خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 71 رأی - میانگین امتیازات: 3.31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترایفل

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
ترایفل
مواد لازم برای 20 نفر:

توت‌فرنگی: 400 گرم

کیوی: 500 گرم

شاتوت: 250 گرم

کمپوت آناناس: 400 گرم

زردالو: 250 گرم

کیک: 500 گرم از هر نوعی که دوست دارید.

خامه زده شده با پودر قند و وانیل: 3 پیمانه

طرز تهیه:

• ابتدا کیک را لایه لایه کرده و یک لایه از آن را و کف ظرف بچینید.

• روی لایه کیک، هر نوع میوه‌ای را که دوست دارید بچینید. هر لایه میوه‌ای را که می‌چینید اطراف آن لایه را با همان میوه طوری بچینید که از بیرون کاملا دید داشته باشد.

• روی لایه میوه، خامه بریزید و باز یک لایه کیک روی آن قرار دهید.

• روی لایه کیک باز لایه میوه مورد نظر را بریزید و تا بالای ظرف به این کار ادامه دهید.

• لایه آخر را خامه بریزید و روی خامه را با تمام میوه‌هایی که دارید بپوشانید.

• بهتر است این دسر را 6- 5 ساعت قبل از میهمانی تهیه کنید و آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد و عطر میوه‌ها با هم مخلوط شود. توصیه نمی‌شود از یک روز قبل یا شب قبل آن را تهیه کنید چون میوه‌ها آب می‌اندازند.

• برای زیبایی بیشتر این کیک می‌توانید، از رولت استفاده کنید.

• به جای لایه خامه می‌توانید از ژله یا مربای توت فرنگی استفاده کنید.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۷-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۲۱ عصر
نقل قول
4 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ati.raz, حاتم, ghazal666, majedehgh
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
RE: ترایفل
•كيك شكلاتي - 200 گرم


•عصاره ماست - 90 گرم


•شكلات - 3/1 فنجان


•ژلاتين - سه قاشق چايخوري


•آب - 4/1 فنجان


•پنير خامه‌اي - 500 گرم


•شكر - نصف فنجان


•پودر ماست - نصف فنجان


•خامه غليظ - يك فنجان


•تخم‌‌‌مرغ - دو عدد


•شكلات سياه - 100 گرم




طرز تهـيه (براي هشت نفر) :


كيك شكلاتي را به ابعاد يك سانتي‌متري ببريد و بين هشت ليوان
تقسيم كنيد. روي آنها را شكلات و عصاره ماست قرار دهيد.ژلاتين را در آب درون پارچ بريزيد و پارچ را در ظرف پر از آب در حال جوش بگذاريد تا ژلاتين حل شود و به مدت پنج دقيقه در جاي خنك نگه داريد. سپس پنير خامه‌اي، شكر و ماست را در ظرفي توسط همزن مخلوط كنيد و با خامه و زرده تخم‌مرغ تركيب كنيد و به همراه شكلات و مخلوط ژلاتين به هم بزنيد پس از آن سفيده تخم‌مرغ را در ظرفي مخلوط كنيد و در مخلوط شكلات بريزيد.آنچه به دست آمده را بين ليوان‌ها تقسيم كنيد و به مدت طولاني در يخچال نگه داريد و در نهايت همه عصاره ماست را روي هر يك از
ليوان‌ها بريزيد.
۱۷-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۲۳ عصر
نقل قول
1 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ati.raz
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #3
RE: ترایفل
•شربت انار سه قاشق غذاخوري


•نشاسته و کره از هر کدام دو قاشق غذاخوري


•شير دو پيمانه


•وانيل 1/8قاشق چايخوري


•بيسكويت يا كيك دو تكه


•شكر سه قاشق غذاخوري



طرز تهيه:

شير، شكر و نشاسته را مخلوط كرده تا نشاسته حل شود و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا قوام آيد.


كره و وانيل را روي حرارت گذاشته تا كره ذوب شود. سپس از روي حرارت برداشته و شربت را نيز با آن مخلوط كنيد. مواد را در بستني‌خوري ريخته و با بيسكويت يا كيك برش خورده يا مرباي ميوه تزئين نماييد.


نكته:

دسرهايي كه با نشاسته درست مي‌شود پودينگ هستند و به پودينگي كه در ظرف بستني‌خوري و با تزئينات فوق (كيك و مربا) باشد ترایفل مي‌گويند.



