تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 34 رای - 2.82 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربه های خونه داری خودمون
#1
خانومهای گل تجربه های مفید خانه داریتون رو با سایر دوستان به اشتراک بگذاریدClap
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
سلام بچه های یه برنامه خوب برای تمیز کردن خونه پیدا کردم برای من که کارمندم و تا 5 سر کارم خیلی خوبه، امیدوارم برای شما هم مفید باشهhih

"برنامه نظافت سریع و آسان در آشپزخانه"

 این کارها را هر روز انجام دهید
1- سینک را پس از شستن ظرفها کاملاً آبکشی کنید ( به مدت 30 ثانیه (
2- پس از اتمام طبخ غذا ، روی گاز را دستمال مرطوب بکشید ( به مدت یک دقیقه)
3- در پایان روز کف آشپزخانه را تی بکشید ( دو دقیقه)

 این کارها را هر هفته انجام دهید:
1- کف آشپزخانه را با آب و مواد ضدعفونی کننده تمیز کنید ( 5 دقیقه)
2- روی کابینت ها و طبقه ها دستمال بکشید. بهتر است دستمال به مواد شوینده آغشته باشد تا لکه ای بر جای نماند (10 دقیقه)
3- جاظرفی رو بشویید (2-3 دقیقه)
4- روی پریزها را دستمال بکشید ( یک دقیقه)
5- داخل یخچال ، مایکروویو ، تستر و .. را دستمال بکشید. این وسایل شاید در طول یک هفته چندان کثیف نشده باشند، اما از بین بردن لکه های احتمالی در صورت بر جای ماندن آنها سخت است . ( دو دقیقه )
 این کارها را هر فصل انجام دهید:
1- داخل فریزر را خالی و تمیز کنید ( 30 دقیقه)
2- داخل کابینهایی را که وسایل دم دستی تان قرار دارند تمیز کنید. ( 15 دقیقه)
3- هوا کش بالای گاز را تمیز کنید ( 10 دقیقه)

 و چند نکته برای صرفه جویی در زمان خانم ها:
1- در آشپزخانه یک فضای کوچک و در دسترس که مثل کابینت نیازی به باز و بسته کردن نداشته باشد برای وسایل پرمصرف مانند لیوان ، فنجان ، و بشقاب دم دستی اختصاص دهید.
2- هنگام کار کردن در آشپزخانه یک کاسه کوچک روی کابینت قرار بدهید و آشغال های مازاد کارتان را درون آن بریزید و در پایان کار کلیه آشغال ها را درون سطل بریزید. به جای این که چند بار سراغ سطل آشغال بروید.
پاسخ }
#3
اگه برنجتون سوخت سریع یه تیکه نون لواش بذارید روش یا یه پیاز رو قاچ کنید بذارید فوری بوشو میگیره خیلی فوری
یادتون باشه فقط در قابلمه رو بعداز اینکه نونو گذاشتید ببندید که بخار بدبو جذب نون شه
پاسخ }
#4
_من اجاق گازم رو بعد از آشپزی با گاز پاک کن تمیز میکنم با وجود اینکه استیل هست ولی همیشه برق می زنه و خوشبو میشه.Clap
_برای اینکه ژله به قالب استیل نچسبه قبل از هرکاری داخل قالب رو با آب آبکشی کنید و بگذارید داخل فریزر تا قطره های آب باقیمونده یخ بزنه حالا مایع ژله رو بریزید و بگذارید داخل یخچالClap
باز هم میامhih
بدان که بهترين ارتباط، آن است که عشق شما به هم، از نياز شما به هم سبقت گيرد
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
ته ظرف قندتون يه ذره وانيل بريزيد من ديشب ريختمlaf
اگه آشتون شور شد توش سيب زميني بندازيدhehe
از اين گردگيرها بخريد براي خاكي كه رو تلوزيون ميشينهSwearمن ميخوام بخرمhih
سعي كنيد هميشه پلو پزتون دم دست باشهClapمن كه پدرشو در آوردم تو اين سه هفته
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=56...married in]
پاسخ }
#6
(۰۶-۰۷-۱۳۹۰, ۱۱:۱۳ ق.ظ)*ashena* نوشته:  نيست من خيلي تجربه دارم اينه كه اومدم تو اين تاپيكhehelaf

ديشب رفتم آويشن هم خريدم كه پيتزا درست كردم بريزم توشBathtime
نمك دريايي هم خريدم
آفرین مهشیدی ، حسابی شیرین زبونو ترکوندی با این غذاهاتا :loudlaff:Clap

حالا منم یه تجربه از خودم در وکنم :
سینک ظرفشویتونو با سرکه سفید پاک کنید بسی براق می شود ، انگار همین الان خریدیش.

[عکس: 20140316174952_1017704_627334297340215_966572318_n.jpg]
پاسخ }
#7
یاسی سرکه واسه شیرآلات حموم و دستشویی و ... هم فوق العاده است و خیلی جواب میده
هر وقت فامیل شوهر میخوان بیان خونه ام با سرکه می افتم به جونه شیرآباlaf
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
پاسخ }
#8
مهشید منم نمک دریا استفاده میکنمBathtime

یکی دیگه هم اینکه(فکر کنم این کلکو همتون بلدید):
برای داشتن پیاز داغی ترد و طلایی و خوشگل،پیازو بعد از خلال کردن به قطعات یکسان و نسبتا نازک،به مدت چند دقیقه در آب نمک درحال جوش بجوشونید،آبکش کنید و با دستمال آشپزخونه خشکشون کنید و بعد در روغن فراوان سرخش کنید....عااااااااااااااااالی میشهexcitedexcitedexcited
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
راستی سیب زمینی را هم اگه بعد از خلال کردن توی آب جوش بانک بذارید بجوشه و بعد آبکش کنید و خشک کنید و فریز کنید.......مثل سیب زمینی های آماده فست فودا میشه،البته بازم با روغن فراوون سرخش کنیدClapexcited

این روش برای سیب زمینی هایی که داره خراب میشه خیلی جواب میده چون سیب زمینی خامو نمیشه همینجوری به مدت طولانی نگهداری کرد....پوستشو هم که بگیریم سریع سیاه میشهGigglesmile
پاسخ }
#10
من خونه دار نیستم و لی وقتی خواستید پیاز بیچاره رو سر ببرید واسه اینکه اشکتون در نیاد cryingادمس بجوید :
زخمی بر پهلویم است
،روزگار نمک میپاشد و من از درد به خود میپیچم همگان گمان میکنند که من میرقصم .
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  عکس و ایده هایی برای خانوم خونه و خانه داری tanha28 44 47,359 ۰۶-۱۰-۱۳۹۳, ۰۲:۲۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy