ندارند اما می‌توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی‌های بخارپز، طعمی مطلوب به آن‌ها بدهید. البته کمی تفت دادن این سبزی‌ها طعم بهتری به آن‌ها می‌دهد.



۱۴) آویشن + ذرت و نخودفرنگی: ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیا سبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آن‌ها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند. افزودن کمی کره، نمک و آویشن می‌تواند طعم این سبزی‌ها را بسیار مطلوب‌تر کند.
برای ظهور امام زمان صلوات
پاسخ }
#3
همهٔ آشپزها از مواد غذایی یکسانی استفاده می کنند، اما دست پخت ها قابل مقایسه نیستند. برای بهتر کردن طعم و عطر و ظاهر غذا روش های ساده ای وجود دارد که با کمک آنها می توانید به یکی از بهترین آشپزها در میان دوستان و اقوام تبدیل شوید.

[عکس: 62829d9a069bed5979c892a8580e51bc.jpg]

نگه داری از آب مرغ و سبزیجات
هرگاه آب مرغ، گوشت یا سبزیجات شما زیاد آمد، دور نریزید؛ بلکه آب را در قالب یخ بریزید و در فریزر بگذارید و هر بار که بخواهید سوپ یا خورشتی درست کنید می توانید از یک یا چند قالب آب مرغ یا گوشت یخ زده استفاد ه کنید.
سبز ماندن جعفری
همیشه در پایان پخت سوپ و سس، به آنها جعفری اضافه کنید تا عطر و طعم و رنگ جعفری حفظ شود.
افزایش غلظت سوپ
برای غلیظ کردن سریع یک سوپ خانگی، کمی پورهٔ سیب زمینی قبل از سرو کردن به آن اضافه کنید و یا کمی آرد گندم یا جوانه گندم در حین پخت به آن اضافه کنید.
جذب چربی از سوپ یا خورش
برای برداشتن چربی از یک سوپ یا خورش در کیسهٔ نایلونی تمیزی، چند قطعه یخ بیندازید و در آن را محکم ببندید و در ظرف غذا بیندازید. چربیها به دور یخ جذب شده و شما به آسانی می توانید آنها را بردارید.
جلوگیری از تغییر رنگ کلم قرمز
اگر کلم قرمز شما در هنگام پخت آبی یا بنفش باشد، به آب کمی سرکه اضافه کنید تا کلم بار دیگر قرمز شود.
تشخیص پخته بودن اسپاگتی
برای آزمایش پخته بودن اسپاگتی، یک قطعه از آن را روی در قابلمه بگذارید، اگر چسبید، اسپاگتی پخته است.
[عکس: 1_oldsaheb.gif]
پاسخ }
#4
خانوم گلا میشه فوت و فن های خودتونو درباره هر غذا که خشمزه میشن رو بگید مثلا اینکه لوبیا پلو رو چطوری مجلسی و خشمزه درست کنیم و یا اینکه چطوری لوبیاشو خورد کنیم و ......

خانوم گلا خوب می دونن که حتی گذاشتن در قابلمه و یا اینکه در قابلمه را کی باید از روی قابلمه آش رشته روی رنگ و طعم غذا تاثیر داره من زمانی که سبزی آش رو می خوام بپزم و زمانی که رشته رو به اون اضافه می کنم تا زمانی که تمام رشته ها روی سطح قابلمه قرار می گیرند درش رو بر نمی دارم و اینکه بعد از ریختن شته آش رو زیاد هم نزنید تا رشته ها خورد نشن

آبگوشت :
سرخ كردن رب قبل از مصرف داخل غذا به جهت از بین بردن بوی خامی رب و همچنین بهتر كردن رنگ رب است اگر هنگام سرخ كردن رب یك قاشق چایخوری زعفران دم كرده هم به آن بیفزایئد نتیجه بهتری می گیرید.


این غذا هر چه زمان پختش طولانی تر باشد جا افتاده تر و خوش مزه و خوش رنگ تر می شود.


معمولا این غذا را با آب زیاد درست می كنند و بهتر است اول كار به اندازه كافی در ظرف آب بریزید كه مزه غذا در اثر اضافه كردن چند مرحله آب در طول پخت، تحت تاثیر قرار نگیرد.


فراموش نكنید كه آبلیمو را هنگام سرو غذا، داخل ظرف بریزید؛ در غیر این صورت طعم غذا در اثر جوشیدن آبلیمو تلخ می شود.


مقدار کمی گندم پوست کرده باعث لعاب انداختن و غلیظ شدن غذا مس شود

ادویه دارچین و گل سرخ هم لوبیا پلو رو خشمزه می کنهWavesmileWavesmile(1782)(1782)
درمقابل تقدیر خداوند مانند کودکی یک ساله باش که وقتی به هوا می اندازی میخندد ....
چون ایمان داره که تو او را خواهی گرفت....
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
آخ چه تاپیک خوبی
من که تازه کارم ولی خب تو همین چند ماه آشپزی یه چیزایی کشف کردم که یکی دوتاش یادمه میگم
یکی اینکه وقتی میخوام جوجه کبابم پوک و نرم و خوش طعم باشه تو موادش یه کم ماست تازه سس فلفلی خیلی تند اضافه میکنم
و یکی دیگه اینکه برای اینکه ربی که به غذا میزنیم کاملا به غذا رنگ بده قبلش باید غذا رو با زرد چوبه رنگیش کنیم
و یکی دیگه اینکه وقتی میخوایم غدا هایی مثل ماکارونی و استنبولی رو موادشونو با رب مخلوط کنیم اول رب رو تو یه ظرف دیگه با روغن باز کنیم بعد موادو که با زردچوبه رنگی کردیم رو بهش اضافه کنیم و مخلوطشون کنیم
مسافر بی بدرقه من
آنقدر بی سر و صدا رفتی که از وداع جا مانده ام
با هم به خوش غیرتی چشم هایم که آبی پشت سرت ریختند...

ایلیا کوچولو نازم خیییییییییییییییییلییییی دلم برات تنگ شده مامانی
زندگی بدون تو خیلی سخته , هیچ کس نمیفهمه

پاسخ }
#6
(۰۸-۰۴-۱۳۹۲, ۰۱:۰۰ ب.ظ)jigari نوشته:  سیام....برای اینکه مرغتون پوک باشه و آبکی نباشه....بعد از درست کردن پیاز داغ ، مرغارو توش بریزین و بذارین با آب خودش بپزه...کلی آب می ده تاحدی که تکه های مرغ زیر آب میرن....بعد رب رو باروغن تو ظرف جدا تفت بدین و آب بهش اضافه کنین و به جای اینکه آب رو مستقیم به مرغاتون اضافه کنین از این مخلوط آب رب تون اضافه کنین...مرغ خیلی خوشمزه می شه ....

عزیزم منظورتون اینکه پیازها کاملا طلایی بشن بعد مرغ رو بریزیم؟؟؟؟؟؟
درمقابل تقدیر خداوند مانند کودکی یک ساله باش که وقتی به هوا می اندازی میخندد ....
چون ایمان داره که تو او را خواهی گرفت....
پاسخ }
#7
فرقی نمی کنه ...اگه پیاز داغت طلایی بشه توی مرغ کمتر دیده می شه ...اما اگه طلاییش نکنی با آب مرغت آبپز میشه...مهم اینه که اول آب میان بافتی مرغت کشیده بشه
گاهی گمان نمی کنی و می شود
گاهی نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی استجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
پاسخ }
#8
برای خوشمزه شدن قیمه تون حتما چوب دارچین و هل تو خورشتتون بریزین...اگه پودر دارچین بریزین خورش بد رنگ و تیره میشه....چوب دارچین بریزین...برای برنج هندی تونم که معمولا بوی بد میده و زرد رنگه، موقع خیس کردن توی آبش چند دونه هل بندازین و با همون دونه های هل آبکش کنین...موقعی که آب جوشه توش آبلیمو یا ماست بریزین که سفیدشه و آخر کار موقع دم کردن چوب دارچین فراموش نشه....

موقعی که فرنی درست می کنین یه سیب که پوست و هسته شو گرفتین توش بریزین و آخر کار میکس کنین...عطر خیلی خوبی می گیره...سیب خوشبوتر.....عطر بهتر
به جای استفاده از آرد برنج....برنج نرمه معطر بگیرین و بعد از پخت فرنی تون بازم میکس کنین..عطر برنج نرمه خیلی بهتر از آرد برنجای بازاریه....
اینو هم که همه میدونن ....اما برای مبتدی ها .....گلاب رو همیشه آخر کار به غذاهاتون اضافه کنین که گرما نبینه و داغ نشه.....چون بوش میپره
گاهی گمان نمی کنی و می شود
گاهی نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی استجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
(۰۸-۰۴-۱۳۹۲, ۱۲:۰۱ ب.ظ)مامان مهرانه نوشته:  خانوم گلا میشه فوت و فن های خودتونو درباره هر غذا که خشمزه میشن رو بگید مثلا اینکه لوبیا پلو رو چطوری مجلسی و خشمزه درست کنیم و یا اینکه چطوری لوبیاشو خورد کنیم و ......

سلام خانومی مرسی بابت تایپیک خوبتون اینطوری از تجربیات هم بهتر استفاده می کنیم برای لوبیا پلو های مجلسی بهتره که گوشت چرخ نشده استفاده کنید ترجیحا گوسفندی در تیکه های خیلی ریز خوشمزه میشه برای لوبیا هم من همیشه لوبیا هامو اریب اریب خرد میکنم بعد از پخت خیلی قشنگ میشه اندازشم برای مجلسی بهتره کمی ریز باشه ولی برای خودتون بهتره درشتر باشه .Wavesmile
برای سوپ ورمیشل اخر کار من یه کم موقعی که می خوام زیرش رو خاموش کنم توش کره یا روغن حیوانی میزنم با نمک و فلفل سیاه وای فلفل خیلی خوش طعمش می کنه Yum2

برای مرغ هم من معمولا بعد از پختن مرغ روش کره می مالم و توی فر شعله بالا رو روشن می کنم و میزارم چند دقیقه بمونه ولی باید حواستون باشه زود می سوزه و خشک میشه طلایی شد خاموش میکنم داغ داغ روش یه کم اب مرغ میریزم دیگه خشک نمی شه (1782)
نه تو میمانی نه اندوه و نه من

و نه هیچ یک از مردم این آبادی

به حباب نگران لب یک رود قسم

و به آن لحظه شادی که گذشت

غصه هم میگذرد...
سهراب سپهری
پاسخ }
#10
سلام WavesmileWavesmileWavesmile
1- برای خورشت قیمه من گاهی علاوه بر رب گوجه سرخ کرده دو عدد گوجه فرنگی رنده شده اضافه می کنم
2- برای غلظت هم مقداری لواشک Yum2اضافه می کنم
3- لواشکYum2 رو برای قرمه سبزی هم گاهی استفاده می کنم تا جاشنی ترشی رو کمی تامین کنه و غلیظ
4- یک نکته دیگه اینکه بوی لپه تو خورش قیمه خیلی مهمه که نباشه برای این کار من لپه رو از شب قبل خیس می کنم و جند بار ابشو عوض می کنم تا بوش بره بعد هم وقتی پیاز داغ کردم لپه رو تفت می دم و بعد گوشتو با اونا تفت می دم DreamyeyesfDreamyeyesf
FlowerysmileFlowerysmileFlowerysmile
درمقابل تقدیر خداوند مانند کودکی یک ساله باش که وقتی به هوا می اندازی میخندد ....
چون ایمان داره که تو او را خواهی گرفت....
پاسخ }