آشپزی خانواده سبز
۱۷-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۲۴ عصر
نقل قول
1 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ati.raz
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #4
RE: ترایفل
•كيك اسفنجي 200 گرم


•ژله توت‌فرنگي و آناناس از هر کدام 100
گرم


•كرم وانيلي 200 گرم


•توت‌فرنگي تازه 300 گرم


مواد لازم كرم وانيلي:

شير نصف پيمانه

تخم‌مرغ سه عدد

خامه فرم‌گرفته 150 گرم

آرد نشاسته ذرت دو قاشق سوپخوري

وانيل 1/4قاشق چايخوري

پودر قند 150 گرم


طرز تهيه ترايفل:


توت‌فرنگي‌ها را شسته و خشك كنيد. كيك اسفنجي را به صورت
مكعب‌هاي كوچك برش دهيد. ژله توت‌فرنگي و آناناس را هم شكل مكعب خرد كنيد. براي هر نفر يك ليوان در نظر گرفته و به كمك قيف انتهاي ليوان‌ها را كرم ريخته و به ترتيب كيك، توت‌فرنگي، ژله و دوباره كرم اضافه كنيد تا ليوان پر شود در نهايت با كمك قيف با كرم روي ترايفل را شكوفه زده و يك توت‌فرنگي روي آن قرار مي‌دهيم.


طرز تهيه كرم وانيلي:
ابتدا زرده و سفيده را جدا كرده و زرده را به همراه پودر قند با همزن برقي بزنيد تا كشدار و سفيد شود. (سه دقيقه). آرد ذرت را در شير حل كرده و مخلوط زرده را نيز به آن اضافه كنيد. مايه را داخل ظرف مناسبي كه بهتر است لعابي باشد ريخته و روي حرارت ملايم با قاشق شروع به هم زدن كنيد تا غليظ شود. كرم را از روي حرارت برداشته و صبر كنيد كمي خنك شود. سفيده تخم‌مرغ را در كاسه‌اي با همزن برقي بزنيد تا خشك و سفيد شود و به كمك ليسك سفيده را به كرم اضافه كنيد و دوباره روي حرارت گذاشته هم زده تا غليظ شود. كرم را پس از غليظ شدن از روي حرارت برداشته، وانيل را اضافه كرده و صبر كنيد تا كاملا خنك شود خامه را به كرم افزوده و مخلوط نماييد.
۱۷-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۲۶ عصر
نقل قول
2 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ati.raz, فیروزه بانو
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #5
RE: ترایفل
ترايفل توت فرنگي

•كيك اسفنجي با طعم توت فرنگي و ژله توت فرنگی از هر کدام 3/4 ليوان


•خامه شيرين شده 1و1/4ليوان


•توت فرنگي تازه 1/4 ليوان


•آناناس يا سيب تازه خرد شده 3/4 ليوان



طرز تهيه:
ابتدا كيك اسفنجي را با آناناس يا سيب خرد شده مخلوط كرده
و در انتهاي ظرف مي‌ريزيم روي آن ژله آماده شده و در قسمت بالاي آن خامه شيرين شده ريخته و از توت فرنگي‌هاي تازه در قسمت بالاي دسر استفاده مي‌نماييم.
۱۷-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۲۸ عصر
نقل قول
1 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ati.raz

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #6
RE: ترایفل
•پودر ژله توت‌فرنگي يك بسته

• خامه فرم گرفته و کیک اسفنجی از هر کدام 300 گرم

• پنير خامه‌اي و پودر شکر از هر کدام 200 گرم

• اسانس وانيل سه قطره
• توت‌فرنگي خرد شده در صورت تمايل


طرز تهيه:

پودر ژله را با آب جوش حل كرده و در يخچال قرار مي‌دهيم تا ببندد. سپس در آورده و برش مي‌زنيم.


در ظرفي پنير خامه‌اي را با شكر و وانيل زده و سپس خامه فرم گرفته را به آن اضافه نموده و با ليسك هم مي‌زنيم.در صورت تمايل توت‌فرنگي ريز خرد يا پوره شده را اضافه كرده و اين مواد را در ليوان مخصوص ريخته با كيك اسفنجي و ژله خرد شده سرو مي‌كنيم. روي آن را هم مي‌توانيد با انار يا هر ميوه‌اي كه دوست داريد تزيين كنيد.
۱۷-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۲۹ عصر
نقل قول
3 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ati.raz, alifarima, nicegirl7171



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد