تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 7 رای - 2.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تخم مرغ شکم پر با سس مایونز
#1
[عکس: fleischerei-oertel-party-32.jpg]
پاسخ }
#2
مواد لازم

تخم‌مرغ آب‌پز شده - شش عدد

سس مايونز - 4/1 فنجان

خردل زرد - يك قاشق مرباخوري

سركه - يك قاشق مرباخوري

فلفل و برگ جعفري - مقداري

طرز تهيه

تخم‌مرغ‌هارا از عرض نصف كرده زرده‌ها را درآوريد و در كاسه‌اي با چنگال له كنيد.
سس مايونز، خردل، نمك و فلفل را با هم مخلوط و به هم بزنيد سپس با قاشق اين مواد را جاي زرده‌هاي تخليه شده بريزيد و حفره‌ها را پر كنيد و تا هنگام سرو حداكثر تا 24 ساعت درون ظرف در بسته‌اي درون يخچال بگذاريد. در پايان با جعفري و فلفل تزئين كرده و سرو كنيد.

نكته:مي‌توانيد به مخلوط زرده، پنير فتا، زيتون يا آراگانو‌ اضافه كنيد.


اين آمـوزش برگرفته از كتاب آرزوهای بانـوی آشـپزخانه می باشـد.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#3
تخم مرغ آبپز شده= به تعداد نفرات( از وسط نصف شده و زرده آنرا جدا کنید)

سس مایونز= به مقدار لازم

شوید خرد شده= 2 ق چ

پیاز قرمز ریز شده= 2 ق غ

نمک. فلفل قرمز= به دلخواه


سس مایونز.پیاز.شوید.فلفل.نمک را با زرده های تخم مرغ ریز شده خوب مخلوط کنید.

و بعد داخل سفیده ها رو با این مواد پر کنید.

نوش جان!


[عکس: 11-12-24-111331egg.gif]

"ﺩﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻥ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ ﺷﮑّﯽ
ﻧﯿﺴﺖ.....
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﻃﻮﺭ ﮐﻠّﯽ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ....
ﺑﻪﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻗﺪﺭ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻭ
ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﺩ"
ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺩﺍﻧﺸﻮﺭ

پاسخ }
#4
تخم مرغو بپزین زردشو در بیارین با سس مایونز و سس خردل و شوید ریز شده و پیازچه خورد شده مخلوط کنین...جای زرده هارو پر کنین
روشم نمک و فلفل بپاشینFlowerysmile

[عکس: 20120609112247_eggs.jpg]



معنی سبز زندگی...معنی با تو بودنه
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم تخم مرغ شکم پر منYum2

[عکس: 20121126224017_IMG_7822.JPG]
"ﺩﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻥ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ ﺷﮑّﯽ
ﻧﯿﺴﺖ.....
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﻃﻮﺭ ﮐﻠّﯽ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ....
ﺑﻪﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻗﺪﺭ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻭ
ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﺩ"
ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺩﺍﻧﺸﻮﺭ

پاسخ }
#6
و اینم اردور تن ماهی و تخم مرغ:

مواد لازم:
تن ماهی............1 قوطی

تخم مرغ پخته................6 عدد

سس مایونز .................3قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده...............2 قاشق سوپخوری

آبلیمو...............2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل

طرز تهیه:

روغن تن ماهی را کاملا میگیریم و آنرا با چنگال کاملا له میکنیم

تمخ مرغها رو از وسط به دو نیم کرده ( از درازا) و زرده را خارج کرده و رنده میکنیم یا با همون چنگال له میکنیم

زرده و تن ماهی و سس و آبلیمو و نمک وفلفل و جعفری را با هم مخلوط کرده و نصفه های سفیده رو با این مایه پر میکنیم

میتوانیم با خلال گوجه فرنگی و برگ جعفری تزیین کنیم
که متاسفانه من تزیین نکردم
برای کسانی که طعم تن ماهی رو دوست دارن (مثل همسرم) بسیار خوشمزه خواهد بود Yum2 Yum2 Yum2

[عکس: 20140121221418_IMG_4356_resize.JPG]

پاسخ }