۹-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۳۱ عصر

تا نباشد میل حق؛ برگی نیافتد از درخت.
تجربه های خونه داری خودمون
|
۹-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۳۱ عصر
![]()
تا نباشد میل حق؛ برگی نیافتد از درخت.
۹-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۴۳ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۴۵ عصر، توسط inspiration.)
۱۵-۵-۱۳۹۱, ۱۱:۰۲ عصر
سلام خانوما گاز من شیشه ایه با آب نارنج پاکش میکنم وبعدش هم یه دستمال نم دار جاش میکشم مثل روز اولش میشه
وتی کتری گچ میگیره بدون آب یه کم رو گاز میذارم( البته نه اونقدر که بسوزه ) بعدش اب سرد میریزم توش کل گچش کنده میشه(مواظب باشید کتریتون نسوزه)
من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم زیرا من گرفتاردوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست میدارند:
![]()
۱۵-۵-۱۳۹۱, ۱۱:۰۹ عصر
کابینت های ام دی اف رو با چی تمیز کنیم که مثه روز اول برق بیفته؟؟؟
همیشه این واسم یه دردسربزرگه!!!! بااسکاچ وهمه کاره هم نتیجه نداده!!!!
پرواز را به خاطر بسپار..........پرنده مردنیست!!!!!![/size][/i][/b]
۲۰-۵-۱۳۹۱, ۰۸:۳۰ عصر
سلام به خانومای گل خونه دار و با تجربه
![]() من با اتوم یدفعه چرم اتو کردم هواسم نبود که درجه اش زیاد بود تا گذاشتم چرم چسبید بهش کف اتوم تفلونه بعد سرد شدن تکیه هاش افتاد ولی لکه های قهوه ایی موند به اتوم الان 2سال گذشته از این ماجرا و هیچ وقت مشکلی برام پیش نیومد تا امروز که لباس صورتیم که تازه دوخته بودم یدفعه قهوه ایی شد جیگرم اتیش گرفت اخه تازه تموم شده بود دوختش ![]() ![]() با سرکه و اب تاید امتحان کردم ![]() الکل هم فایده نداشت ![]() بنظرتون اگه کمی جرم گیر توالت بهش بزنم سفید میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خراب نمیشه اتوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمکم کنید
۲۰-۵-۱۳۹۱, ۰۹:۱۸ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۵-۱۳۹۱, ۰۹:۱۹ عصر، توسط laleh joon.)
اتو رو در حالت خشك بذار كه بخار نكنه و درجه زياد و بكشش روي نمك ان شالله كه خوب بشه
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ، کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۲۱-۵-۱۳۹۱, ۰۲:۰۶ عصر
خانوما شوهرم لباسشو با اتو سوزونده یعنی اتو لک شده چکارش کنم چطوری پاکش کنم؟
[
۲۱-۵-۱۳۹۱, ۰۳:۱۰ عصر
سلام خانوم گلا!!
من با هرشیشه پاک کنی میز ال سی دیمون رو پاک می کنم بازهم جای دستمال می افته فقط با آب و سرکه بهترپاک میشه که اونم بوش اذیت کنندست.شما باچی میزاتون رو پاک می کنید؟ ![]()
ﭘﻮﻝ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺑﻠﻨﺪﺗﺮ ﺍﺯ ﻗﺪ ﻣﺎﺳﺖ؛
ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻣﻮﺍﻇﺐ ﺑﺎﺷﯿﻢ؛ ﭘﺎﯾﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﭼﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ...!
۲۱-۵-۱۳۹۱, ۰۳:۵۴ عصر
سلام .طاعاتتون قبول درگاه حق.من کتری استیل پلان دارم. همیشه با تمیز کردن سطح بیرونش مشکل دارم.چون روغن که موقه اشپزی به سطح روش میپاشه پاک کردنش خیلی سخته. یاقسمتهایش اصلا پاک نمیشه.میشه بگین چطوری پاکش کنم که مثل روز اولش براق وسطح صافی داشته باشه.ممنون میشم خانمها
![]()
تو را من چشم در راهم
|
موضوعات مرتبط با این موضوع… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
چی کار کنم تا بتونم همیشه خونه رو مرتب نگه دارم؟ | ratina | 35 | 29,850 |
۲۲-۱۰-۱۳۹۹, ۱۱:۳۲ عصر آخرین ارسال: maryam567 |
|
بحث و تبادل نظر درباره ی روشهای پس انداز پول توسط خانوم خونه | honar | 129 | 62,317 |
۲۹-۶-۱۳۹۸, ۰۶:۲۳ عصر آخرین ارسال: ovys |
|
نكات ريز و مفيد براي صرفه جويي در منزل توسط خانوم خونه | گلسان | 53 | 29,428 |
۲۹-۶-۱۳۹۴, ۰۳:۴۷ عصر آخرین ارسال: سارا ساروی |
|
عکس و ایده هایی برای خانوم خونه و خانه داری | tanha28 | 44 | 54,369 |
۶-۱۰-۱۳۹۳, ۰۲:۲۸ عصر آخرین ارسال: Galaxy |