خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترافل بادامی به شکل برش هندوانه

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
ترافل بادامی به شکل برش هندوانه
[تصویر:  20121218093212_lubenice-35261ef88e48dcc7...header.jpg]

مواد لازم:
لایه بادامی قرمز:

250 گرم پودر بادام
250 گرم شکر
100 میلی لیتر آب
کمی رنگ قرمز
1 قاشق چایخوری مارگارین

لایه گردویی سبز:
250 گرم پودر گردو
200 گرم شکر
100 میلی لیتر آب
کمی رنگ خوراکی سبز

لایه بادامی سفید:
یک چهارم مواد اولیه لایه بادامی قرمز


روش تهیه:
شکر و آب رو برای هر دو قسمت بادامی و گردویی بصورت جدا بگذارین بجوشه تا شهد حاصل بشه
پودر بادام و گردو رو بصورت جدا گانه به شهد ها اضافه و همراه با کره نرم و رنگ خوراکی خوب مخلوط کنین تا خمیر نرمی بدست بیاد(این مرحله رو برای هر سه لایه بصورت جدا انجام دهید)


حالا خمیر قرمز رو به شکل استوانه در بیارین
خمیر سبز رو روی سلفون یا کاغذ روغنی باز کنین
لایه سفید رو با قطری نصف قطر لایه سبز باز کنین و روی لایه سبز قرار بدین و استوانه قرمز رو روش قرار بدین و بپیچین و بذارین با سلفون یک روز توی یخال بمونه تا سفت بشه
بعد برش زده با کمی شکلات ذوب شده بعنوان تخم هندونه تزیین و سرو کنین

این شیرینی طعمی شبیه شیرینی توت داره چون بر پایه خمیر بادامی درست میشه
و حتما در یخچال نگهداری کنین چون خشک میشه


[تصویر:  20121218093253__DSC0064.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۸-۹-۱۳۹۱, ۱۲:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
یاسی, N-M, negin.s, arezou, باران زیبا, sammi, بانوی مهر, Blue_Dream, mansore66, mamane kiana, ninaz, sima, مرجان بانو24=12, *ماهک*



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد